Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@06:08:28 GMT

فروش اموال غول نفتی چین در استرالیا و کانادا

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۵۹۵۲۱

فروش اموال غول نفتی چین در استرالیا و کانادا

پتروچاینا ممکن است پروژه‌های انرژی خود در استرالیا و کانادا را برای توقف ضرر و انتقال منابع مالی به پایگاه‌های جذاب‌تر در خاورمیانه، آفریقا و آسیای مرکزی، بفروشد.

به گزارش ایسنا، برنامه پتروچاینا مشابه تغییر استراتژیکی است که شرکت دولتی کوچکتر CNOOC انجام داد و به دلیل نگرانی از این که دارایی‌هایش هدف تحریم‌های غربی قرار بگیرد، مهیای واگذاری دارایی‌هایش در انگلیس، کانادا و آمریکا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو منبع آگاه اظهار کردند: این فروش پس از بازبینی مجموعه دارایی‌های جهانی پتروچاینا در سال میلادی گذشته، انجام می‌شود.

برخلاف علت تصمیم CNOOC برای فروش دارایی‌های خارجی خود، فروش دارایی از سوی پتروچاینا به دلیل وضعیت اقتصادی ناامیدکننده دارایی‌های این شرکت صورت می‌گیرد و ارتباطی به نگرانی از تحریم‌های آمریکا ندارد زیرا این شرکت، هیچ دارایی نفت و گازی در آمریکا ندارد؛ با این حال، روابط سیاسی تیره چین با استرالیا و کانادا، در این تصمیم نقش داشته است.

به گفته منابع آگاه، این غول نفت و گاز دولتی امیدوار است تا دو سال آینده، بعضی از این دارایی‌ها که میلیاردها دلار ضرر داده‌اند و در حوزه‌هایی هستند که این شرکت نمی‌تواند به راحتی رقابت کند را به فروش برساند. یکی از این منابع آگاه گفت: دارایی‌های گازی استرالیایی شامل اِرو انرژی و براوز، در میان دارایی‌های منفی پتروچاینا هستند.

پتروچاینا، پروژه اِرو انرژی را در سال ۲۰۱۰ به مبلغ ۲.۵ میلیارد دلار از طریق یک جوینت ونچر با شل خریداری کرد و سهم شرکت بی اچ پی در براوز که بزرگترین ذخایر گاز بهره برداری نشده استرالیا بود را در سال ۲۰۱۳ به مبلغ ۱.۶۳ میلیارد دلار خریداری کرد. این شرکت همچنین به دنبال واگذاری ماسه‌های نفتی مک‌کی ریور و پروژه‌های ماسه نفتی داوِر در کانادا به دلیل ضرردهی آنهاست.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت‌های انرژی دولتی چین شامل CNOOC، یکی از بزرگترین خریداران این صنعت در اوایل دهه ۲۰۱۰ بودند. اما این خریدها پس از ریزش قیمت نفت در سال ۲۰۱۵-۲۰۱۴ و تفحص دولتی از وضعیت فاینانس شرکتهای بزرگ، بسیار کمتر شد. عوامل اقتصادی هم احتمالا در تصمیم پتروچاینا برای زیر سوال بردن خریدهایش تاثیر داشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پتروچاینا تحریم های آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۹۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف

طبق اعلام سازمان اموال تملیکی استان تهران، اخیرا ۷ هزار تن چای خارجی در مزایده اموال منقول به فروش گذاشته شده است.

به گزارش اکوایران، امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت، حسین ایزدی مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران درنشستی با رسانه‌ها از مزایده‌های اخیر این سازمان گفت. طبق اعلام او در مزایده اخیرا این سازمان که از ۳ اردیبهشت آغاز شده و تا ۱۱ اردیبهشت ادامه دارد؛ ۲۱۵ پارتی کالا عرضه شده که ۷ هزار تن آن چای است.

او افزود: این مقدار چای با همکاری سازمان استاندارد نمونه‌برداری و به تایید سازمان غذا و دارو رسید که این نمونه‌برداری در ۴۰ روز در هر شیفت با حضور ۳۰ نفر نیروی کار انجام شده است.

به گفته ایزدی، تولیدکنندگان و بازرگانان می‌توانند در این مزایده شرکت و چای را خریداری کنند. درضمن ۲ ماه به تولیدکنندگان با تایید وزارت جهاد کشاورزی اجازه داده می‌شود تا بعد از برنده شدن مبلغ را واریز کنند و برای آن ضمانت‌نامه بانکی گرفته می‌شود.

او با اشاره به اینکه پنج هزار تن چای دیگر نیز در مزایده بعدی به فروش گذاشته می‌شد؛ گفت: در مجموع ۳۵ هزار تن چای بود که ۱۷ هزار تن در استان تهران و بقیه در استان هرمزگان است که به سرعت بعد از مجوز‌های استاندارد و سازمان غذا و دارو تعیین تکلیف می‌شود. به نقل از خبرگزاری‌ها، ایزدی، نامی از برند تجاری این چای به‌خاطرداشتن پرونده قضایی نبرد.

مزایده ملک «سادات خوزستان»

در این نشست مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران به مزایده املاک غیرمنقول نیز اشاره کرد و گفت: ارزش این دوره از مزایده املاک ۲ هزار و ۷۹۰ میلیارد تومان است که ۴۶ ملک معروف به «سادات خوزستان» واقع در تهران به نفع دولت مصادره شده است که به ارزش ۲۲۰ میلیارد تومان قیمت کارشناسی به مزایده گذاشته شده است.

او تاکید کرد: در این مزایده چندین ملک سنگین داریم که شامل ملک‌های ۱۸ تا سه هکتاری و آپارتمان‌های در استان تهران است که برای خریداران امکانات تشویقی قرار دادیم. تا ۲۰ درصد نقد و مابقی را تا ۲ سال پرداخت کنند.

به گفته ایزدی، مزایده اموال غیر منقول از ۲۸ فروردین شروع شده است و تا فردا (پنجشنبه ۶ اردیبهشت) ادامه دارد.

او گفت: ۴ هزار میلیارد تومان کل دو مزایده منقول و غیر منقول است. در این مزایده‌ها، بحث ماینر‌ها که سال‌ها بود، بلاتکلیف مانده بود به مزایده گذاشته شد. اکنون ۳ هزار و ۳۰۰ دستگاه ماینر به فروش رفته است. البته فقط دستگاه‌هایی که استاندارد تایید کرده به فروش می‌رود.

مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان ارزش حراج خرده‌فروشی در سال گذشته بود، گفت: سامانه حراج خرده‌فروشی برای شفافیت در عرضه و دسترسی برای مصرف خانگی در خردادماه سال گذشته آغاز شد.

او افزود: به دنبال ارسال پستی کالا‌های فروخته شده هستیم تا هزینه‌ها برای مردم کاهش پیدا کند در همین راستا برنامه نرم‌افزاری آن تهیه شده است و منتظر همکاری ستاد الکترونیک دولت برای بارگذاری این سامانه هستیم.

دیگر خبرها

  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف
  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • دست رد سوئیس به استفاده از سود اموال مصادره شده روسیه
  • مصوبه مجلس درباره اموال مشمول مالیات بر عایدی
  • مصوبه مجلس درباره اموال مشمول مالیات برعایدی سرمایه
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  • قیمت برق استرالیا در آینده رکوردی تاریخی خواهد زد