Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: موانع سرمایه‌‌گذاری در حیطه فعالیت بنیاد مستضعفان، توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی رفع شود تا شاهد رونق و توسعه در استان باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، به نقل از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری امروز در دیدار با تعدادی از معاونان بنیاد مستضعفان کشور  با اشاره به سفر پرویز فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به چهارمحال و بختیاری در اواخر سال گذشته، اظهار کرد: توسعه واحدهای تولیدی زیرمجموعه این بنیاد یکی از درخواست‌های اصلی مسئولان استانی از این بنیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: رئیس‌جمهور در سفر به استان از واحد تولیدی چادر مشکی حجاب و کشتارگاه جونقان بازدید کردند و پس بررسی میدانی به عمق محرومیت استان پی بردند، قطعا تولید و اشتغال از اولویت‌های دولت سیزدهم است.

وی با اشاره به اینکه محرومیت موجود در چهارمحال و بختیاری تاریخی است، گفت: این محرومیت موجب شده تا نرخ بیکاری و مهاجرت در این استان بالاتر از میانگین کشوری باشد، بنابراین ایجاد اشتغال پایدار در این استان یک ضرورت محسوب می‌شود.

حیدری افزود: باتوجه به اینکه چهارمحال و بختیاری سرچشمه سه رود بزرگ کارون، زاینده‌رود و دز است و ظرفیت‌های خوبی نیز در بسیاری از حوزه‌ها در استان وجود دارد، بنابراین می‌توان با استفاده از این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها اشتغال پایدار در استان ایجاد کنیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه بیکاری در چهارمحال و بختیاری به حالت انفجار رسیده است، بیان کرد: یکی از رسالت‌های بنیاد مستضعفان کاهش محرومیت در مناطق محروم است، امیدواریم با همت مسئولان این بنیاد شاهد کاهش بیکاری و زدودن غبار محرومیت از استان باشیم.

وی در ادامه با بیان اینکه کارحانجاتی نظیر شیر و گوشت زاگرس، بهنوش، پاک پی و حجاب از دهه‌های گذشته در چهارمحال و بختیاری توسط بنیاد مستضعفان راه‌اندازی شده‌اند، عنوان کرد: می‌توان با اجرای طرح‌های توسعه‌ برای این واحدهای تولیدی به ایجاد اشتغال پایدار و افزایش تولید کمک کرد.

حیدری افزود: شهرک تخصصی آب معدنی در چهارمحال و بختیاری در شهرستان کوهرنگ ایجاد شده است و زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری وجود دارد، بنیاد مستضعفان می‌تواند جهت سرمایه‌گذاری در این شهرک ورود پیدا کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به کشتارگاه جونقان، توضیح داد: مدیریت و توسعه این کشتارگاه کار پیچیده‌ای نیست، می‌توان با ایجاد چند سردخانه، دامداری و مرکز بسته‌بندی این واحد را توسعه و مدیریت کرد.

وی در پایان تصریح کرد: موانع سرمایه‌گذاری در حیطه فعالیت بنیاد مستضعفان، توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی رفع شود تا شاهد رونق و توسعه در استان باشیم.

در ادامه این دیدار محمد اتابک- معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان با تاکید بر اینکه محرومیت‌زدایی از دغدغه‌های بنیاد مستضعفان است، اظهار کرد: امکاناتی که این بنیاد برای نقاط محروم کشور به جهت توسعه و ایجاد اشتغال در نظر گرفته، چند برابر شده است.

وی افزود: یکی از اهداف بنیاد مستضعفان کمک به دولت است، اما قطعا باتوجه به محدودیت‌ها نمی‌تواند تمامی مسئولیت‌های دولت را متقبل شود.

اتابک در خصوص طرح توسعه شرکت پاک‌پی شهرکرد، توضیح داد: برای اجرای طرح توسعه این کارخانه نیازمند هزینه 3.5 برابری معادل سرمایه‌گذاری در واحد هستیم، قطعا اجرای طرح‌های توسعه توسط بنیاد در راستای سوددهی است و اگر سوددهی چندانی وجود نداشته باشد، طرح اجرایی نخواهد شد.

معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان در ادامه با اشاره به موانع پیش‌روی توسعه کارخانه حجاب شهرکرد، بیان کرد: این واحد با مشکل پرداخت بدهی ارزی به بانک صنعت، معدن و تجارت روبرو است، متاسفانه این بانک همکاری لازم را ندارد و تا زمانی‌که مشکل این واحد تولیدی با بانک مرتفع نشود، نمی‌توان طرح توسعه این واحد را عملیاتی کرد، در حال حاضر این واحد زیان‌ده شده و شرایط کار مساعد نیست.

وی در خصوص پیشنهاد سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان در کشتارگاه جونقان، یادآور شد: این موضوع باید از جوانب مختلف مورد بررسی کارشناسی قرار بگیرد، زیرا این بنیاد تاکنون در صنایع اینچنینی ورود پیدا نکرده است.

اتابک در خصوص طرح دامداری سیرک، خاطرنشان کرد: باید مسئله مشکل اجتماعی این طرح توسط مسئولان استانی حل شود، بنیاد برای خدمت به مردم وارد می‌شود و هیچ‌گاه روبروی مردم نمی‌ایستد، توقف این طرح هزینه سرمایه‌گذاری در این طرح را دو برابر کرد.

آنغوزه به صورت پایلوت در چهارمحال و بختیاری کشت می‌شود42 هکتار اراضی راکد شهرک‌های صنعتی در استان چهارمحال و بختیاری به بیت‌المال بازگشتمتوسط آبدهی چاه‌های استان چهارمحال و بختیاری 6 لیتر برثانیه / 300 روستا و 22 شهر دچار تنش آبی می‌شود

 معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان عنوان کرد: هر طرح اقتصادی که بخواهیم اجرا کنیم باید در نهاینت منجر به ایجاد اشتغال پایدار شود، در غیراینصورت هدرفت منابع است.

انتهای پیام/7540/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان بنیاد مستضعفان استاندار چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان اشتغال پایدار ایجاد اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۵۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس

معاون اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری، گفت: استان نیازمند یک هزار کلاس درس است که در قالب احداث و بازسازی، احداث می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مهدی اسعد امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: 1800 فضای آموزشی با 10 هزار کلاس درس در سطح استان وجود دارد که اداره کل نوسازی مدارس، وظیفه نوسازی و توسعه مدارس را در اختیار دارد.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: استان نیازمند یک هزار کلاس درس برای احداث و نوسازی است که 500 کلاس درس در قالب تخریب و نوسازی و 500 کلاس درس در قالب احداث است.

اسعد بیان کرد: یکی از بزرگترین مشکلات ما این است که شاخص پراکندگی وجود دارد، به دلیل اینکه به خاطر بافت اقلیمی، مدرسه‌ای با کمتر از 10 دانش‌آموز راه‌اندازی شده که باعث شده میزان سرانه فضای آموزشی بالا رود، مشکل سرانه آموزشی در بعضی نقاط سرانه سیاه است که به معنی سرانه زیر3 متر است، منظریه و شهر لردگان از جمله این سرانه‌های پایین آموزشی هستند.

وی با اشاره به استانداردسازی گرمایشی در سطح مدارس، مطرح کرد: هدف در این استانداردسازی این است که شعله مانند بخاری در مدارس وجود نداشته باشد، 8 هزار کلاس درس در سطح استان استانداردسازی گرمایشی شده‌اند که برخی در طول احداث و برخی دیگر بعد از احداث استانداردسازی گرمایشی شده‌اند، حدود 2 هزار کلاس درس همچنان استانداردسازی گرمایشی نشده‌اند.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به مدارس کانکسی در سطح استان، گفت: 19 مدرسه کانکسی در سطح استان وجود داشت که احداث 10 مدرسه از آن شروع شده است، 9 مدرسه دیگر به دلیل عدم تامین زمین، هنوز شروع به احداث نشدند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس قدمت و آثار مشهود مانند ترک‌های دیوارها، 100 مدرسه خطرآفرین در سطح استان وجود دارد که اگر مقاوم‌سازی ممکن باشد، مقاوم‌سازی می‌شود وگرنه تخریب و بازسازی می‌شوند، عمده این 100 مدرسه از جمله تخریب و بازسازی هستند، در کنار این مدارس نیز 100 مدرسه دیگر نیاز است در سطح استان احداث شود.

علیمردان علیمردانی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان چهارمحال و بختیاری در این نشست اظهار داشت: مجمع از سال 78 در سطح کشور تشکیل و در استان نیز به‌صورت رسمی از سال 95 آغاز به فعالیت کرده است که در سازماندهی و جذب خیرین و کمک به دانش آموزان و احداث مدارس و غیره فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به جشنواره سال گذشته خیرین مدرسه‌ساز در استان، گفت: 640 میلیارد ریال اعتبار در این جشنواره جمع‌آوری شد که بیش از نیمی از آن تاکنون برای ساخت و نوسازی مدارس، محقق شده است.

محمد صفرزاده، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان نیز در این نشست عنوان کرد: اکنون 82 پروژه خیری در سطح استان با 70 مدرسه و 351 کلاس درس در حال اجرا و احداث است که 46 هزار متر مربع فضای آموزشی به فضاهای آموزشی اضافه می‌کند.

وی با اشاره به در دست احداث بودن 2 نمازخانه، 8 سالن ورزشی و یک مجتمع آموزشی فرهنگی، مطرح کرد: مجموع این فضاهای احداثی در استان، 58 هزار و 200 متر مربع متراژ آن است که با مشارکت خیرین در حال احداث هستند.

صفرزاده با اشاره به اینکه سرانه آموزشی کشور 8.39 متر مربع و در استان 8.25 متر مربع است، خاطرنشان کرد: بیش از 5 هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل فضاهایی که در سطح استان در دست احداث است، مورد نیاز است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • پروژه پمپاژ آب ناغان می‌تواند در بخش کشاورزی تحول ایجاد کند
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • برگزاری نخستین اردوی جهادی مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان کیار
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • حضور چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • سفر استاندار چهارمحال و بختیاری به ناغان
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری