Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز ۷ تیرماه ۱۴۰۱ جلسه ستاد کرونای استان کرمان به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری، مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری، رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان و جمعی از مسئولین در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلالی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان در این جلسه با هشدار نسبت به عادی انگاری جامعه نسبت به مسئله کرونا افزود: اگر قرار است کرونا مهار و کنترل شود؛ باید کمیته‌هایی که قبلا در دوران کرونا فعال بودند مجدد فعالیت خود را آغاز کنند و آرایشی که قبلا در مقابله با کرونا داشتیم همواره حفظ شود و کمیته‌ها طبق روال قبل کار تخصصی خود را انجام دهند.

جلالی در ادامه گفت: طبق گزارشات دانشگاه علوم پزشکی، بیشتر آمار جدید مبتلایان به کرونا در ورود پرواز‌های خارجی اعلام شده است لذا باید روند گرفتن تست‌های کرونا و ارایه کارت واکسن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی قبل از ورود به کشور به جدیت پایدار بماند.

این مقام مسئول گفت: با توجه به نزدیکی به ایام به اربعین حسینی و پیاده روی این ایام، باید در این حوزه اطلاع رسانی و یک حرکت رسانه‌ای قوی انجام شود و از الان در فکر واکسیناسیون دوز یاداور باشیم.

جلالی بحث مدیریت روانی جامعه را مهم دانست و افزود: سامانه «ایران من» همچنان فعالیت خود را آغاز کند و دانشگاه علوم پزشکی گزارشات علمی به مردم ارائه دهد چرا که به لحاظ روانی جامعه باید مدیریت شود و عادی انگاری با جدیت کنترل شود.

بر اساس این گزارش، علی بیگ زاده سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری نیز در این جلسه عنوان کرد: به دلیل ورود به فصل تابستان و گرمای زیاد و روشن شدن کولرها، احتمال انتشار بیشتر ویروس وجود دارد لذا استفاده از ماسک در مکان‌های بسته به خصوص در محیط دستگاه‌های اجرایی باید ادامه دار باشد.

 تعداد مبتلایان با شیب ملایم در حال افزایش است

 مهدی احمدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در در این جلسه گفت: سیر کرونا بعد از پوشش مناسب واکسن، نزولی شده است و در حال حاضر فقط ۴۴ نفر مبتلا (قطعی و مشکوک) در بیمارستان افضلی پور بستری هستند که ابتلای ۱۳ نفر آن‌ها قطعی که دو نفر آن‌ها در بخش ICU بستری هستند.

احمدی نژاد از فوت سه نفر در هفته گذشته به دلیل ابتلا به کرونا در استان خبر داد و عنوان کرد: در دو هفته قبل یک نفر و در سه هفته قبل اصلا مورد فوتی به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ در استان کرمان نداشتیم، گفتنی است که از ۲۳ نفر مبتلای قطعی در هفته گذشته ۶ مورد در سیرجان، در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت دو نفر، در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان یک نفر داشته اند.

احمدی نژاد گفت: تعداد مبتلایان با شیب ملایم در حال افزایش است، اما این موضوع جای نگرانی ندارد و با همکاری آحاد مردم قابل کنترل است.

طبق اعلام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان تاکنون حدود ۹۱ درصد دوز اول، ۸۰ درصد نوبت دو و ۵۳ درصد افراد بالای ۱۲ سال استان دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۴۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم غریب آبادی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان یافتن معاینات پیش از اعزام تمامی حجاج گفت: واکسیناسیون حجاج از روزهای گذشته آغاز شده و تا ۳۱ اردیبهشت به مدت یک‌ماه ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: واکسیناسیون در راستای ایمن سازی زائران اعزامی نسبت به بیماری مننژیت انجام می‌شود، به دلیل اینکه بیماری مننژیت در مناطق پرتراکم احتمال شیوع بیشتری دارد تزریق آن در سفرهای زیارتی توصیه می‌شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تزریق این واکسن علاوه بر جلوگیری از بیمار شدن حجاج، از انتقال بیماری به اعضای خانواده و اطرافیان حتی پس از بازگشت نیز جلوگیری کرده و تا پنج سال در بدن فرد ایمنی ایجاد می‌کند.

غریب آبادی با اشاره به اینکه مهلت تزریق این واکسن تا ۱۵ روز قبل از اعزام بوده، اظهار کرد: این واکسن عموماً بدون عوارض بوده و به احتمال بسیار نادر ممکن است زائران درد، قرمزی، سوزش در محل تزریق و خستگی و تب خفیف را تا دو روز پس از تزریق تجربه کنند.

وی افزود: برنامه ریزی استان، واکسیناسیون ۵ هزار و ۱۱۵ زائر است، به منظور دسترسی آسان حجاج، واکسیناسیون در ۱۰ شهرستان استان و در محل کاروان‌های گرگان، علی آباد کتول، گنبدکاووس، بندرگز، آق قلا، بندرترکمن، گمیشان، سیمین شهر، کلاله و مراوه‌تپه صورت می‌پذیرد.

کد خبر 6088714

دیگر خبرها

  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند نمایند
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است