Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شبکه بهداشت دنا در دیدار با اعضای شورای شهر سی‌سخت از راه‌اندازی دستگاه اکوکاردیوگرافی در کلینیک‌های تخصصی سی‌سخت و پاتاوه در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا و اعضای شورای شهر سی سخت جهت تبادل نظر و بررسی مشکلات و مسائل بهداشتی درمانی این شهر دیدار و گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی‌زاده گفت: در این نشست به بررسی مشکلات بهداشتی درمانی و کمبود تجهیزات و امکانات در جهت خدمات رسانی به مردم شهر سی سخت پرداخت.

وی بعد از گفت‌وگو و شنیدن مطالبات به حق اعضای محترم شورای اسلامی شهر سی سخت بیان کرد: بدون شک مردم فهیم و محترم شهر سی سخت شایسته برخورداری از خدمات بهداشتی و درمانی در بهترین و بالاترین سطح ممکن در شهر خود هستند و تمام تلاش مجموعه بهداشت و درمان شهرستان دنا ارائه خدمات بهداشتی درمانی در بهترین سطح به این مردم فهمیم خواهد بود، تا میزان مراجعین به مرکز استان به حداقل برسد.

کریمی زاده بیان کرد: در نشست های قبلی توسط مردم و شورای محترم اسلامی شهر سی‌سخت مقرر شده بود که مکانی جهت ارائه خدمات دیالیز به بیماران دیالیزی، در شهر سی سخت مهیا گردد و دانشگاه نیز قول مساعد جهت راه اندازی سیستم های مورد نیاز را داده بود که با پیگیری های مصمم و مستمر در آینده نزدیک شاهد ارائه این خدمات برای بیماران دیالیزی بدون مراجعه به مرکز استان خواهیم بود.

وی ادامه داد: با توجه به شیوع بالای بیماری های قلبی عروقی و نیاز مبرم مردم شهرستان دنا، حضور متخصص قلب در کلینیک های تخصصی شهرستان دنا و حضور آنکالی آنها به صورت تمام وقت از اولویت‌های خدمت رسانی این شبکه بوده و نوید این را به مردم محترم شهر سی سخت خواهیم داد که در آینده ای بسیار نزدیک، دستگاه اکوکاردیوگرافی برای کلینیک های تخصصی شهر سی سخت و پاتاوه جهت معاینات قلبی توسط متخصص قلب تامین خواهد شد.

در ادامه بعد از بررسی مشکلات موجود در شهر سی سخت، دکتر کریمی زاده وجود دستگاه سونوگرافی در این شهر را لازم دانسته و ابراز داشت: با توجه به نشست هایی که با خیرین سلامت و همچنین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی داشته ایم، تلاش بر این است تا این دستگاه در شهر سی سخت مستقر شده و مردم برای خدمات سونوگرافی دیگر نیاز به مراجعه به شهرهای دیگر نخواهند داشت.

در پایان کریم زاده جهت تعیین تکلیف کلینیک تخصصی شهر سی سخت دکتر اذعان کرد: در جلسات ستادی شبکه بهداشت و درمان مقرر شد کلینیک تخصصی شهر سی سخت به ساختمان کنار مرکز جامع سلامت این شهر منتقل شود تا فضای فیزیکی و دسترسی این ساختمان به مرکز شبانه روزی سی سخت، اجازه افزایش خدمات تخصصی و حضور متخصصان بیشتر را به این شبکه و مردم شهر سی سخت بدهند و تنها خواسته شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا از شورای محترم شهر سی سخت ساماندهی و کمک جهت زیرسازی جاده منتهی به این کلینیک و محوطه سازی توسط شورای شهر است.

لازم به ذکر است در پایان جلسه، اعضای شورای شهر سی سخت به همراه سرپرست شبکه دنا از نزدیک و به صورت میدانی، از ساختمان کلینیک تخصصی شهر سی سخت و پد بالگرد در حال ساخت بازدید کردند و اعضای شورا، قول مساعدت ویژه جهت همکاری و تکمیل این دو پروژه را جهت رفاه مردم شهر سی سخت دادند.

گفتنی است در حال حاضر متخصصین داخلی، اطفال، زنان، جراح کلیه و مجاری ادراری و قلب در کلینیک تخصصی شهر سی سخت حضور دارند و با راه اندازی ساختمان کلینیک و تامین تجهیزات لازم به زودی شاهد حضور متخصصین بیشتری از جمله سونوگرافی،اعصاب و روان، عفونی و چشم پزشکی در این شهر خواهیم بود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کلینیک های تخصصی بهداشت و درمان شبکه بهداشت شهرستان دنا راه اندازی شورای شهر مردم شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۸۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز

مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: ۶ مرکز در البرز خدمات رایگان تخصصی سلامت روان به شهروندان ارایه می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ار کرج، ‌مجید نیک‌نژاد صبح امروز در حاشیه بازدید از  مراکز ارائه دهنده تخصصی سلامت روان یا همان مراکز " سراج " در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در استان البرز 6 مرکز تخصصی سلامت روان به اختصار "سراج " وجود دارد که به بیمارانی که از سطوح پایین تر برای درمان های تخصصی سلامت روان و پیگیری های مداوم بعد از ترخیص ارجاع شده اند ، به صورت رایگان خدمات تخصصی ارائه می کند. وی افزود: درمان های تخصصی سلامت روان گاها طولانی مدت و با هزینه های بالا انجام می شود اما مراکز سراج که دو مرکز در کرج و چهار مرکز دیگر در شهرستان های ساوجبلاغ ، نظرآباد، فردیس و اشتهارد  راه‌اندازی شده‌اند  که با حضور روانپزشک ، روانشناس و یک مددکار اجتماعی این خدمات را ارائه می دهند و برای بیمارانی که امکان مراجعه حضوری ندارند درمان در منزل و پیگیری تلفنی انجام می‌شود.

وی افزود: بیمارانی که از مراکز بهداشتی، بهزیستی، مدارس و دیگر سازمان‌ها ... به این مراکز ارجاع داده می‌شوند بیمارانی هستند که از اختلالات شدید روان یا افکار پرخطری مانند خودکشی و ... رنج می برند و علاوه بر درمان و پیشگیری از عود مجدد بیماری، ، خانواده های این بیماران نیز آموزش های لازم را دریافت می‌کنند.

وی یکی از نقاط قوت مراکز سراج را حضور مددکار اجتماعی دانست و تصریح کرد: مددکار فعال در این مراکز با ارتباطی که با دستگاه های مربوطه ایجاد می کند آسیب های اجتماعی مراجعین مثل فقر، بیکاری ، بی سوادی و ...بررسی و  پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • میزگرد تخصصی ارزیابی عملکرد رسانه‌ای ایران در عملیات وعده صادق در قم برگزار شد
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار