Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت خدمات ارتباطی رایتل در سه ماه نخست سال ۱۴۰۱ که با عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» نامگذاری شده‌است... - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی رایتل، شرکت خدمات ارتباطی رایتل در سه ماه نخست سال 1401 که با عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» نامگذاری شده‌است، با وجود پیچیده‌ترین شرایط تحریم‌های ظالمانه با تکیه بر نیروهای متخصص شرکت، دانش بومی و توانمندی داخلی کشور، در صنعت فن محور و دانش بنیان ارتباطات، از نظر شاخص‌های عملیاتی، تولیدی و درآمدی جهش خیره‌کننده‌ای را ثبت کرد و درآمد خود را نسبت به دوره مشابه سال گذشته ارتقا بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بهبود عملکرد علی‌رغم کاهش شدید محدودیت‌های کرونایی و فعالیت حضوری مراکز آموزشی و دانشگاهی نشان از ثمربخشی پروژه‌های توسعه رایتل دارد.

عملکرد این اپراتور در شاخص درآمد برای خرداد ماه 1401 (بهترین ماه عملکردی تاریخ رایتل) جهش قابل توجهی را تجربه کرد که حاکی از رشد 32 درصدی درآمد شرکت نسبت به خرداد سال قبل بوده است. جهش درآمد رایتل در این بازه زمانی به دنبال رشد 35 درصدی افزایش مصرف ترافیک ماهانه خرداد در مقایسه با دوره مشابه سال قبل به ثبت رسید.

افزایش میزان ترافیک از دیگر دستاوردهای فصل بهار رایتل به حساب می‌آید که با متوسط مصرف ماهانه 26 درصد نسبت به بهار 1400 ثبت شده و نتیجه آن کسب رشد 24 درصدی درآمد خدمات پایه در مقایسه با بهار سال گذشته بوده است.

هلدینگ ارتباطی شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی، در هفته دوم خرداد ماه سال جاری برای اولین بار در تاریخ فعالیت از رکورد مصرف روزانه و هفتگی خود عبور کرد و به ترتیب مصرف 1425 ترابایت در روز و 9807 ترابایت در هفته را بر جای گذاشت.

همچنین در حوزه تعاملات بازرگانی و تجاری با ارائه طرح‌های متنوع و جذاب با توجه به نیاز مشترکین در سراسر ایران، علاوه بر ارتقای رضایت‌مندی مشتریان، سهم رایتل از درآمدهای این بخش، به ویژه در بازار رقابتی امروز افزایش یافت و منجر به جهش قابل توجهی در سهم رایتل از بازار اپراتورهای ارتباطی کشور برای پایان خرداد 1401 شد.

مدیریت هدفمند رایتل با تدوین استراتژی بهبود مستمر و توسعه سامانه‌های حیاتی در بخش فنی و زیرساختی و تکیه بر مولفه‌هایی چون بهینه‌سازی، بومی‌سازی و افزایش ظرفیت، ارتقای کیفیت و بهره‌وری شبکه ارتباطی و پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه برای تسریع و تسهیل اجرای پروژه‌ها، منجر به خلق ارزش پایدار در این اپراتور شناخته شده تلفن همراه کشور شد.

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۲۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه نشان می‌دهد که مبادلات تجاری ایران و ترکیه در سه ماه نخست ۲۰۲۴ به یک میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری دو کشور در این دوره نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۱۶ درصدی داشته است. در سه‌ماهه نخست سال میلادی گذشته یک میلیارد و ۶۳۵ میلیون دلار کالا بین دو کشور مبادله شده بود.

افت مبادلات تجاری دو کشور در این دوره مربوط به افت واردات ترکیه از ایران بوده است. ترکیه در ماه‌های ژانویه تا مارس سال میلادی گذشته ۹۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود؛ این رقم با افت ۴۱ درصدی در سه‌ماهه نخست امسال به ۵۴۷ میلیون دلار رسیده است.

در عین حال صادرات ترکیه به ایران در سه‌ماهه نخست امسال با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۸۱۷ میلیون دلار رسیده است. ترکیه در سه‌ماهه نخست سال قبل ۷۰۱ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

بر اساس این گزارش مبادلات تجاری ایران با این کشور در سال ۲۰۲۳ به ۵ میلیارد و ۴۹۰ میلیون دلار رسیده بود. ترکیه در این سال ۳ میلیارد و ۳۱۰ میلیون دلار کالا به ایران صادر و ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

دیگر خبرها

  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • ◄ سهم 8 درصدی راه آهن در جابجایی بار