Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد دوازدهمین نشست مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت استان یزد پیرامون نحقق برنامه های تحولی حوزه انرژی خورشیدی برگزار شد.

«محمد زاده رحمانی» مدیر کل امور اقتصادی استانداری یزد در این نشست که امروز چهارشنبه هشتم تیرماه در سالن کوثر استانداری یزد برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر تولید ۲۳۰ مگاوات انرژی خورشیدی از افق دو هزار مگاواتی منظور شده برای استان یزد را در دست اجراست و مجوز ۵۰۰ مگاوات دیگر نیز برای برگزاری مناقصه به ساتبا ارسال شده و از این حیث استان روند رو به جلو و مطلوبی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در خصوص مصوبه نصب پنلهای خورشیدی در گلخانه‌ها نیز گفت: تاکنون یک متقاضی در اشکذر در این باره اعلام آمادگی کرده و امیدواریم با دریافت مجوزهای لازم هم در بخش گلخانه و هم در تولید انرژی، شاهد شروع عملیات آن در اوائل شهرویور سالجاری باشیم.

زاده رحمانی اظهار کرد: با رایزنیهای صورت گرفته با کمیته امداد موضوع تامین تسهیلات لازم برای راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی خانگی در دستور کار قرار گرفته تا براساس آن به صورت تجمعی، گروه‌های چند نفره مددجویان اقدام به ایجاد مزرعه انرژی خورشیدی کنند.

به گفته وی، در این باره شرکت توزیع برق استان موظف به تامین ترانس برق برای این واحدها شده است.

«محمد شجاعان» مدیر کل کمیته امداد استان نیز در این رابطه طی سخنانی اظهار کرد: در حال حاضر برای دو هزار مددجو این امکان دیده شده که در مرحله نخست در نظر داریم ۴۰ مزرعه خورشیدی با ظرفیت هر کدام پنج مگاوات ایجاد شود.

«ابوالفضل اسدی» مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای یزد نیز در این نشست از میزان پیشرفت برنامه‌های تحولی حوزه انرژی خورشیدی در استان گزارشی ارائه کرد و گفت: برنامه استان برای افق ۱۴۰۴، افزایش ظرفیت تولید انرژی خورشیدی از ۸۵۴ مگاوات کنونی به ۱۸۵۰ مگاوات است.

وی افزود: در همین راستا ۹۰۰ مگاوات از مجموع ۴۰۰۰ مگاوات برنامه پیشنهاد شده به ساتبا برای یزد منظور شده که در این رابطه ۵۰۰ مگاوات به مناقصه گذاشته شده است و علاوه بر این نیز مجوز ۲۳۰ مگاوات خارج از مناقصه اخذ شده است.

اسدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۱ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۸۴ مگاوات در استان فعالیت دارد و  ۲۳۰ مگاوات نیز در دست اجراست.

وی همچنین از انجام اقدامات و تامین زیرساختهای لازم برای تحقق برنامه تحولی حوزه اندرژی خورشیدی نیز خبر داد و توضیحاتی در این رابطه ارائه کرد.

این مسئول خاطرنشان کرد: خوشبختانه علاوه بر پتانسیلهای طبیعی یزد برای توسعه انرژی خورشیدی، بسترهای لازم و تسهیل امور نیز برای جلب سرمایه گذاری در این بخش در استان فراهم شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی یزد نوین انرژي خورشيدي انرژی خورشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۸۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد

مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور گفت: قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت نیرو، سید محمد واعظی‌نژاد، مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه 56 پروژه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در 15 استان در حال اجراست، اظهار کرد: 16 پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در 6 استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، از روز پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403 با افتتاح نمادین نیروگاه خورشیدی 60 کیلوواتی یک دبیرستان خیرساز به نام حاج غلام رضا زیرک در شهر قم با حضور محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به بهره برداری رسیدند.

واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر 56 پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت 840 کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح 16 نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و 56 پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • ماه در وضعیت اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • ۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان