Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجلاس تحول آموزش ۲۰۲۲ در نیویورک برگزار می‌شود و هم‌اکنون پیش اجلاس آن در فرانسه در حال برگزاری است؛ منتقدان بر این باورند این اجلاس در ادامه اسناد توسعه پایدار یونسکو است و اهداف جدید "یونسکو" برای آموزش در کشورهای مختلف از این طریق پیگیری می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ اجلاس تحول آموزش سپتامبر 2022 در نیویورک برگزار خواهد شد و هم‌اکنون پیش‌اجلاس آن در فرانسه در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 طبق آنچه که در سایت یونسکو آمده است: هدف این اجلاس بسیج اقدام، همبستگی و ارائه راه‌حل‌ها برای دگرگونی آموزش از اکنون، 2030 و پس از آن.

نتایج اصلی مورد انتظار اجلاس سران شامل:

1) تعهدات ملی و بین‌المللی برای تحولات

2) مشارکت عمومی بیشتر و حمایت از تحول آموزش

 3) خلاصه‌ای از موارد مورد توجه دبیرکل و فراخوان برای اقدام (سند نتیجه اجلاس) که دانش/تعهدات ایجاد شده توسط اجلاس سران و فرآیند آماده‌سازی آن را تعیین می‌کند؛ اطلاع‌رسانی اجلاس سران و پیگیری از طریق کمیته راهبری سطح عالی SDG4-Education 2030 و پیشنهاد

نشست بین‌دولتی سران آینده در سال 2023

منتقدان بر این باورند، این اجلاس در ادامه اسناد توسعه پایدار یونسکو است و بخش آموزش یونسکو برنامه‌ای جز اجرای سند 2030 در کشورها و بررسی روندهای پیشرفت آن ندارد.

در همین رابطه، مجتبی همتی‌فر؛ رئیس سازمان تعلیم و تربیت که در اجلاس حضور دارد به تسنیم گفت: اجلاس دگرگونی آموزش به پیشنهاد دبیرکل سازمان ملل در سپتامبر 2022 در نیویورک برگزار خواهد شد که در این اجلاس کشورها درباره دگرگونی آموزش بحث و گفت‌و‌گو خواهند کرد تا به تصمیم برسند.

وی افزود: البته این سبک از ورود دبیرکل سازمان ملل، روال نبوده است چون موضوعات آموزشی و فرهنگی در حوزه مباحث یونسکو است و این ورود دبیرکل سازمان ملل جای سؤال دارد که از یونسکو می‌خواهد پیش‌اجلاس پاریس را برگزار کند.

همتی‌فر گفت: آنچه بحث می‌شود در چارچوب اسناد توسعه پایدار است؛ از سال‌ها قبل تاکید می‌کردیم تقلیل سند توسعه پایدار به حوزه آموزش، خطاست و ابعاد گسترده‌تری به همراه دارد؛ هم‌اکنون در کشور مواردی را اجرا می‌کنیم که ریشه در اسناد و منشورهای سازمان ملل دارد و امروز هم با ادبیات پساکرونا مواجه هستیم و در ادامه اجرای سند توسعه پایدار به این نتیجه رسیدند که دگرکونی آموزشی را محور قرار  دهند.

رئیس سازمان تعلیم و تربیت در صفحه شخصی خود نوشته است: 5 مسیر حرکت یا به تعبیر ما اقدام پیشران و نقطه تمرکز هم در نظر گرفته شده است: معلم و تربیت معلم، مدرسه، یادگیری دیجیتال، مالیه آموزش و مهارت؛ کشورها قرار است ایده‌ها و تجربیات خودشان را در این محورها به اشتراک بگذارند تا بسته‌های سیاستی ملی پربارتری داشته باشند.

قاعدتاً هر کس این قطعه را در پازل خودش جا خواهد داد از جمله سازمان ملل در کلیت دنبال توسعه پایدار است و محور همه برنامه‌هایش را همین تعیین کرده است و کم و بیش رنگ و بوی توسعه پایدار دارند.درباره حضور ایران در این پیش اجلاس بحث‌های زیادی بود و نهایتا تصمیم بر حضور شد.

همچنین مهدی فیاضی؛ رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور درباره سمینار پاریس که از 7 تا 9 تیر ماه و با مدیریت یونسکو برگزار می‌شود، گفته است: در سمینار پاریس هیچ سندی مصوب نمی‌شود بلکه تجمیع گزارشات حضّار، خروجی و محصول علمی این سمینار است؛ مسئول برگزاری پیش‌سمینارها و سمینار اصلی واحد آموزشی و فرهنگی سازمان ملل، سازمان یونسکو است اما اعتبار یونسکو در ایران مخدوش شده است و این تصور وجود دارد که در تمام اجلاسیه‌های یونسکو فقط و فقط الزاماً به موضوع 2030 پرداخته می‌شود.

او گفت:‌ یونسکو از سال 2015  که دستور کار «توسعه پایدار تا سال 2030» را تصویب و توصیه به اجرا کرد، همواره در اجلاسیه‌های جدید که مبتنی بر چندین موضوع اصلی جدید است مجدداً مواردی از موضوع توسعه پایدار را نیز در قسمتی از دستور جلسه می‌گنجاند و هیچ کشوری هم الزام ندارد که حتماً به آن بپردازد.

فیاضی درباره شرکت ایران در این سمینار گفت: جمهوری اسلامی ایران، دیپلماسی صندلی خالی و خودانزوایی جهانی را در راستای آمال تحریم‌گران می‌داند و سمینارها و رویدادها و تریبون‌های مختلف جهانی را زمینه‌ای مغتنم برای دیپلماسی فراگیر و کنشگرانه در راسستای اعلان گفتمان انسانی و اسلامی خود و فرصتی برای ترسیم همکاری‌های دوجانبه با کشورهای مختلف مبتنی بر منافع ملی و زمینه‌ای برای روشنگری بابت مخاطرات جهانی‌سازی گفتمان لیبرال سکولار می‌داند و دولت سیزدهم هم تلاش دارد تا خودتحقیری مراکز و نهادهای آموزشی داخلی و تسلیم محض و صرفاً وارداتچی بودن بین‌المللی در موضوعات آموزشی را  به «تعامل آموزشی و الهام بخشی تربیتی بین المللی» تبدیل کند.

اختصاص امتیاز تأهل به پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورشزمان آموزش دانش‌آموزان مدارس دولتی یک‌دوم مدارس خاص/ پیشنهاد 2 شیفته شدن دبستان‌ها2 پیشنهاد برای حذف محتوای زائد کتاب‌های درسی/ الگوی آموزش ـ اشتغال باید طراحی شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش یونسکو وزارت آموزش و پرورش یونسکو توسعه پایدار سازمان ملل پیش اجلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۰۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است

ایسنا/هرمزگان شهردار بندرعباس گفت: اقدامات شهرداری بندرعباس بر توسعه شهر و توسعه گردشگری متمرکز بوده و بیشتر پروژه‌های شهری در این راستا تعریف شده و توسعه و گردشگری شهر و توریسم یکی از اهداف اصلی شهرداری است.

مهدی نوبانی امروز ۸ اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در هرمزگان با اشاره به عملکرد شهرداری بندرعباس گفت: شفافیت در عملکرد شهرداری سبب افزایش امیدواری و اعتماد در جامعه می‌شود.

وی تصریح کرد: در سالی که گذشت شهرداری بندرعباس با حمایت‌های اعضای شورای اسلامی شهر توانست در جهت عمران و آبادانی گام‌های موثری بردارد.

شهردار بندرعباس با بیان اینکه توسعه و گردشگری شهر و توریسم یکی از اهداف اصلی شهرداری است، افزود: بهبود کیفیت فضاهای شهری که امروزه در کنار توسعه پایدار مطرح می‌شود از اهداف اصلی شهرداری‌ها است و از ارکان اصلی شکوفایی و ارتقای کیفیت زندگی و توسعه اجتماعی اقتصادی به شمار می‌رود.

گام‌های موثر در ارتقای شهر بندرعباس

نوبانی ادامه داد: شهرداری بندرعباس کوشیده است از طریق به کارگیری افراد متخصص، توزیع مناسب مراکز خدماتی و رفاهی شهر و توسعه حمل و نقل عمومی در این راستا ترقی کند، هرچند هنوز در این موارد با شرایط ایده آل فاصله زیادی داریم اما توانسته‌ایم گام‌های موثری در این زمینه برداریم و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک شهر را به آنچه لایق مردم شریف بندرعباس است تبدیل کنیم.

وی از احداث بوستان ارمغان مالیاتی در ورودی شهر، بوستان نخل شهرک پیامبر اعظم (ص)، پارک دانشجو بلوار دانشگاه، نخستین باغ وحش مصنوعی ساوانا، نورپردازی و زیباسازی بوستان دباغیان، نصب آلاچیق‌ها در منظرگاه ساحلی، زیباسازی ورودی شرقی شهر بندرعباس، کاشت درخت انجیر معابد در حاشیه بلوار جهانگردی، حرا کاری بوستان ولایت، زیباسازی بلوار ولیعصر و نورپردازی بلوار امام حسین (ع) به عنوان اقدامات عمرانی حوزه شهری نام برد.

شناسنامه‌دار کردن درختان بندرعباس

شهردار بندرعباس بیان کرد: افتتاح بزرگترین تونل نور ایران، نورپردازی بلوار امام خمینی (ره)، روشنایی بوستان شهرک اندیشه منطقه ۲، نورپردازی میدان شهدا و بلوار صیادان، نصب المان‌های مرد ماهیگیر در پارک کاکتوس، المان کتاب و کتابخوانی چهارراه مطهری، المان‌های طرح بادگیر در بلوار سید جمال و بهادر شمالی، المان‌های گل لاله نوری در بلوار آیت اله طالقانی و بلوار امام خمینی و بلوارجمهوری اسلامی، نصب المان عروس دریایی بلوار طالقانی از دیگر طرح‌های اجرا شده است.

این مسئول شهری بیان کرد: المان رنگین کمان در کنار اسکله حقانی، المان ویژه شب یلدا، المان مرد دوستدار طبیعت، المان متحرک خورشید گردون، المان کوسه در ساحل، المان سبزقبای هندی و المان سفره هفت سین، پلاک کوبی و شناسنامه‌دار کردن درختان، نقاشی دیواری و د یوار نگاری منازل صداو سیما، دیوار نگاری اداره دارایی خیابان بهادر شمالی، و جنب بانک ملی بلوار امام خمینی به عنوان اقدامات شهرداری در جهت بهبود کیفیت فضاهای است.

توجه جدی به ارتقای زیرساخت‌ها در بندرعباس

شهردار بندرعباس در ادامه خاطر نشان کرد: بهبود کیفیت زندگی شهری بدون وجود بزرگراه‌ها، شبکه‌های حمل‌ونقل ریلی، فرودگاه‌ها، شبکه‌های تامین آب، شبکه‌های فاضلاب، تلفن، برق و شبکه‌های اینترنت و موبایل غیرقابل تصور است و وجود این ساختارها به مانند نور آفتاب، درختان و هوای پاک برای شهروندان ضرورت دارد.

وی از احداث تقاطع غیر همسطح شبدری مهرگان، تقاطع غیر همسطح پیامبر اعظم (ص)، پل رودخانه ای پیامبر اعظم (ص)، عملیات تخریب و بازگشایی معبر خیابان ۲۰ متری محله چاهستانی‌ها، بازگشایی معبر ۱۶ متری نایبند جنوبی، بازگشایی خیابان اسلام آباد، بازگشایی خیابان آزادگان، بازگشایی میدان انبه تا میدان امام علی (ع)، افتتاح و بهره برداری از خیابان کار، اصلاح ورودی کوچه عمران ۱۳ در محله نایبند جنوبی به ابعاد ۶ متر، ساماندهی جداول و اصلاح و بهسازی مسیر آ ب در کوچه های صحیفه، ساماندهی کارگران فصلی با پروژه ایستکار به‌عنوان دیگر طرح‌های اجرا شده نام برد.

مهدی نوبانی ادامه داد: عملیات زیرسازی و آسفالت معابر اصلی و فرعی سطح شهر، پیاده رو سازی بلوار شهید سالاری، سنگفرش ضلع غربی پیاده رو حافظ و آغاز پروژه فیبر نوری از دیگر اقدامات در حوزه عمرانی و توسعه زیر ساخت‌های شهری است.

شهردار بندرعباس خاطرنشان کرد: زیرساخت‌ها نه تنها برای رفع احتیاجات همگانی روزمره مورد نیاز هستند، بلکه عامل رفع احتیاجات دیگر نیز هستند، این موارد نسبت به سایر تأسیسات به سرمایه‌گذاری بیشتری احتیاج دارند؛ بنابراین از یک طرف توسعه آن‌ها رافع نیازهایی گسترده‌تر از نیازهای همگانی روزمره است و از طرف دیگر مبدا، ملزوم و موجد فعالیت‌های اقتصادی و صنعتی هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی