Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد شاه بالایی گفت: عملیات آزاد سازی معابر شهری و توسعه گردشگری دو برنامه اصلی شهرداری نوش آباد است که نیازمند همکاری دستگاه‌های بین بخشی به ویژه میراث فرهنگی است و در غیر اینصورت برنامه‌ها به نتیجه نمی‌رسد و در فرآیند اداری زمین‌گیر می‌شود.

به گفته او، هم‌اندیشی با راهنمایان گردشگری و استفاده از پیشنهادات و نظرات آنها، تعامل با رسانه و استفاده از ظرفیت خبرنگاران محلی و غیر محلی برای ارائه هر چه بهتر بستر گردشگری و معرفی آثار تاریخی شهر و احیا و ساماندهی خانه‌های تاریخی از جمله برنامه‌های وی برای توسعه گردشگری در نوش آباد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید: ساماندهی و بهسازی معتبر ورودی شهر، ساخت المان‌های متناسب با نشان‌های (برندها) گردشگری نوش آباد، زیباسازی مبلمان شهری و رایزنی برای جذب سرمایه‌گذاران در راستای افزایش اقامت و اسکان حداقل یک شب گردشگر در شهر از دیگر برنامه‌های وی برای توسعه گردشگری در شهر نوش آباد بویژه گردشگری مذهبی در بازدید گردشگران از جاذبه‌های آیینی شهر در ماه محرم است.

به گفته او، بررسی طرح مطالعاتی اجرای سایت پیست موتورسواری، دوچرخه سواری و اسب سواری نیز در ۲۰ هکتار برای مرحله اول از دیگر برنامه‌های وی است.

شهردار نوش آباد گفت: توسعه ورودی و خروجی‌های شهر زیر زمینی و انجام عملیات کاوش جدید از دیگر برنامه‌های وی است که یک ماه قبل به اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان آران و بیدگل اعلام کرده و هنوز پاسخی دریافت نکرده است.

شاه بالایی گفت: اجاره یا فروش قلعه خشتی نوش آباد به بخش خصوصی نیز را برای افزایش جذب گردشگر در دستور کار قرار داده است.

او می‌گوید: تلاش می‌کند برنامه‌های توسعه گردشگری و معابر و آزادسازی را در طول مدیریت و خدمت خود انجام دهد تا بتواند رضایت و خشنودی شهروندان را ایجاد کند.

شاه بالایی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جمعیت ساکن در نوش آباد بیش از ۱۸ هزار نفر است در حالی که اعتبارات دولتی تخصیص یافته بر اساس آمار ۱۲ هزار نفری سرشماری سال ۱۳۸۵ به این متناسب با این جمعیت نیست.

شاه بالایی گفت: بخش بزرگی از خدمات و امکانات شهر نوش آباد در اختیار اتباع خارجی است که جمعیتی بیش از ۵ هزار نفر را شامل می‌شوند و فقط نیمی از آن‌ها مدارک مجاز دارند که نیازمند رسیدگی مقام‌های مسوول است.

شهر ۱۲ هزار نفری نوش آباد با پیشینه تاریخی هفت هزار ساله در فاصله سه کیلومتری آران و بیدگل و ۶ کیلومتری کاشان قرار دارد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نوش آباد توسعه گردشگری توسعه گردشگری شاه بالایی نوش آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۵۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش تسنیم از آخرین وضعیت آبگرفتگی در دزفول

در پی بارندگی‌های شدید و بی سابقه رگباری در بسیاری از مناطق خوزستان، بسیاری از شهرها از جمله اهواز و دزفول دچار آبگرفتگی شدید شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، در پی بارندگی‌های شدید و بی سابقه رگباری در بسیاری از مناطق خوزستان، بسیاری از شهرها از جمله اهواز و دزفول دچار آبگرفتگی شدید شدند و 175 میلیمتر بارندگی طی روزهای پنجشنبه و جمعه در شهرستان دزفول موجب آبگرفتگی شدید معابر و خسارت به زیرساخت‌های کشاورزی و عمرانی شهرستان دزفول شد.

با توجه به گستردگی آبگرفتگی‌های معابر و گرفتار شدن تعداد زیادی از خودروها در سطح معابر علاوه بر امکانات دستگاه های خدماتی و عملیاتی، نفربرهای تیپ 292 زرهی و خودروهای سپاه نیز به کمک شهروندان آمدند؛ همچنین ‌تمام تیم های امدادی و عملیاتی از جمله آتش نشانی، هلال احمر، شهرداری، ارتش، سپاه و همچنین گروه های جهادی و مردمی برای دفع آب های سطحی و تخلیه آب های وارد شده به منازل و همچنین بیرون کشیدن خودروهای گرفتار در معابر دچار آبگرفتگی در میدان حضور داشتند.

‌برخی از معابر شهری و منازل دزفول در پی این بارندگی شدید دچار آبگرفتگی شدند که با تلاش تمامی دستگاه‌های امدادی و عملیاتی و بسیج تمام امکانات هم اکنون آب گرفتگی بسیاری از معابر و منازل دزفول رفع شد.

تخلیه آبگرفتگی معابر

محمد خانچی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستاندر آخرین گزارش از وضعیت مناطق دچار آبگرفتگی استان گفت: بارش‌های سیل‌آسا، موجب بروز خاموشی‌های پراکنده در شهرهای دزفول، شوش، شوشتر، اندیمشک و چند شهر دیگر در مناطق شمالی استان خوزستان شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به اقدامات انجام شده در پی بارندگی‌های اخیر گفت: آبگرفتگی اغلب نقاط استان خوزستان در کمتر از 24 ساعت تخلیه شده است. طی دور روز گذشته شاهد بارندگی بالایی در خوزستان بودیم به طوری که بعد از ظهر در کمتر از 15 دقیقه بارش بالای 30 میلیمتر با وزش باد شدید در اهواز ثبت شد.

وی اظهار کرد: بارش شدید باران همراه با وزش باد موجب سقوط درخت، قطع و سقوط پایه برق شد که در روند عملکرد تاثیر گذاشت و ایستگاه پمپاژ لحظاتی دچار مشکل شد البته دیزل ژنراتور تعبیه شده بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: گروه‌های عملیاتی و نیروهای برق، آبفا و شهرداری‌ در شرایط بارندگی و باد حضور یافتند و اکنون شرایط تحت کنترل است. آب اغلب نقاط استان تا این لحظه فروکش کرده است، امیدواریم با همت همه مجموعه‌ها تا فردا صبح بخش عمده آب در سطح شهر اهواز تخلیه و تا ظهر مناطقی که سرازیر سایر مناطق است نیز تخلیه شوند.

بارش‌های دزفول 3 برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود

محمد عتاب اهوازی شهردار دزفول نیز با بیان اینکه پیرو پیش بینی‌های هواشناسی برای بارش باران در روزهای پنجشنبه و جمعه، ستاد مدیریت بحران تشکیل و شهرداری دزفول در آماده باش کامل قرار داشت، گفت: میزان بارش‌های پیش بینی شده هواشناسی برای دزفول در روز پنجشنبه بین 35 تا 40 میلیمتر بود و این در حالی است که 115 میلی متر بارندگی آن هم در کمتر از سه ساعت در این شهر ثبت شد.

شهردار دزفول این حجم بارش را در تاریخ چند دهه اخیر دزفول بی سابقه دانست و گفت: وقوع این بارندگی پرحجم در زمان اندک موجب شد تا حجم آورد آب باران بسیار بیشتر از ظرفیت شبکه دفع آب‌های سطحی دزفول باشد که این موضوع برخی مناطق شهر را دچار چالش کرد.

وی با بیان اینکه 9 نقطه دزفول در این بارندگی‌ها با مشکل جدی مواجه شدند، افزود: حل مشکل مناطقی که درگیر آب گرفتگی حاد شدند در دستور کار شهرداری قرار گرفته است و برنامه ریزی برای اصلاح مسایل فنی این مناطق به عنوان اولویت امسال پیگیر می‌شود.

عتاب اهوازی بیان کرد: متاسفانه ورود آب به بیش از 30 خانه در دزفول خسارت وارد کرد که در بازدیدهای میدانی از این منازل، جبران خسارات این خانواده‌ها در دستور کار قرار گرفت.

سیلاب به خط انتقال آب سه روستای دزفول خسارت زد

حسین سعادتی‌فر مدیر آبفا منطقه دزفول نیز گفت: ‌تمام امکانات آبفا با توجه به دستور فرماندار ویژه و در راستای خدمات رسانی به مردم از ابتدای شروع بارندگی و آبگرفتگی گسترده معابر در شهرستان، برای کمک به رفع مشکلات بسیج شده‌اند.

وی با اشاره به هدایت امکانات و نیروی انسانی برای رفع آبگرفتگی معابر، مسدود شدن مسیرها و خسارت به زیرساخت‌های شهرستان ادامه داد: این اقدامات تا آرام شدن جو و پایان بارندگی‌ها تداوم خواهد داشت.

مدیر آبفا منطقه دزفول اظهار کرد: 2 روستای ماهور برنجی سفلی و علیا از صبح امروز با بسیج امکانات و پرسنل عملیاتی آبفا منطقه دزفول دوباره از نعمت آب آشامیدنی برخودار شدند و دیگر در این زمینه مشکلی ندارند.

وی یادآور شد: متاسفانه بازسازی خط انتقال آب روستای میدان به دلیل تخریب جاده این روستا بر اثر بارندگی در حال حاضر مقدور نیست.

بسیج تمامی امکانات برای رفع آبگرفتگی‌ها در دزفول

علیرضا خردمند فرماندار ویژه دزفول نیز با بیان اینکه در دو روز گذشته 175.1 میلیمتر بارندگی در سطح شهر دزفول ثبت شد که این میزان بارندگی کم سابقه بود، گفت:  برخی از معابر شهری و منازل درگیر آبگرفتگی شدند که با تلاش تمامی دستگاه‌های امدادرسان، نیرو‌های مسلح، سپاه و ارتش آبگرفتگی خیابان‌ها برطرف شد.

فرماندار ویژه دزفول بیان کرد: بخشی از راه‌های روستایی به علت بارندگی و آسیب وارد شده به زیرساخت‌ها، مسدود شدند که تجهیزات کمکی برای رفع انسداد راه‌ها به مناطق درگیر اعزام شدند و خوشبختانه برخی از مسیر‌ها بازگشایی شدند و تلاش برای رفع مشکل انسداد راه‌ها در دیگر روستا‌ها ادامه دارد.

خردمند اظهار کرد: باتوجه به هشدار‌های صادر شده تخلیه بوستان‌های ساحلی به منظور افزایش دبی رودخانه در حال انجام است و از مردم درخواست داریم با حفظ آرامش به هشدار‌ها توجه و همکاری لازم را به عمل آوردند.

وی با بیان اینکه شبکه توزیع برق دزفول در طول بارندگی‌ها پایدار ماند، ادامه داد: خدا را شاکریم با توجه به شدت بارش‌ها شاهد مشکل و خسارتی در سطح شهرستان نبودیم و جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد، اما همچنان از مردم تقاضا داریم تا پایداری شرایط جوی از حضور در مناطقی همچون شهیون و سردشت جدا خودداری کنند.

تخلیه آبگرفتگی و امدادرسانی

روح الله بهشتی‌فرد رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول افزود: روند امداد رسانی به خودروهای گرفتار شده در معابر شهری و تخلیه آب منازل مسکونی برای دومین روز پیاپی در پی بارش‌های اخیر توسط آتش نشانان ادامه داشت.

وی ادامه داد: تماس‌های متعددی از گرفتار شدن خودروها در سطح شهر و آبگرفتگی منازل مسکونی به سامانه 125 این سازمان اطلاع رسانی شد که بلافاصله تیم‌های امداد و نجات از پنج ایستگاه عملیاتی به محل‌های گزارش شده اعزام شدند و به شهروندان امدادرسانی کردند.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول به 2 مورد آتش سوزی کنتور برق سه فاز و ریزش ساختمان قدیمی بدون مصدوم اشاره و بیان کرد: بلافاصله تیم‌های عملیاتی به محل‌های گزارش اعزام و رفع خطر کردند. تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی دزفول همچون در مرکز فرماندهی عملیات آتش نشانی حضور داشتند و برای رفع مشکلات بوجود آمده چاره اندیشی کردند.

نیروهای تیپ 292 زرهی ارتش با نفربرها به کمک مردم آمدند

بارش شدید باران امروز در دزفول باعث  شد خیابان‌ها و معابر این شهرستان درگیر آبگرفتگی‌های شدید شوند.در این باره آب باران با ارتفاع زیادی در خیابان‌ها جاری شد و خودروهای بسیاری در این آبگرفتگی‌ها گرفتار شدند به طوری که حجم آب جاری شده در خیابان‌ها به حدی بود که خودروهای گرفتار شده قادر به حرکت نبودند و نیروهای تیپ 292 زرهی ارتش جمهوری اسلامی با نفربرهای خود برای کمک‌رسانی به متاثرین آبگرفتگی‌های دزفول به خیابان آمدند.

مدیر شرکت آب و فاضلاب منطقه ای دزفول نیز گفت: با توجه به شدت بارش‌ها و آبگرفتگی معابر تیم عملیاتی و رفع حوادث آب و فاضلاب آبفا منطقه دزفول در آماده‌باش کامل هستند.15 تیم و 100 نفر از نیروهای عملیاتی شرکت آبفای دزفول در آماده باش بوده و آماده خدمات رسانی به شهروندان هستند.

آماده‌باش شهرداری برای رفع آب‌های سطحی

هادی حلیم‌زاده معاون امور شهری شهرداری دزفول با بیان اینکه 500 نفر از کارکنان و مدیران شهرداری در سطح معابر مشغول رفع آب های سطحی هستند، افزود: با استمرار بارندگی‌های پرحجم و کم سابقه طی ساعت های اخیر، مناطق مختلف دزفول دچار آبگرفتگی شد که سه نقطه شامل میدان مادر، میدان مقاومت و خیابان فرهنگ 22 نبش بلوار ولی عصر(ع) این آب گرفتگی‌ها حاد است.

وی ادامه داد: شدت بارش های کم سابقه ساعت های گذشته علاوه بر آب گرفتگی معابر مختلف دزفول، خسارت هایی نیز به زیرساخت های دزفول وارد کرد.

حلیم زاده گفت: 2 نقطه شامل خیابان امام نبش وصال و خیابان امام نبش جهاد در پی این بارندگی‌ها دچار فرورفتگی شده است.این 2 منطقه که دچار فرورفتگی شده اند، توسط تیم های شهرداری دزفول مسدود و عملیات ایمن سازی محدوده آن در حال انجام است.

100 مورد امدادرسانی به خودروهای گرفتار شده

روح الله بهشتی‌فرد رئیس آتش نشانی دزفول در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در دزفول، اظهارداشت: در پی بارندگی‌های های اخیر که از شب گذشته آغاز شد و از قبل از ظهر امروز شدت گرفت، آتش نشانان به بیش از 100 مورد امداد رسانی به خودروهای گرفتار شده امداد رسانی کردند.همچنین 100مورد تخلیه آب منازل مسکونی در سطح شهرامدادرسانی شد.

وی در ادامه افزود: علی رغم آمادگی شبانه روزی تیم‌های عملیاتی آتش نشانی، از روز قبل، هشدار آماده باش 100 درصدی به کلیه نیروهای عملیاتی و ستادی ابلاغ شد و از صبح امروز، کار امداد رسانی به شهروندان توسط آتش نشانان 5 ایستگاه عملیاتی در دستور کار قرار گرفت.

بهشتی فرد خاطر نشان کرد: در پی بارندگی‌های اخیر، گزارش آبگرفتگی معابر و منازل مسکونی، خصوصا ساختمانهای در حال ساخت به سامانه 125 این سازمان اطلاع رسانی شد و بلافاصله تیم‌های عملیاتی از 5 ایستگاه عملیاتی به محل های گزارش شده اعزام و به شهروندان امداد رسانی کردند.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • اولویت اول ما توسعه روستایی است
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • قرارگاه جهاد آسفالت در کرمان راه اندازی شد
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • آغاز ۲.۵ میلیون مترمربع آسفالت معابر شهر کرمان+تصویر
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است
  • گزارش تسنیم از آخرین وضعیت آبگرفتگی در دزفول