Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز آقایی از تخلیه و بارگیری نزدیک به ۱۱ میلیون تن انواع کالا از ابتدای امسال تاکنون در مجتمع بندری امام خمینی(ره) و صنایع همجوار خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تخلیه کل کالا‌ها در سه‌ماهه نخست سال جاری در پهناورترین بندر تجاری کشور با ۲ درصد افزایش به بیش از ۵ میلیون رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به پهلوگیری ۵۸ فروند کشتی اقیانوس‌پیمای حامل کالای اساسی در بازه‌ی زمانی یاد شده، اشاره کرد و افزود: بیش از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تن انواع کالای اساسی در این مجتمع بزرگ بندری به طور شبانه‌روزی با بهره‌گیری از تجهیزات استراتژیک و پیشرفته تخلیه و انبارش شده است.   مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان همچنین با اشاره به هم‌افزایی‌های صورت گرفته به منظور تسریع در روند خروج کالای اساسی از این مجتمع بزرگ بندری که در پی تأکیدات مقامات اجرایی ارشد کشور در جریان بازدید از این بندر صورت پذیرفته، از رشد ۹ درصدی خروج کالای اساسی در مدت مذکور خبر داد.   این مقام مسئول گفت: بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن انواع کالای اساسی از انبار‌های وسیع بندر امام خمینی(ره) بارگیری و به نقاط مختلف کشور با بهره‌گیری از ناوگان جاده‌ای و ریلی به واسطه اتصال این بندر به شبکه مواصلاتی در پسکرانه‌ی خود ارسال شده است.   وی با اشاره به برخورداری بندر امام خمینی(ره) از انبار‌های وسیع انبارش و ذخیره کالا بیان کرد: این بندر ظرفیت انبار (ظرفیت درجا) سه و نیم میلیون تن کالای اساسی و غلات را دارد و علاوه بر این نیز امکان ذخیره ۴۵۰ هزار تن روغن خوراکی را دارد.   به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان، با بهره برداری از سیلوی جدید بندر امام خمینی(ره)، ظرفیت نگهداری غلات در این بندر به ۳۵۰ هزار تن افزایش یافت.   این مقام مسئول عنوان کرد: باتوجه به حجم ورود کالا‌های مورد نیاز کشور به بندر امام، به مردم توصیه می‌شود در زمین تامین کالا‌های اساسی، نگرانی نداشته باشند.   بهروز آقایی همچنین در بخش دیگری از این گفتگو به وجود ظرفیت‌های گردشگری دریایی در استان اشاره کرد و گفت: خوزستان دومین استان کشور است که بیشترین طول سواحل کشور را به خود اختصاص داده است که همین موضوع جذابیت‌های مطلوبی را در حوزه مسافرت‌های دریایی و گردشگری دریایی به وجود آورده است.   وی ادامه داد: در غرب بندر امام خمینی(ره) شهرستان‌های آبادان و خرمشهر قرار دارد که بنادر آن‌ها از جذابیت مطلوبی برای مسافرت‌های بین المللی برخوردار هستند.   مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان اضافه کرد: در این بنادر نیز خطوط دریایی با محوریت تبادل مسافر بین کشور‌های همسایه فعالیت دارند.   این مقام مسئول به جذابیت‌های گردشگری مطلوب در شرق بندر امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: در اهداف پیشبینی شده برای توسعه فعالیت این بندر، ایجاد اسکله‌های مسافری بیشتر در محدوده این بندر است.   آقایی همچنین بر اهمیت مسئولیت‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: این اداره کل در انجام مسئولیت‌های اجتماعی، سه موضوع اساسی را در دستور کار قرار داده است که به بخش ایجاد زیرساخت‌های مطلوب برای منطقه، توجه به موضوعات بهداشت و درمان و همچنین اشتغال است.   وی از جمله پروژه‌های فعال در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی این اداره کل به  احداث جاده کمربندی بندر امام خمینی(ره) اشاره کرد که همزمان با تکمیل بخش‌هایی از آن، تأمین روشنایی این مسیر نیز در دستور کار قرار گرفته است.   حدود ۷۰ درصد حجم کالا‌های اساسی مورد نیاز کشور از طریق بندر امام خمینی(ره) وارد می‌شود.   این بندر در جنوب خوزستان و شمال غربی خلیج فارس ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه ۵۰ میلیون تن کالای نفتی و غیرنفتی را دارد.
  انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان بندر امام خمینی ره کالای اساسی میلیون تن هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ کاهش زمان صدور بارنامه و تخلیه و بارگیری به‌موقع در راه‌ آهن شرق

تین نیوز

مدیرکل راه آهن شرق با بیان اینکه فرایند بارگیری و اعزام واگن ها در این اداره کل در کمترین زمان و بدون توقف انجام می شود گفت: اقدامات مناطق مستقر در مسیر قطارهای شرق و مقاصد تخلیه، در سرعت بازرگانی نقش مهمی دارد.

به گزارش تین نیوز از راه آهن، علی حکامی قاسمی، مدیرکل راه آهن شرق، گفت: سرعت بازرگانی در راه آهن از زمان بارگیری واگن و صدور بارنامه زمان سفر تا تخلیه در مقصد محاسبه می شود و اداراتی که این فرایند را به طور کامل در حوزه استحفاظی خود دارند در این شاخص اثرگذارترند.

وی بیان کرد: اداره کل راه آهن شرق به عنوان مبدأ بارگیری و محل کسب درآمد شرکت راه آهن، مأموریت تسریع سیر واگن های خالی دریافتی از مرز اداره کل تا مبادی بارگیری و صدور بارنامه را بر عهده دارد و پس از بارگیری، سیر واگن ها طبق برنامه ابلاغی با لکوموتیوهای تخصیصی و درنظرگرفتن رسوب واگن ها و تاریخ صدور بارنامه، انجام می شود.

مدیرکل راه آهن شرق با اشاره به اقدام راه آهن در تغییر نحوه پیش فروش بلیت و اولویت عرضه بلیت از طریق سکوهای اینترنتی گفت: این اقدام جسورانه، رضایتمندی مردم در سطوح مختلف را به دنبال داشت، زیرا با حذف بازار سیاه و رفتارهای غیرحرفه ای برخی آژانس های متولی، موجب افزایش ظرفیت در سامانه و دسترسی اختیار و قدرت انتخاب توسط مسافرین شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رشد ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • همسطح سازی و نصب ۳۰ دریچه منهول فاضلاب در بندر امام خمینی
  • تعلیق فعالیت یکی از اعضای شورای شهر بندر امام (ره)
  • شهردار این شهر توسط عضو شورای شهر ربوده شد
  • تعلیق عضو شورای شهر به علت ربودن شهردار
  • تعلیق عضو شورای شهر بندر امام خمینی(ره) به علت ربودن شهردار
  • تعلیق عضو شورای شهر بندر امام‌خمینی به اتهام آدم‌ربایی
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • افزایش ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • ◄ کاهش زمان صدور بارنامه و تخلیه و بارگیری به‌موقع در راه‌ آهن شرق