Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@20:41:11 GMT

کاهش حضور معتادین متجاهر زن در سطح شهر کرج

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۵۳۵۴۸

کاهش حضور معتادین متجاهر زن در سطح شهر کرج

ایسنا/البرز سرپرست شهرداری کرج گفت: خوشبختانه با راه اندازی اردوگاه ماده ۱۶ زنان به ندرت شاهد حضور معتادین متجاهر زن در سطح شهر هستیم و با آغاز به کار اردوگاه مردان هم امیدواریم نماد این آسیب اجتماعی در چهره کرج کمرنگ شود.

به گزارش  ایسنا، منوچهر غفاری روز سه شنبه هفتم تیرماه در بازدید از اردوگاه ماده ۱۶ مردان و زنان البرز با اشاره به اینکه  اعتیاد آسیبی چند وجهی است، اظهار کرد: شهرداری کرج به تنهایی از عهده ساماندهی معتادین متجاهر برنمی‌آید و همه دستگاه‌های متولی این امر باید وظایف خود را به درستی انجام دهند تا نتیجه مد نظر حاصل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ساماندهی معتادین متجاهر یکی از دغدغه‌های مهم مدیریت شهری کرج است، توضیح داد: شهرداری کرج هر ساله اعتبار مناسبی به این موضوع اختصاص می‌دهد و با برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی، برای پیشگیری و مقابله با این معضل گام برمی‌دارد.

این مسئول با بیان اینکه سال گذشته اردوگاه ماده ۱۶ بانوان البرز در جاده قزلحصار راه اندازی شد، گفت: این اردوگاه با ظرفیت حدود ۱۰۰ نفر  در حال فعالیت است و  شهرداری کرج برای تامین بخشی از هزینه‌های این مجموعه قراردادی منعقد کرده و به زودی پرداختی آن انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه مکانی هم برای راه اندازی اردوگاه ماده ۱۶ مردان در کمالشهر مشخص شده، توضیح داد: پرداخت اجاره این محل با ظرفیت بیش از ۵۰۰ نفر به عهده شهرداری است و البته در زمینه تجهیز و فضاسازی این مجموعه هم از ظرفیت مدیریت شهری استفاده خواهد شد.

سرپرست شهرداری کرج اضافه کرد: سرانه‌ای که شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برای نگهداری هر فرد معتاد در این اردوگاه پرداخت می‌کند ۳۵ هزار تومان است و تامین هزینه باقی مانده هم به عهده سایر دستگاه‌های ذیربط از جمله شهرداری است.

غفاری با تاکید بر اینکه عملیات تجهیز اردوگاه ماده ۱۶ مردان از فردا آغاز می‌شود، گفت: احداث سرویس بهداشتی، نصب دوربین‌های مدار بسته و ... از جمله مواردی است که برای آماده سازی این مرکز باید انجام شود.

این مسئول خاطر نشان کرد: تامین بخشی از اعتبار تجهیز این اردوگاه به عهده شهرداری کرج است و طبق قول مساعد فرماندار کرج قرار است شهرهای اقماری استان هم در این خصوص پای کار بیایند.

وی گفت: خوشبختانه با راه اندازی اردوگاه ماده ۱۶ زنان به ندرت شاهد حضور معتادین متجاهر زن در سطح شهر هستیم و با آغاز به کار اردوگاه مردان هم امیدواریم نماد این آسیب اجتماعی در چهره کرج کمرنگ شود.

غفاری ابراز کرد: پاکسازی جسمانی، توانمندسازی فردی، کمک به جامعه پذیری، ارائه خدمات درمانی، روانشناختی و مددکاری از جمله خدماتی است که در اردوگاه‌های ماده ۱۶ ارائه می‌شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی معتادین متجاهر اردوگاه ماده شهرداری کرج راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۳۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران

شهردار تهران با بیان اینکه مناطق جنوبی پایتخت فوق‌العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد، گفت: ما بدهکار مردم هستیم و برای خدمت به آنها تلاش می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، دیدار مردمی شهردار تهران با شهروندان محله یافت‌آباد در مسجد جامع چهارده معصوم این منطقه برگزار شد.

علیرضا زاکانی شهردار تهران در این مراسم با اشاره به اعتراض دانشجویان آمریکا و اروپا نسبت به جریان نفرت‌انگیز صهیونیستی، اظهار کرد: هرچه جلوتر می‌رویم و آثار انقلاب ظهور و بروز پیدا می‌کند، حقانیت انقلاب اسلامی و جریان مقاومت بیشتر ظاهر می‌شود.

زاکانی ادامه داد: ما زمانی می‌توانیم بیان کنیم به سرمنزل مقصود رسیدیم که بتوانیم آنچه که انقلاب اسلامی به دنبال آن بود را در داخل کشور محقق کنیم و الگویی برای تکثیر و شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی را فراهم کنیم. باید ایران را به گونه‌ای بسازیم که تبدیل به یک الگو برای حقانیت و درستی شعارهای انقلاب اسلامی شود. آن زمان می‌توان به تکثیر جریان انقلاب اسلامی در منطقه و جهان امیدوار بود.

شهردار تهران با اشاره به اینکه یکی از شعارهای انقلاب اسلامی «عدالت» است، ادامه داد: عدالت ارزش مطلق است. عدالت یعنی میدان بهره‌مندی و فعالیت برای همه برابر قرار گیرد. قبل از انقلاب مرفهین بی‌درد حق کوخ‌نشین‌ها را می‌خوردند. امام راحل در این‌باره فرمودند؛ من یک موی کوخ‌نشینان را به کاخ نشینان نمی‌دهم. رهبر انقلاب هم بیان کردند که عدالت ارزش مطلق و غایت مسیری است که خداوند به آن وعده داده است. مشروعیت ما در گام نهادن در مسیر عدالت است. 

زاکانی تصریح کرد: اولین گام عدالت، ایجاد فضای فعالیت برای همه است تا هرکسی مناسب با استعدادش تلاش و کوشش کند. گام دوم این است که در این مسیر امکانات لازم برای دویدن را برای همه فراهم کرد. گام سوم عدالت توجه به افرادی است که عقب مانده‌اند. نباید اجازه داد عده‌ای زیر چرخ دنده‌ها له شوند. هیچ کس در نظام اسلامی نباید استعدادش تلف شود. به همه آحاد ملت باید توجه شود.

وی با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته‌ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال‌ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل‌ها خاک ریخته بودند و می‌خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی‌کردند، بتوان این پروژه‌ها را دنبال و تکمیل کرد.

هزینه‌کرد ۱۷۸ هزار میلیارد تومانی برای ۱۰۰ پروژه نخست پویش  «امیدوافتخار»

وی با اشاره به هزینه‌کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه‌های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل صد پروژه نخست پویش  «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰  درصد این پروژه‌ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن‌ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

خروج منطقه۱۸ از بن‌بست حمل و نقلی با تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام»

شهردار تهران با یادآوری آنکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن‌بست» حمل‌ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به‌زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل‌ونقل بار و مسافر برخوردار می‌شوند.

به گزارش سایت شهر؛ زاکانی تصریح کرد: انشاالله امیدواریم امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ‌راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می‌شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ‌راه حضرت زهرا(س)، به طول  ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی‌دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری‌های فرهنگی و تفریحی بدل می‌کند.

هزینه‌کرد پنج همتی برای پروژه‌های محلی در منطقه ۱۸

وی اضافه کرد: آن‌طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه‌های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق‌العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می‌دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه‌ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران

زاکانی به طرح ساماندهی معتادان متجاهر هم اشاره کرد و گفت: در روددره فرحزاد، شوش، هرندی و برخی مناطق دیگر، عده‌ای با شرایط بدی در حال زندگی بودند. بعضی‌ها در دوره قبل معتقد بودند نباید کاری به معتادان متجاهر داشت و این نوعی زیست شهری است! ما اما نسبت به این آسیب اجتماعی بی تفاوت نبودیم. امروز هیچ محل تجمعی برای معتادان متجاهر در تهران باقی نمانده است. ممکن است چند معتاد متجاهر گوشه‌ای از شهر رها شده باشند؛ که ما به دنبال ساماندهی همه آنها هستیم. با همکاری دولت و شهرداری یک کار مشترک در زمینه آسیب‌های اجتماعی شروع شده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی
  • برگزاری لیگ قهرمانان بسکتبال آسیا با حضور شهرداری گرگان
  • تجلیل کارگران شهرداری بخش رضویه
  • از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران
  • روانسازی ترافیک به عنوان یکی از ضروریات کلانشهر کرمانشاه
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان