Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا اخیراً نوتیفیکیشنی دریافت کرده‌اید که به شما اطلاع دهد آپدیت برای تلفن همراه شما در دسترس است؟

آیا این سوال برای شما پیش آمده است که چگونه باید نرم‌افزار تلفن همراه خود را آپدیت کنید؟ آیا باید آخرین نسخه اندروید را بر روی گوشی اندرویدی خود نصب کنید؟ پاسخ ما بله است اما به شما توصیه می‌کنیم که قبل از انجام این کار، در ابتدا مقاله ما را بخوانید تا هم در وقت خود صرفه‌جویی کنید و هم بتوانید از مشکلات معمولی که ممکن است در فرایند آپدیت پیش بیایند پیشگیری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر می‌خواهید نکاتی در این مورد بیاموزید در ادامه با ما همراه باشید.

گوشی را با باتری پر آپدیت کنید

اگر در هنگام آپدیت گوشی، شارژ باتری آن تمام شود یا به صفر برسد مطمئناً این مسئله می‌تواند تلفن همراه شما را خراب کند. برخی از تلفن‌های همراه حتی اجازه نمی‌دهند که گوشی را با شارژ کم آپدیت کنید. یکی از این گوشی‌ها Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G است که با توجه به امکاناتی که دارد از قیمت مناسبی برخوردار است. درواقع، گوشی سامسونگ نوت ۲۰ اولت را یکی از بهترین گوشی‌های موجود در بازار است. به‌هرحال، زمانی برای آپدیت سیستم‌عامل گوشی نوت 20 اولترا یا هر گوشی دیگر اقدام کنید که شارژ آن بیش از ۸۰ درصد باشد.

از گوشی بکاپ بگیرید

قبل از اینکه به فکر آپدیت کردن سیستم‌عامل روی گوشی خود بیفتید مهم است بررسی کنید که آیا از اطلاعات موجود در گوشی خود بکاپ دارید یا خیر و همچنین، مطمئن شوید که این اطلاعات را در جای مطمئنی ذخیره کرده‌اید. توجه به این نکته در هر زمانی مهم است اما به‌ویژه زمانی اهمیت دارد که آپدیت‌ها و آپگریدها ممکن است اطلاعات روی گوشی شما را پاک کنند. بنابراین، قبل از اینکه برای آپدیت گوشی خود اقدام کنید مطمئن شوید که از اطلاعات موبایل خود بکاپ دارید.

همچنین، اگر تلفن همراه شما مشکل پیدا کرده است یا عملکرد آن دچار مشکل است مهم است که هر چند وقت یک‌بار از آن به‌صورت دوره‌ای بکاپ بگیرید. در این صورت، اگر اتفاق غیرمنتظره‌ای برای گوشی شما رخ دهد، تمام اطلاعات مهم خود را از دست نمی‌دهید. اگر مدتی است از گوشی خود بکاپ نگرفته‌اید یا هرگز از اطلاعات گوشی خود نسخه پشتیبان تهیه نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم همین الان این کار را انجام دهید.

آپدیت را با گوشی پاک و تمیز شروع کنید

اگرچه این گام برای آپدیت گوشی ضروری نیست اما هرچه گوشی نظم بیشتری داشته باشد احتمال اینکه پس از نصب آپدیت، اپلیکیشن‌های گوشی باعث مشکل در دستگاه شوند کاهش می‌یابد. وقتی از گوشی خود بکاپ کامل می‌گیرید و اپلیکیشن‌ها و اطلاعات اضافه آن را پاک می‌کنید و همچنین، قبل از آپدیت کردن، گوشی را ریست می‌کنید می‌توانید از بسیاری از عوارض یا مشکلات آپدیت پیشگیری کنید.

صبر کنید تا برای آپدیت گوشی آماده شوید

مطمئن شوید که مدت‌زمان زیادی را برای آپدیت صحیح گوشی در نظر گرفته‌اید. رایج‌ترین مشکلاتی که در اثر به‌روزرسانی گوشی ایجاد می‌شوند در طول فرایند آپدیت و نصب رخ می‌دهند. بنابراین، وقتی گوشی در حال آپدیت شدن است آن را به حال خود رها کنید و اجازه دهید گوشی فرایند آپدیت را به‌درستی طی کند.

گوشی را از طریق منابع رسمی آپدیت کنید

اگر تلفن همراه شما قدیمی است و اخیراً نسخه‌ای جدید از سیستم‌عامل دستگاه منتشر شده است و این آپدیت برای گوشی شما در دسترس نیست، توصیه می‌کنیم به‌جای جستجوی این نسخه در اینترنت، منتظر انتشار نسخه رسمی سیستم‌عامل برای گوشی خود باشید. نصب نسخه‌هایی از سیستم‌عامل بر روی گوشی خود که برای مدل دیگری از گوشی‌ها منتشر شده‌اند نیاز به روت دارد که ما باز هم این کار را توصیه نمی‌کنیم.

از سوی دیگر، اگر برای مثال یک گوشی موتورولا تاشو قدیمی دارید برای برخورداری از امکانات جدید سیستم‌عامل اندروید مهم است که برای خرید گوشی موبایل جدید اقدام کنید. شما می‌توانید بهترین انواع گوشی‌های موتورولا را با قیمت مناسب از نمایندگی فروش این برند تهیه کنید.

اگر می‌خواهید گوشی خود را با وصل کردن به لپ‌تاپ آپدیت کنید، لپ‌تاپ را شارژ کنید

‌اگر از لپ‌تاپ برای آپدیت گوشی خود استفاده می‌کنید، تصمیم عاقلانه‌ای می‌گیرید زیرا قطع برق در این شرایط نمی‌تواند مشکلی برای گوشی ایجاد کند. بااین‌حال، در این شرایط، مهم است مطمئن شوید که باتری لپ‌تاپ شما به‌صورت کامل شارژ شده است. در این صورت می‌توانید از هر گونه عوارض احتمالی در طول فرایند ارتقا پیشگیری کنید. از سوی دیگر، به یاد داشته باشید که مهم است که برای این کار از کامپیوتر قابل‌اعتماد استفاده می‌کنید.

درنهایت، با در نظر گرفتن این نکات، آپدیت تلفن همراه شما باید روان و بدون مشکل انجام گیرد. اگرچه فرایند آپدیت گوشی ساده و بدون دردسر به نظر می‌رسد اما در صورت عدم رعایت نکات مهم در این زمینه، این امکان وجود دارد که گوشی شما پس از آپدیت دچار مشکل شود یا برخی از اطلاعات خود را از دست بدهید. بنابراین، سعی کنید نکاتی که در این مقاله با توجه به منبع ذکر شده مطرح شد را حتماً رعایت کنید.

کد خبر 584700

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گوشی موبایل تلفن همراه موتورولا گوشی موتورولا اندروید شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق برای آپدیت گوشی تلفن همراه شما مطمئن شوید آپدیت کنید سیستم عامل برای گوشی گوشی خود روی گوشی گوشی شما خود بکاپ گوشی ها لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!

به گزارش تابناک، سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره حواس‌پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس‌پرتی راننده شده و توجه کافی را از او می‌گیرد، بنابراین ممنوع است.

یک عادت بد در رانندگی
وی ادامه داد: به عنوان مثال، همه رانندگان می‌دانند استفاده از تلفن همراه حین رانندگی باعث حواس‌پرتی راننده می‌شود. اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می‌کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می‌تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده برخی از رانندگان که پشت چراغ قرمز متوقف می‌شوند، تا لحظه‌ای که چراغ سبز شود مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه‌ای که رانندگان پشت چراغ قرمز متوقف هستند، آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می‌کنند و با خودروی جلویی برخورد می‌کنند.

چرا نباید هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده کنیم؟
کشیر گفت: تلفن همراه به گونه‌ای است که وقتی فرد از آن استفاده می‌کند تمام حواسش را می‌گیرد، بنابراین از اطراف غافل شده و نمی‌تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم واکنش درستی داشته باشد.

وی افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد: راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود، اجتناب کند.

علت ممنوعیت سیگار کشیدن حین رانندگی
کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس‌پرتی رانندگان می‌شود؛ گفت: ماده ۱۸۰ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند حین رانندگی دخانیات استفاده کنند زیرا علاوه بر ایجاد حواس‌پرتی، ممکن است ته‌سیگار روی لباس راننده بیفتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند چراکه ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

پشت چراغ قرمز این کارها را انجام ندهید
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

آمار دخالت تلفن همراه در تصادفات
وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد.

آمار دخالت پیامک در تصادفات
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در بررسی‌ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد.

تاثیر مکالمه تلفنی با هندزفری در تصادفات
کشیر گفت: همچنین این تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف مواد مخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

کاری که مواد مخدر با راننده می‌کند
وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده. بنابراین از رانندگان درخواست می‌کنیم عواملی را که باعث حواس‌پرتی در رانندگی می‌شوند، حذف کنند.

 منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!