Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه رفاه خبرگزاری فارس، آیین تقدیر از شرکت‌های صادراتی برتر ستاد اجرایی فرمان امام در سال ۱۴۰۰ صبح امروز سه‌شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۱) در محل مرکز همایش‌های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.‬

معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام دراین مراسم با اشاره به تمرکز ستاد بر چهار اصل مهم گفت: محرومیت‌زدایی ، اقتصادمقاومتی ، اشتغالزایی و تمرکز بر فعالیت‌های دانش‌بنیان چهار محوری است که ستون‌های فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان امام را تشکیل میدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمصطفی سیدهاشمی افزود: عمده فعالیت‌های ما در مناطق محروم و با مشارکت خود مردم انجام میشود و مجموعه‌های بزرگ و استراتژیکی مانند مجتمع اتان‌گیری مهر و فولاد جهان‌آرا که بخش زیادی از صادرات امسال ما را تأمین میکنند ، در محروم‌ترین نقاط کشور تأسیس و احداث شدند.

وی افزود: ۲۷ شرکت در ستاد اجرایی فرمان امام محصولات خود را به مرز صادرات رسانده‌اند، در سال ۹۹ توانستیم ۴۰۰ میلیون و در سال ۱۴۰۰ موفق شدیم ۸۰۰ میلیون دلار صادرات داشته باشیم.

معاون ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: امسال با آغاز صادرات محصولات مجتمع اتان پارسیان سپر ، فولاد خرمشهر و پالایشگاه جاسک ، میزان صادرات ما به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار خواهد رسید و وارد باشگاه یک میلیاردی‌ها خواهیم شد.

سیدهاشمی خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی این مجموعه‌ها ، محصولات پیشرفته و دانش‌بنیان است و اصولا در حوزه‌هایی ورود میکنیم که بخش خصوصی قادر به تولید آنها نیستند و هیچ‌گاه رقیب بخش خصوصی نخواهیم بود.

وی ادامه داد: مثلا در مجتمع فولاد جهان‌آرا ورق‌های 2.2 متری تولید میکنیم که در کشور توان تولید آن وجود ندارد.

معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری نیز در این مراسم با بیان اینکه درخت تنومند ستاد حاصل تدبیر و اندیشه امام(ره) و هدایت‌ها و کمک‌های مقام معظم رهبری بوده است، تصریح کرد: به فرموده رهبرانقلاب، ستاد اجرایی فرمان امام ثابت کرد میشود کار اقتصادی پاکیزه و بدون فساد کرد در حالی که خیلی‌ها فکر می‌کنند نمی‌توان کار اقتصادی را از شیوه‌های سالم و حلال انجام داد.

محمدجواد ایروانی افزود: عدالت وقتی عدالت است که نهادینه شود، عدم همپایه بودن رشد با عدالت پاشنه آشیل و پارادایم لیبرالیسم است و لیبرالیسم کاری با عدالت ندارد.
 
وی ادامه داد: ستاد اجرایی فرمان امام در سال‌های اخیر الگوی ویژه و منحصر به فردی از تعامل نهادها با دولت و بخش‌های اجرایی به نمایش گذاشت و با روی کارآمدن دولت سیزدهم و تأکیدات دکتر رئیسی ، امروز این شرایط برای هم‌افزایی تمام نهاد و سازمان‌ها با سه قوه برای حل مشکلات اقتصادی کشور و پیدا کردن راه حل مناسب برای معضلات موجود بسیار هموارتر است. 

معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری تأکید کرد: دکتر مخبر سهم خوب و درخشانی در شکل‌گیری این درخت تنومند و مقدس دارد و خدمت در این نهاد مقدس افتخار بزرگی است.

مدیرعامل گروه اقتصادی تدبیر نیز در این نشست با بیان اینکه گروه توسعه اقتصادی تدبیر شامل هشت هلدینگ در حوزه‌های مختلف اقتصادی اعم از انرژی ، دارو، فناوری اطلاعات و مشاوره مدیریت و بازار سرمایه است، تصریح کرد: این هشت هلدینگ بالای ۳۰۰ ‪هزار میلیارد تومان تولید و خلق ارزش را در سال‌های گذشته داشته‌اند و حسابرسی مجموع شرکت‌های گروه که بالای ۹۵درصد هستند بصورت موفق برگزار شده . است.

سیدرضا موسوی ادامه داد: گروه تدبیر بعنوان یک گروه اقتصادی پیشرو و با مدیران جهادی و با روحیه خاص ارزشی توانسته این مسیر پر پیچ و خم را طی کند .

وی افزود: اغلب پروژه‌های مهم و بزرگ ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور اجرایی میشوند و با تأکید دکتر مخبر و دکتر نوروزی در به کارگیری از نیروهای متخصص بومی و ایجاد اشتغال دراین مناطق و تغییر وضع معیشتی مردم دراین نقاط اصرار و تأکید داریم.

موسوی خاطرنشان کرد: بالغ بر ۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه جدید و ۱۹هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در سال ۱۴۰۱ داریم و کمیته تأمین مالی ما آماده همکاری با شرکت‌های دانش بنیان است.

در ادامه این مراسم از شرکت‌های برتر تدبیر قدردانی شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محصولات دانش بنیان بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۲۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر امام جمعه بندرعباس حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده با اشاره به روز ملی خلیج‌فارس، اظهار کرد: استقلال، امنیت و راهبرد امنیتی ایران عزیز امروز در پرتو نام بزرگ خلیج‌فارس شکل می‌گیرد.

وی عنوان کرد: مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) که فردی علم دوست هستند بارها فرموده‌اند که: «تا نفس دارم از جامعه نخبگانی حمایت خواهم کرد.» امروز هم اگر می‌بینید کشور ما در عرصه‌های علمی دارای جایگاه خوبی است به خاطر حمایت‌ها و تاکیدات مقام معظم رهبری در مناسبت‌های مختلف خطاب به مسئولین مختلف کشور است.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با بیان این نکته که در سطح جهان رتبه ۱۶ عرصه تحقیقات و پژوهش را داریم، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه جایگاه اول تحقیقات و پژوهش را دارد اما این مهم کشور را قانع و راضی نمی‌کند؛ بلکه تلاش نخبگان باید به‌گونه‌ای باشد که این تحقیقات و پژوهش به سمت تولید ثروت برود.

حجت‌الاسلام والسلمین عبادی‌زاده عنوان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان را باید به صورت هدفمند و متناسب با نیاز و ظرفیت‌های منطقه توسعه داد و دولت باید در این مسیر حمایت ویژه را در دستور کار قرار دهد.

وی ضمن طرح ایده راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در دل شهرک‌های صنعتی هرمزگان، خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم باید به صورت جدی برای رشد و توسعه شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان اهتمام داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با اشاره به لزوم برگزاری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های موضوعی اختراعات در سال‌های آینده، تصریح کرد: جشنواره‌های تجاری‌سازی پژوهش و فناوری به صورت سالیانه و مستمر در استان هرمزگان برگزار شود تا صاحبان ثروت و ایده در کنار یکدیگر اتفاقات بزرگی رقم بزنند.

حجت‌الاسلام عبادی‌زاده، با اشاره به پایین بودن قدرت رقابت محصولات صادراتی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: نخبگان جوان برای افزایش قدرت رقابت محصولات تولیدی استان هرمزگان وارد میدان شوند و سعی کنند چالش‌های موجود در بخش‌های بسته‌بندی، ارائه، بازاریابی و … در حوزه صادرات را برطرف کنند تا محصولات استان هرمزگان رقیب جدی محصولات کشورهای خارجی باشد.

وی، نخبگان و سرمایه‌گذاران را ۲ بال پیشرفت کشور دانست و عنوان کرد: اگر دولت سیزدهم به واسطه اهمیت علم و دانش در کنار مجوزهای که برای سرمایه‌گذاران صادر می‌شود، حضور نخبگان و پژوهشگران را به عنوان شرط تحقق مجوزها قرار دهند؛ تا صاحبان صنایع و معادن از حضور نخگبان در مجموعه خودشان به صورت جدی و نه به صورت نمادین استفاده کنند.

کد خبر 6093151

دیگر خبرها

  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات