Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، ابوالفضل اسدی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با بیان این‌که این یزد با تولید ۸۴ مگاوات انرژی خورشیدی جزو استان‌های برتر کشور است، اظهار کرد: بازگشت سرمایه نیروگاه خورشیدی شش ساله است و سرمایه گذاران باید این مهم را مد نظر قرار دهند.

وی افزایش ۲۰۰ مگاواتی تولید انرژی خورشیدی از جمله برنامه‌های شاخص برق منطقه‌ای در استان یزد است که به زودی وارد مدار می‌شود، افزود: طبق برنامه ریزی انجام شده قرار این مقدار انرژی ابتدای پیک ۱۴۰۳ وارد مدار مصرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد با بیان این‌که ۷۵درصد انرژی مصرفی در این استان به صنایع اختصاص یافته است، گفت: سیاست‌های کلان وزارت نیرو در مدیریت توزیع برق خاموش نشدن مشترکین خانگی است.

اسدی تابش انرژی خورشیدی در استان یزد را ۱۱۰۰ وات در مترمربع دانست و بیان کرد: ۱۰ شاخص برای ایجاد نیروگاه خورشیدی مد نظر است که استان یزد در بسیاری از آنها شاخص کشوری است.

وی با بیان این‌که مشترکین برق منطقه‌ای واحدهای صنعتی هستند، تأکید کرد: بهینه‌سازی مصرف انرژی در واحدهای صنعتی از جمله اولویت‌های اجرایی استان در حوزه مدیریت انرژی برق در استان یزد است.

مدیرعامل برق منطقه‌ای یزد با اشاره به این‌که افزایش تعرفه به تنهایی را عامل مدیریت و بهینه‌سازی مصرف برق نیست، گفت: آموزش شهروندی و آگاه‌سازی در خصوص نحوه مدیریت مناسب از دیگر راهکارهای لازم برای مدیریت منابع انرژی در استان یزد و کشور است.

اسدی با بیان این‌که طبق مصوبه هیأت وزیران در تاریخ ۲۴ آبانماه ۱۴۰۱ تمام خانه های کشور باید تا سال ۱۴۰۱ برچسب انرژی داشته باشند، اظهار کرد: متأسفانه علی‌رغم گذشت چهار ماه از سال جدید هنوز اقدام جدی در این خصوص انجام نشده و نیاز به هم‌افزایی مدیران دستگاه‌های مختلف دارد.

وی با اشاره به وجود بیش از چهار هزار کیلومتر خطوط انتقال و فوق توزیع و ۱۲ هزار و ۶۰۰ مگاولت آمپر ظرفیت پست‌های انتقال و فوق توزیع در استان، گفت: خوشبختانه استان یزد که دومین استان معدنی کشور محسوب می‌شود، کمترین تلفات انرژی در شبکه انتقال و فوق توزیع را در کشور دارد.

اسدی ظرفیت نامی منصوبه تولید برق نیروگاه‌های استان را بیش از ۲۸۰۰ مگاوات اعلام و تصریح کرد:  البته ظرفیت عملی نیروگاهی استان در حال حاضر ۲۲۴۶ مگاوات است که ۸۴ مگا وات آن در قالب ۱۱ نیروگاه از نوع انرژی خورشیدی است.

وی به کاهش نزولات جوی و آب پشت سدها برای تولید برق آبی در کشور، گفت: وزارت نیرو در عین حال تولید ۳۵ هزار مگاوات برق طی چهار سال را در دستور کار قرار داده که ۱۰ هزار مکاوات آن مربوط به نیروگاه‌های خورشیدی است.

مدیرعامل برق منطقه‌ای یزد خاطرنشان کرد: خوشبختانه طی یک سال اخیر در قالب برنامه پیک تا پیک، شش هزار مگاوات تولید برق در کشور برنامه‌ریزی و عمدتا برای پیک امسال محقق شد و خوشبختانه در همین راستا نیز تا امروز در بخش خانگی و تجاری محدودیت و خاموشی ناشی از کمبود تولید برق نداشته‌ایم. 

وی با اشاره به اقدامات مناسب و به موقع صورت گرفته جهت تعمیر و نگهداری از تاسیسات تولید، انتقال و توزیع تا قبل از وقوع پیک مصرف تابستان امسال، گفت: خوشبختانه ۹۹.۵ درصد تعمیرات شبکه و تاسیسات برق استان تا اردیبهشت ماه انجام شد.

اسدی توسعه ظرفیت شبکه‌های انتقال و فوق توزیع به تناسب نیاز شبکه با اولویت قرار دادن مناطق کم برخوردار نظیر خط و پست ۴۰۰ مهرگان، پست ۴۰۰ بهادران، پست ۲۳۰ ساغند و توسعه پست ۱۳۲ مروست را از دیگر این اقدامات ذکر کرد.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: استان یزد ابوالفضل اسدی نیروگاه برچسب انرژی استان معدنی نیروگاه خورشیدی انتقال و فوق توزیع انرژی خورشیدی استان یزد برق منطقه ای تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۶۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در ۱۸ کلاس و ۳ هزار و ۲۰۰ متر مربع ساختمان اصلی و ۷۰۰ متر مربع فضای ورزشی طراحی و احداث شده است.

برای ساخت این مدرسه در منطقه پردیسان ۳۰ میلیارد تومان به همت خیر هزینه شده و طرح سالن ورزشی نیز در قالب دولتی و با مشارکت خیر به بهره برداری رسیده است.

از ویژگی‌های منحصر به فرد این مدرسه استقرار سه سامانه سلول‌های خورشیدی با ظرفیت ۶۰ کیلووات است که علاوه بر بهره‌گیری از انرژی خورشیدی برای تامین پایدار شبکه توزیع برق به تأمین هزینه مدرسه‌های نیز کمک می‌کند.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

سیدمحمد آقامیری، استاندار قم هم با تجلیل از خدمات و اقدامات خیرین مدرسه ساز گفت: استان قم  یک هزار و ۷۰۰ کلاس درس نیاز دارد که باید به سرعت این نیاز مرتفع شود.

حمیدرضا خان محمدی، معاون عمرانی وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

در حال حاضر ۸ هزار و ۳۰۰ پروژه در سطح کشور در دست احداث است که ۵۰ درصد آن‌را خیرین برعهده دارند.

سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس در قالب ۲۷ پروژه به همت خیرین مدرسه ساز در قم احداث شد که پیش بینی می‌شود امسال نیز همین تعداد در سطح استان به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟