Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس زاده با تأکید بر اینکه باغ های رحیم آباد و اکبریه جزو مفاخر شهر بیرجند در حوزه فرهنگ و گردشگری هستند، گفت: آب مورد نیاز برای آبیاری درختان این دو باغ، باید از محل های مختلف تأمین شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، علیرضا عباس زاده امروز در جلسه بررسی مباحث زیرساختی بافت و عمارت تاریخی رحیم‌آباد بیرجند، باغ رحیم آباد را از ذخائر تاریخی کشور خواند و اظهار کرد: باغ زیبا و تاریخی رحیم آباد، یکی از شاهکارهای گذشتگان در بیرجند است که باید حفظ و نگهداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه متأسفانه برخی باغ های تاریخی در حال از بین رفتن است، تصریح کرد: خشک شدن برخی درختان چندین ساله این باغ ها، کاملاً محرز و آشکار است.

وی با بیان اینکه باغ های متعددی که هر کدام شناسنامه شهرند، در سطح استان به این وضعیت گرفتار شده اند، تأکید کرد: این باغ های زیبا نشان می دهد که گذشتگان ما در دل کویر به چه زیبایی اقدام کرده و این باغ ها را احداث نموده اند.

عباس زاده متذکر شد: همه دستگاه های اجرایی باید نسبت به نگهداری باغ های تاریخی استان فعال شوند تا با هم افزایی بتوانیم این باغ های تاریخی را نگهداری کنیم.

وی ادامه داد: مردم همواره نسبت به بسته بودن درب باغ رحیم آباد بیرجند گلایه مندند، لذا باید زمینه برای استفاده عموم از این باغ فراهم شود.

معاون استاندار با اشاره به اینکه باغ رحیم آباد یک ظرفیت بزرگ در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی برای استان است، خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، شهرداری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید برنامه درستی برای باغ رحیم آباد داشته باشند.

عباس زاده تصریح کرد: باید پیگیری های لازم برای واگذاری کامل آن قسمت باغ رحیم آباد که در مالکیت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است، به میراث فرهنگی صورت گیرد تا بتوان از ظرفیت کامل باغ برای بهره برداری میراث فرهنگی و انجام برخی اقدامات مانند راه اندازی بازارچه‌های صنایع دستی و غیره استفاده کرد.

وی با بیان اینکه عرصه های بیرونی باغ برای استفاده بهتر عموم مردم باید به پارک شهدای گمنام و پیاده روهای اطراف متصل شده و بهسازی شود، گفت: شهرداری بیرجند در زمینه سنگفرش کردن پیاده رو و زیباسازی فضای این مجموعه طرحی را آماده و کار را شروع کند، استانداری نیز در این راستا کمک خواهد کرد.

شایان ذکر است؛ در این جلسه که پیرو بازدید استاندار از باغ رحیم آباد در جریان بازگشایی این اثر فاخر تاریخی استان، برگزار شد، مصوب گشت: شرکت آب منطقه ای استان نیم لیتر برثانیه آب از محل آب‌های تخصیص یافته به حوزه گردشگری برای باغ اکبریه بیرجند در نظر بگیرد و همچنین جهاد کشاورزی احیا و مرمت قنات باغ اکبریه را در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: باغ های تاریخی باغ رحیم آباد میراث فرهنگی عباس زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۲۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسن‌نژاد امروز دوشنبه در بازدید از شبکه آبیاری و زهکشی سد «حوضیان»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تأمین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

وی بیان داشت: پروژه شبکه انتقال آب «حوضیان» باهدف توسعه و تأمین آب دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با دستگاه آبیاری بارانی در دست اجرا است، طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای مصارف کشاورزی میزان تخصیص ۱۳.۷ میلیون مترمکعب و جهت مصارف صنعت، دو میلیون مترمکعب آب در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: این پروژه هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۲۰۰ میلیارد ریال موردنیاز است.

کد خبر 6090947

دیگر خبرها

  • بررسی انسداد «میدان جی» در شورای تأمین تهران
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • خبر خوش برای متقاضیان مسکن ملی + جزییات
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!