Web Analytics Made Easy - Statcounter

سارا اودیما، جوان‌ترین مجری شبکه انگلیسی زبان پرس تی وی است. او اهل کشور مصر است و دانشچجوی علوم ارتباطات اجتماعی در دانشگاه تهران است.

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو_ سارا اودیما، جوان‌ترین مجری شبکه انگلیسی زبان پرس تی وی است. او اهل کشور مصر است و دانشچجوی علوم ارتباطات اجتماعی در دانشگاه تهران است. تسلط او به زبان عربی باعث شد تا برای کار در شبکه آی فیلم عربی درخواست دهد و از آنجایی که به زبان انگلیسی نیز مسلط بود، فعالیت خود را همزمان در شبکه پرس تی وی دنبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال به مناسبت فرارسیدن سالگرد تاسیس این شبکه انگلیسی زبان معاونت برون مرزی صداوسیما، گفت‌وگویی داشتیم با سارا اودیما که از نگاهتان می‌گذرد.

چه شد که به پرس تی وی آمدید؟

از دوران نوجوانی برنامه‌های انگلیسی زبان و شبکه پرس تی وی را می‌دیدم و عاشق اجرا و ایستادن جلوی دوربین بودم. این باعث شد تا با استاد بهروز نجفی که از مجریان باسابقه پرس تی وی هستند، آشنا شوم و برای همکاری با این شبکه انگلیسی زبان، درخواست بدهم. پس از ارائه درخواست و گذراندن آزمون‌های مختلف، توانستم به عنوان مجری و گزارشگر کارم را در پرس تی وی شروع کنم.

در حال حاضر اجرای چه برنامه‌هایی را در پرس تی وی بر عهده دارید؟

در حال حاضر مجری اخبار ورزشی و مجری و خبرنگار برنامه «بازار» در بخش تولیدی پرس تی وی هستم. این برنامه به معرفی ظرفیت‌های اقتصادی و توان صنعتی ایران برای مخاطبان می‌پردازد و می‌تواند صنعت و بازار ایران را به مردم دیگر کشور‌های جهان بشناساند.

قبل از آنکه به پرس تی وی بیایید هم سابقه اجرای انگلیسی داشتید؟

برای مدتی به عنوان مجری و گزارشگر با کانال‌های عربی و انگلیسی شبکه آی فیلم کار می‌کردم و توانستم تجربیات خوبی را در این زمینه به دست آورم. خوشبختانه، نظرات هم نسبت به اجرایم مثبت بود. همچنین در زمینه اجرای ویدیو‌های آموزشی به زبان انگلیسی نیز فعالیت داشتم.

از سختی‌های اجرا برای مخاطبان انگلیسی زبان بگویید؛ و آیا برای ارتباط موفق با مخاطبان انگلیسی زبان، باید چه مهارت‌هایی را تقویت کرد؟

از آنجایی که به زبان انگلیسی تسلط دارم، این کار چندان برایم سخت نیست. اما به طور کل، برای اجرای موفق نه تنها تسلط کامل به زبان انگلیسی و داشتن لهجه نزدیک به نیتیو لازم است، بلکه مهم‌تر از آن عشق و علاقه به اجرا، پر انرژی و بشاش بودن از ضروریات است. در واقع باید با مخاطبان ارتباط راحت و صمیمانه برقرار کرد و به دوربین به عنوان یک دوست نگاه کرد نه وسیله.

کیفیت مجریان شبکه در مقایسه با دیگر شبکه‌های انگلیسی زبان رقیب را چگونه می‌بینید؟

پرس تی وی در استخدام کارمندان و به خصوص مجریان خود بسیار سخت و دقیق عمل می‌کند. قطعا این هم بی دلیل نیست. با وجود اینکه در حال حاضر بیشتر مجریان ایرانی هستند، اما تسلطشان در حدی هست که کاملا برای بیشتر مخاطبین در سراسر جهان بسیار نزدیک به مجریان نیتیو جهانی هستند. علاوه بر تسلط مجریان بر لهجه و زبان، دارای سواد، دانش و تجربه بسیار بالایی در اجرا و بحث کردن فی البداهه در برنامه‌های مختلف هستند. به طور کل، کیفیت مجریان پرس تی وی، به عنوان شبکه غیر نیتیو، بنظرم دور از سطح استاندارد جهانی نیست.

از چه راه‌هایی با مخاطبان برنامه ارتباط دارید. آیا برنامه‌هایی که اجرا می‌کنید، در شبکه‌های اجتماعی هم بازخورد دارد؟ اغلب، چه پیام‌هایی به شما می‌دهند؟

خودم شخصا برنامه‌هایی را که اجرا می‌کنم در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارم که بازخورد و پیام‌های بسیار مثبت و بالایی را از سوی مخاطبان از کشور‌های مختلف می‌گیرم که باعث انگیزه بیشتر در من می‌شود. همچنین برش‌هایی از برنامه‌ها در اکانت‌هایی که شبکه در پلتفرم‌های مختلف دارد، به اشتراک گذاشته می‌شود که در اغلب آنها، پیام‌هایی حمایتی ارسال می‌شود.

اخیرا دامنه دات کام پرس تی وی مسدود شد. نظرتان در این باره چیست؟

این اقدام اگرچه از میزان دسترسی و شناخته شدن جهانی شبکه پرس تی وی کاسته، اما بسیاری از مسائل را زیر سوال برده است. مسائلی همانند آزادی رسانه، آزادی بیان و... که کشور‌های غربی و آمریکا که همواره مدعی حمایت از آن هستند، اما می‌بینیم که این‌ها فقط در حد همان ادعاست و در عمل، آنچه مخالف و در تناقض با دیدگاه‌ها و ایدئولوژیشان مطرح شود، تحمل نمی‌کنند و دست به اقداماتی مثل سانسور و محدودسازی می‌زنند.

به نظر شما ایا پرس تی وی در کشور‌های انگلیسی زبان مخاطب دارد؟ و برای جذب مخاطب باید روی چه موضوعات و نکاتی توجه کند؟

حقیقت را بگویم، خودم شخصا همیشه برام سوال بود که مخاطبین پرس تی وی در کشور‌های انگلیسی زبان چقدر هست. اما میتوانم حدس بزنم که بیشتر افرادی که در سرتاسر جهان بخواهند از صدای ایران مطلع بشوند تنها شبکه‌ای که برای ارتباط به آن رجوع می‌کنند، پرس تی وی است. از طرفی دیگر، می‌دانم که پرس تی وی در داخل ایران هم مخاطبین بسیار زیادی دارد که افراد به دلایل مختلف از بیننده‌های شبکه هستند. به نظرم برای جذب مخاطب می‌توان به مسائل گسترده‌ای که در جهان رخ می‌دهد از جمله اجتماعی، نه تنها سیاسی، در شبکه به آن پرداخته شود تا افراد از قشر‌ها و سنین مختلف جذب شوند.

خاطره جالب یا تلخی در حین اجرا دارید که احساس می‌کنید می‌توان با خوانندگان به اشتراک گذاشت؟

اجرا کردن در استودیو به عنوان مجری و بیرون به عنوان گزارشگر خاطرات زیاد شیرین و تلخی را رقم می‌زند. برای من شیرین‌ترین خاطره اجرا لحظه‌ای بود که برای اولین بار در آنتن زنده پرس تی وی به عنوان مجری ورزشی در استودیو ایستادم و چراغ قرمز دوربین روشن شد تا با تمام بینندگان با شور، اشتیاق، انرژی و لبخندی از ته قلب ارتباط برقرار کنم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرس تی وی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مجری پرس تی وی شبکه انگلیسی زبان انگلیسی زبان زبان انگلیسی عنوان مجری پرس تی پرس تی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۸۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد

 مجتبی صارمی گفت: در این راستا سرویس اینترنت پرسرعت به حدود هفت هزار و ۵۰۰ مشترک این شهر بر این بستر ارائه می‌شود.

وی امکان توسعه شبکه همراه به نسل‌های بالاتر و ایجاد زیر ساخت لازم جهت اجرای پروژه‌های شهر هوشمند را از مزایای این طرح عنوان کرد و گفت: حداکثر سرعت اینترنت پرسرعت ADSL ۱۶ مگابیت بر ثانیه بود که با این سرویس هم اکنون امکان ارائه اینترنت پرسرعت تا حداکثر یک هزار مگابیت بر ثانیه در شهر پلدختر وجود خواهد داشت.

مدیرکل فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان اظهار داشت: ۹۵ درصد پروژه شامل عملیات داکت گذاری و شوتینگ فیبر تاکنون به اتمام رسیده است و به زودی امکان واگذاری وجود خواهد داشت.

صارمی ادامه داد: دسترسی حدود ۳۰۰ هزار خانوار شهری استان تا پایان سال ۱۴۰۳ به این بستر ارتباطی پر سرعت باید فراهم شود که عملیات اجرایی طرح در ۶ شهر شامل خرم آباد، دورود، ازنا، الیگودرز، الشتر و پلدختر آغاز شده و عملیات حفاری در دورود و پلدختر به اتمام رسیده است.

به گزارش ایرنا یکی از مهمترین برنامه‌های اولویت دار وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبرنوری است که در این راستا پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکار‌ها از سال گذشته برای ایجاد ۲۰ میلیون پوشش آغاز شد.

پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها به منظور توسعه زیر ساخت‌ها و توازن در شبکه ثابت و همراه، با هدف پوشش ۸۰ درصدی مشترکان خانگی شهری با حداقل سرعت ۲۵ مگابیت بر ثانیه در حال انجام است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!
  • ۳۰۰طرح ارتباطی طی دو سال اخیر در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است
  • پیمان جبلی: دوست داشتیم خبرهای خوش المپیک را از زبان او بشنویم
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • پشت‌پرده بازخوانی مرگ نیکا شاکرمی توسط انگلیسی‌ها / چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!
  • کاپیتان یونایتد: باید بخواهند تا اینجا بمانم!
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد