Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌حمهور ترکیه هنگام ترک کشورش به مقصد اسپانیا برای شرکت در نشست ناتو گفت نشست ناتو در زمان حساس جنگ اوکراین برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه با بیان اینکه نقش اساسی ناتو در امنیت جغرافیای اروپا آتلانتیک در مادرید تایید خواهد شد، تصریح کرد که این نشست نقطه عطف مهمی برای ائتلاف برای تطبیق خود با محیط امنیتی متغیر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اردوغان با اشاره به اینکه مفهوم راهبردی جدیدی که ناتو را در آینده هدایت خواهد کرد در این زمینه اتخاذ خواهد شد، گفت: بازتاب جنگ روسیه و اوکراین در این ائتلاف، تلاش‌های بازدارنده و دفاعی ناتو و تهدیدها و چالش ها به ویژه مبارزه با تروریسم در اجلاس سران مورد بحث قرار خواهد گرفت.

اردوغان با تاکید بر اینکه انتظار اصلی آنها از نشست سران این است که بدون قید و شرط همبستگی و اتحاد را نشان دهند، گفت: ما از متحدانمان انتظار داریم در مبارزه با تروریسم در همه اشکال و مظاهر آن تبعیض قائل نشوند و ببینند که تهدید یک متحد در واقع به معنای تهدید برای ناتو به عنوان یک کل است.

وی با بیان اینکه روند عضویت پس از درخواست سوئد و فنلاند برای عضویت در ناتو یکی از موضوعات برجسته در این اجلاس خواهد بود، گفت: رویکرد ترکیه به این موضوع را همه می‌دانند.

اردوغان با اشاره به اینکه انتظار دارد تمامی نگرانی‌ها در مورد پ.ک.ک . ی پ.گ که از همان ابتدا منافع حیاتی ترکیه را تهدید کرده‌اند، مد نظر قرار بگیرد و از حرکت آزادانه آنها در کشورها جلوگیری شود، گفت: یک بار دیگر مواضع برحق خود را  توضیح خواهم داد، این موضوع در دیدارهای دوجانبه من نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت، امروز که به مادرید می‌رویم، یک نشست چهارجانبه با حضور نخست وزیر سوئد برگزار خواهیم کرد. عضویت در ناتو مسئولیت‌های مختلفی را به همراه دارد. سوئد و فنلاند اگر بخواهد به عضویت ناتو درآیند، باید نگرانی های امنیتی ترکیه، را در  نظر بگیرند. عضو اتحاد. غیر از این نمی‌تواند باشد.

رئیس‌جمهور ترکیه  با بیان اینکه ترکیه برای پایان هر چه سریعتر جنگ در اوکراین با هر دو طرف در تماس است، یادآور شد: مهمترین پیشرفت در مذاکرات، نشست ماه مارس در استانبول بود. ترکیه به عنوان یکی از ۵ متحد برتر که بیشترین مشارکت را در ماموریت ها و عملیات ناتو داشته است، به مسئولیت‌های خود عمل می‌کند و با استفاده از پیشرفته ترین فناوری ها در زمین، دریا و هوا، قدرت و توانایی جدی را برای ائتلاف فراهم می کند. در عین حال فراتر از مرز جنوبی خود که مرزهای ناتو نیز می باشد، با تروریسم مبارزه می کنیم. در این دوره که تهدیدها در حال افزایش و متنوع شدن هستند به اتحاد با متحدان خود در مادرید اهمیت می‌دهیم. من در حاشیه اجلاس با برخی از سران کشورها و دولت ها دیدارهای دوجانبه خواهم داشت و به ویژه همکاری های خود را  ارزیابی خواهیم کرد. 

اردوغان تصریح کرد: ما عضو ۷۰ ساله ناتو هستیم. ترکیه کشوری نیست که به طور تصادفی به ناتو پیوسته باشد. امروز صبح هم با آقای بایدن گفتگو کردم. او ابراز تمایل کرد که امروز عصر یا فردا دوباره ملاقات کنیم. قبلاً مذاکرات اولیه انجام شده و قرار است نشست چهارجانبه به ریاست استولتنبرگ با حضور رئیس جمهور فنلاند و نخست وزیر سوئد برگزار شود تا ببینیم چه نتیجه‌ای دارد. ما حرف نمی خواهیم نتیجه می خواهیم. حالا دیگر از بازی در خط هافبک خسته شده‌ایم. تا  الان همیشه حرف زده شده، ما هدف انواع حملات تروریستی قرار گرفته ایم و کوچکترین برخوردی از آنها ندیده ایم.

اردوغان در پاسخ به سوالات خبرنگاران، در پاسخ به سوالی درباره دستور کار دیدارهای دوجانبه و دیدار با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، گفت: مهمترین موضوع دیدار با آمریکا موضوع اف-۱۶ است. موضوع F-۱۶ هنوز روی میز است و تاکتیک تاخیری همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رجب طیب اردوغان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۳۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است

نمایندگان ادیان الهی در مجلس در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد، این اقدام را یک جنایت فرهنگی دانستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان ادیان الهی در مجلس شورای اسلامی اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد را یک جنایت فرهنگی دانسته و ضمن محکوم کردن آن از مقامات سوئدی خواستند از این قبیل اقدامات علیه مقدسات اسلامی و بشری دست برداشته و با عذرخواهی از تمام مسلمانان و موحدان، جهان درصدد جبران آن برآیند.

متن بیانیه به شرح زیر است؛

اهانت به قرآن کریم، اقدام ضد اندیشه، ضد اخلاق و ضد بشری مدعیان آزادی بیان در اهانت به قرآن کریم که تحت حمایت استکبار جهانی، رژیم غاصب صهیونیستی و ایادی غرب در کشور سوئد که با حمایت مقامات این کشور انجام می‌شود یک جنایت فرهنگی است.

مقامات سوئدی که مسبب ایجاد این جنایت بوده‌اند باید از این قبیل اقدامات علیه مقدسات اسلامی و بشری دست برداشته و با عذرخواهی از تمام مسلمانان و موحدان، جهان درصدد جبران آن برآیند.

اهانت به قرآن، هتک فضیلت انسانیت و اخلاق است و دولت سوئد در این اقدام شرم آمیز، آزادی بیان را به مسلخ برد. تکرار زنجیره‌ای این اهانتها در کشورهای غربی، نشانه‌ی برنامه ریزی‌های پنهان جریانهای ضد دینی در اسلام ستیزی است، که این نشان از استیصال غرب و کارنامه سیاه خود که نشان از اسلام هراسی در آن مثل روز روشن بوده که طبعا اقدامات دین ستیز و جنون آمیز با شعارهایی همچون آزادی بیان، پرده از صورت کریه و دستان ناپاک مستکبرین عالم برداشته و ضمیر شیطانی آنان را رسوا کرده و در آینده نیز خواهد کرد.

ما نمایندگان ادیان الهی در مجلس شورای اسلامی ایران این اقدام جنایتکارانه هتک حرمت به قرآن کریم را محکوم می‌کنیم و نیز نفرت و انزجار خود را از این تصمیم شوم و عمل کوردلانه اعلام کرده و اقدام قاطعانه تمام نهادهای بین المللی در تقابل با اینگونه رفتارهای مذبوحانه و جریحه دار کردن عواطف برادران و خواهران مسلمان را خواستاریم و از همه آزادی خواهان جهان میخواهیم در کنار مسلمانان با سیاست پلید توهین به همه مقدسات و نفرت پراکنی مقابله کنند.

روبرت بگلریان نماینده مسیحیان ارمنی اصفهان و جنوب ایران
همایون سامه یح نجف آبادی نماینده کلیمیان ایران
اسفندیار اختیاری نماینده زرتشتیان ایران
آرا شاوردیان نماینده مسیحیان ارمنی تهران و شمال ایران
شارلی انویه تکیه نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی ایران.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • اردوغان: غرب فشار بر اسرائیل را افزایش دهد
  • اردوغان: اسرائیل توافق آتش‌بس در غزه را بپذیرد
  • چرا ترکیه روابط تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد؟ | هدف اردوغان از اقدام دیرهنگام
  • چرا ترکیه روابط تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد؟
  • اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟
  • اردوغان: هدفمان مجبور کردن نتانیاهو به آتش بس است
  • اگر گلبال به پارالمپیک نمی‌رفت، آسیب بیشتری می‌دید
  • دوستی: اگر گلبال به پارالمپیک نمی‌رفت، آسیب بیشتری می‌دید