Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:07:23 GMT

جنگ رسانه؛ پایه و اصل تمام جنگ‌ها است

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۵۶۹۵۴

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری جنگ رسانه و جنگ ادراکی را پایه و اصل تمام انواع جنگ‌ها دانست و گفت: در این نوع نبرد، دشمن با تبلیغ و ابزار رسانه تلاش می‌کند تا هر رویدادی در کشور را مانند خارج شدن قطار از ریل یا فروریختن متروپل، به نظام ربط دهند و علیه آن تبلیغ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا مقدم‌فر شامگاه هفتم تیرماه در دومین شب مراسم گرامیداشت هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی و سالروز شهادت مظلومانه آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران باوفایش و شهید استان، رحمان استکی که با حضور عموم مردم و مسئولان در مسجد جامعه شهرکرد برگزار شد با اشاره به اینکه شهید بهشتی در میان شهدای بزرگ انقلاب درخشش خاصی دارد، اظهار کرد: این درخشش در وهله نخست برخاسته از شخصیت ممتاز این شهید و سپس، نوع شهادت اوست.

وی با ذکر اینکه این شهید از ابتدا به فکر کادرسازی و سازماندهی با نگاه راهبردی بود، ادامه داد: بهشتی یک مدیر طراز انقلاب بود و اندیشه‌هایی ژرف داشت، او دشمن‌شناس و بصیر بود و دوگانه‌ای که در بدو انقلاب از اسلام فقاهتی و غیرفقاهتی ترسیم می‌کند، در ۴۰ سال بعد از شهادتش و در مراحل و مقاطع مختلف از تاریخ انقلاب ذیل دو گروه معتقدان به اسلام ناب و پذیرندگان سایر اسلام‌های انحرافی مشاهده می‌شود.

مقدم‌فر با یادآوری نگاه شهید بهشتی به حزب جمهوری که به‌دور از قدرت‌طلبی بود، بیان کرد: وی حزب را مانند مسجد و حسینیه می‌داند و قائل است که حزب معبد و محلی است که مردم را در انتخاب و کار تشکیلاتی و تربیت نیرو کمک می‌کند و انگیزه این شهید والامقام و نگاه او به حزب جمهوری، نگاه کادرسازی و تربیت نیرو بود.

وی بیان کرد: حرکت مدیریت شهید بهشتی از همان ابتدا با سازماندهی، برنامه‌ریزی و راهبردنویسی بود و در این خصوص، جوانان باید درس‌آموز این شهید باشند و نگاه به کار جمعی، تقسیم کار، سازماندهی و حرکت هدفمند و دشمن‌شناسی را از وی بیاموزند.

این استاد دانشگاه با استناد به کلامی از امام خمینی(ره) با این مضمون که شهادت شهید بهشتی در برابر مظلومیت او کوچک است، گفت: شهادت او و ۷۲ تن از یارانش نقطه  عطف انقلاب اسلامی بود بدان معنا که تا پیش از شهادت آنان، شایعات و سخنان دروغ علیه شخصیت‌های بزرگ انقلاب از جمله خود شهید بهشتی فراوان بود و بعد از شهادت خیلی‌ها متوجه شدند که چه سیدالشهدایی از دست داده‌اند.

مقدم‌فر با تأکید بر اینکه شهید بهشتی هنوز خوب شناخته نشده است، تصریح کرد: بسیاری از درس‌ها و آموزه‌ها برای آموختن از این شهید باقی مانده است؛ دشمن می‌دانست که چه نیروهایی را از انقلاب بگیرد و استوانه‌های نظام اسلامی را هدف قرار دهد.

معاون دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید رحمان استکی، بیان کرد: این شهید افتخار چهارمحال‌وبختیاری و شهرکرد است که قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، نقش‌آفرین بود؛ او یک معلم بزرگ بود و احوال یک عارف، سالک و عالم از سخنان او پیداست. او نقطه اثر بود و خیلی‌ها موفقیت‌ها و مسیریابی‌ها را از درس‌آموزی در کلاس این معلم شهید دارند و خطابه‌های او در مجلس شورای اسلامی فراموش‌ناشدنی است.

مقدم‌فر مردمی بودن را از دیگر صفات شهید استکی دانست و توضیح داد: او و دو برادر شهیدش ساده‌زیست بودند و بیت خود را به یک کانون فرهنگی برای انقلاب و نظام اسلامی تبدیل کردند. یقیناً شهدایی چون شهید استکی‌ها که به فیض شهادت نائل شدند امروز اگر در کنار ما بودند، بسیاری از خلأها در نظام اسلامی پُر می‌شد و دشمن نیز به‌صورت هدفمند همچون نیروهایی را از ما گرفت.

وی با اشاره به واقعه هفت تیر و با تأکید بر اینکه برپایی یادبودها برای شهدا فرصت مرور پدیده شوم نفوذ است، افزود: نفوذ فرصتی است که دشمن از زمان شکل‌گیری انقلاب تا کنون لحظه‌ای از آن غافل نبوده و استفاده کرده است. نفوذ یک حربه بسیار موثر برای دشمن بوده و نفوذ امروز با نفوذ سال‌های ۶۰ متفاوت بوده و عرصه نفوذ بسیار سخت‌تر و متکثرتر و پیچیده‌تر شده است لذا شناخت آن به‌مراتب دشوارتر شده است. نفس نفوذ ناشناختگی است و امروز این پرده حجاب برای تشخیص نفوذ بسیار قوی‌تر و ضخیم‌تر است.

مقدم‌فر تأکید کرد: نفوذ فیزیکی که منجر به حوادثی نظیر فاجعه هفت تیر شد، یک قسم از اقسام نفوذ است و نوع دیگر آن فکری و نرم‌افزاری است که خود به زیربخش‌هایی چون نفوذ فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و غیره تقسیم می‌شود. انحراف منافقان که عامل نفوذ بودند، از زمان  پیش از انقلاب شروع شد آنان مجاهدین خلق بودند اما دچار انحراف فکری شدند و لذا به جسم منافق و نفوذ بدل گشتند.

مقدم‌فر تأکید کرد: امروز بسیاری از مشکلاتی که کار را در دستگاه‌های اجرایی با اختلال مواجه می‌کند، بی‌شک از سوی عوامل نفوذ اتفاق می‌افتد. آنان تابلویی در دست نمی‌گیرند که اعلام کنند ما نفوذی هستیم. مهم‌تر از این جنبه فیزیکی، جنبه نرم‌افزاری و فکری نفوذ است که در قالب جنگ‌های مختلف از ترکیبی و هیبریدی گرفته تا شناختی، ادراکی، رسانه‌ای و جنگ اقتصادی و سایبری علیه ایران شکل می‌گیرد.

وی جنگ رسانه و جنگ ادراکی را پایه و اصل تمام انواع جنگ‌ها دانست و توضیح داد: در این نوع نبرد، دشمن با تبلیغ و ابزار رسانه تلاش می‌کند تا هر رویدادی در کشور را مانند خارج شدن قطار از ریل یا فروریختن متروپل، به نظام ربط دهند و علیه آن تبلیغ کنند. میلیاردها ریال در شبکه‌های تلویزیونی و ماهواره‌ای و سایت‌ها و فضای مجازی هزینه می‌کنند تا بتوانند فکر مردم را علیه نظام تغییر دهند و فکر خواص و نخبگان را به انحراف بکشانند.

مقدم‌فر تأکید کرد: در این جنگ رسانه‌ای، آماج و نقطه کانونی هدف دشمن در وهله اول مسئولان، نخبگان هستند که باید سبک زندگی آنان تغییر کند، در وهله بعدی آنان سراغ مردم می‌روند. آنان در سال ۶۰ گمان می‌کردند با ترور شخصیت‌های بزرگ نظام، انقلاب را از بین می‌برند و امروز نیز تصور غلطشان این است که با انواع تحریم‌ها، فشار اقتصادی، جنگ سایبری و جنگ‌های تبلیغاتی می‌توانند کاری از پیش ببرند. آنان به دنبال آنند که مسئولان و خواص از دشمن بترسند حال آنکه این دشمن به ذلت گرفتار شده و امروز دیگر خبری از قدرت تک‌قطعی و قدرت اشغال‌گر قدس نیست.

مقدم‌فر بیان کرد: دشمن همچنین تلاش می‌کند امید مردم را بگیرد و ناامیدی و یأس را در جامعه حاکم کند تا مردم به یقین برسند که مشکلات حل نمی‌شود. تمام انواع جنگ‌ها در راستای این دو هدف است که از دشمن بترسیم و نسبت به بهبود وضعیت کشور ناامید شویم.

وی اقتدار امروز نظام اسلامی را مورد تأکید قرار داد و گفت: اگر دشمن یک کشتی ما را مصادره کند، ما دو کشتی از او را مصادره می‌کنیم و اعلام می‌کنیم ۱۵ کشتی دیگر شما نیز در منطقه تسلط ما قرار دارند لذا دشمن ناچار می‌شود با ذلت کشتی ما را بازگرداند.

مقدم‌فر با تأکید بر اینکه امروز جمهوری اسلامی و مقاومت دست برتر را دارند، اضافه کرد: جنگ روسیه و اوکراین تیر خلاص ابرقدرت‌های اروپا و آمریکا بود و امروز آنان بحران غلات و دانه‌های روغنی و سوخت دارند؛ بزرگ‌ترین مؤلفه تحریم علیه ایران فروش نفت بود امروز اما دو کشور اروپایی خواهان نفت ایران هستند. چنین دشمنی بزرگ نیست و امروز سقوط آن سرعت گرفته است و خودشان اذعان دارند که رو به نابودی هستند.

وی بزرگ‌نمایی دشمن و ترس از او و استیلای یأس و ناامیدی بر مردم را دو خطر بزرگ برشمرد و گفت: دشمن این اهداف را دنبال می‌کند تا مردم مقابل نظام قرار گیرند و اوضاع را متشنج کنند؛ امروز مردم پای دین و امام زمان(ع) و انقلابی که با خون هزاران شهید به ثمر رسید ایستاده‌اند و گواه آن، حضور با شکوه مردم در داخل و خارج از کشور برای اجرای سرود سلام فرمانده است.

مقدم‌فر با بیان اینکه امروز جبهه متحد در کشور شکل گرفته و سران سه قوه در هماهنگی کامل و سلامت به دنبال حل مشکلات مردم هستند، افزود: دشمن به ذلت و هزیمت افتاده و هیچ غلطی نه در داخل و نه خارج نمی‌تواند بکند، مسئولان امروز سالم هستند و کسانی هم که در دستگاه‌ها باقی مانده‌اند که اعتقادی به جریان دولت مردمی ندارند باید هر چه سریعتر کنار گذاشته شوند تا کارهای خوب عناصر انقلابی بدون مانع پیش بروند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری نظام اسلامی شهید بهشتی مقدم فر جنگ رسانه جنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۶۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی یادواره شهید شاخص شهرستان کوار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، یادواره سردار شهید عباس کشاورز، با حضور مردم در مصلی ۱۴ معصوم شهر کوار برگزار شد.
اجرای سرود، دکلمه، مداحی، سینه زنی و خاطره گویی از زبان همرزمان شهید از برنامه‌های این یادواره در شهرستان کوار بود.
سردار شهید عباس کشاورز با شرکت در عملیات‌های فتح المبین و بیت المقدس در سن ۲۰ سالگی به عنوان فرمانده گردان، نام خود در لشکر ۱۹ فجر ثبت کرد.
سردار شهید عباس کشاورز ، ۱۵ اردیبهشت ۱۳۶۱ در منطقه فکه و هنگام بازگشت از عملیات موفقیت آمیز انهدام انبار مهمات دشمن، هدف گلوله‌های دشمن بعثی قرار گرفت و به شهادت رسید.

دیگر خبرها

  • فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است
  • طرح نور با پشتوانه‌ مردمی و با قدرت ادامه دارد
  • دشمن تلاش دارد اعتماد مردم به نهادهای دینی را مخدوش کند
  • آیین تشییع شهید گمنام در نیروی زمینی ارتش برگزار شد
  • برپایی یادواره شهید شاخص شهرستان کوار
  • حزب‌الله: دیوانگی اسرائیل ما را نمی‌ترساند
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • شهدا برای بقای جمهوری اسلامی جانفشانی کردند
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است