Web Analytics Made Easy - Statcounter

اینتل که پنج ماه پیش، از جنگ حقوقی با کمسیون اروپا بر سر لغو جریمه‌ی ۱٫۲ میلیارد دلاری سال ۲۰۰۹ سربلند بیرون آمد، اکنون به‌دنبال دریافت غرامت ۶۲۴ میلیون دلاری است. در ژانویه‌ی سال جاری میلادی (دی و بهمن ۱۴۰۰) دادگاهی در اروپا در پرونده‌ی جدیدی که در رابطه با جریمه‌ی سنگین اینتل در سال ۲۰۰۹ باز شده بود، به نفع تیم آبی رأی داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیسیون اروپا در سال ۲۰۰۹ اعلام کرده بود که اینتل باید ۱٫۲ میلیارد دلار جریمه پرداخت کند. پس از ثبت درخواست تجدیدنظر توسط اینتل، دادگاه اروپا حق را به این شرکت داد و جریمه‌ی ۱٫۲ میلیارد دلاری را لغو کرد.

کمیسیون اروپا در سال ۲۰۰۹ پس از انجام تحقیقات اعلام کرد اینتل در بازه‌ی بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۷ به شرکت‌هایی مثل دل، اچ‌پی و لنوو رشوه پرداخت کرده تا در لپ‌تاپ‌ها و کامپیوترهایشان به‌جای پردازنده‌های AMD از پردازنده‌ی ساخت اینتل استفاده کنند. در واقع اینتل به این شرکت‌ها گفته در صورت عدم استفاده از پردازنده‌ی AMD تخفیف‌های مناسبی به آن‌ها ارائه می‌دهد.

تیم آبی در نهایت جریمه‌ی سنگین را پرداخت کرد، اما به دلیل موافقت دادگاه با درخواست تجدیدنظر، کمیسیون اروپا مجبور شد مبلغ جریمه را به اینتل برگرداند.

اکنون پنج ماه از حکم دادگاه تجدیدنظر می‌گذرد و اینتل با مراجعه به دادگاه عمومی اروپا خواستار «پرداخت غرامت و خسارت تبعی» شده، چون به ادعای این شرکت «اتحادیه‌ی اروپا به دلیل عدم بازپرداخت به‌موقع، باید بهره‌ی دیرکرد پرداخت کند.»

مبلغی که اینتل به‌عنوان غرامت در نظر گرفته بیش از نیمی از جریمه‌ی ۱٫۲ میلیارد دلاری اولیه است. اینتل می‌گوید این مبلغ ۶۲۴ میلیون دلاری را براساس نرخ بهره‌ی ۱٫۲۵ درصدی بانک مرکزی اروپا در زمان اعلام جریمه‌ی ۱٫۲ میلیارد دلاری این شرکت در می ۲۰۰۹ (اردیبهشت و خرداد ۱۳۸۸) محاسبه کرده است. به گفته‌ی اینتل این نرخ بهره باید به ۳٫۵ درصد افزایش پیدا کند.

اینتل در پرونده‌ی جدید خود مشخصاً گفته هیچ تأخیری از سوی کمیسیون اروپا را نمی‌پذیرد. تیم آبی از دادگاه عمومی اروپا درخواست کرده در صورت تأخیر در پرداخت جریمه، مبلغ نهایی افزایش پیدا کند.

پرونده‌ی حقوقی بین اینتل و کمسیون اروپا بیش از یک دهه قدمت دارد، اما هنوز به پایان نرسیده است. کمیسیون اروپا اخیراً درخواست تجدیدنظر در لغو جریمه‌ی ۱٫۲ میلیارد دلاری اینتل را ثبت کرده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فناوری اطلاعات اخبار فناوری فناوری نانو فناوری نوین پول پول نیوز جریمه ی ۱ ۲ میلیارد دلاری کمیسیون اروپا سال ۲۰۰۹ ی اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۴۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

آفتاب‌‌نیوز :

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشور‌ها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشور‌های ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این ۸ کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد
  • آفریقای جنوبی: از نزدیک تحقیقات دادگاه لاهه را دنبال می‌کنیم
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان