Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره فرود اضطراری هواپیمای فوکر قشم ایر در فرودگاه مشهد گفت: خلبان پرواز مشهد - مسقط پس از تیک آف با مواجهه ترکیدگی لاستیک، پس از تخلیه سوخت به فرودگاه برگشت.

میراکبر رضوی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره جزئیات حادثه پرواز مشهد- مسقط اظهار داشت: ساعت یک بامداد خلبان هواپیمای فوکر ۱۰۰ پرواز ۲۱۱۸ شرکت هواپیمایی قشم‌ایر از مبدا مشهد پس تیک‌آف متوجه ترکیدگی لاستیک می‌شود و به سرعت به برج مراقبت فرودگاه مشهد اعلام و درخواست فرود اضطراری و بازگشت را می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اما خلبان قبل از فرود اضطراری باید نسبت به تخلیه سوخت هواپیما اقدام می‌کرد و پس از تخلیه سوخت، خوشبختانه توانست فرود اضطراری موفقیت‌آمیزی داشته باشد و به سرعت تمام ۷۰ مسافر و ۱۱ خدمه این هواپیما به بخش ویژه فرودگاه منتقل شدند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه هیچ آسیبی به مسافران وارد نشده و حال تمام سرنشینان خوب است، گفت: شرکت قشم‌ایر نسبت به تامین هواپیمای پشتیبان اقدام کرد و صبح امروز مسافران عازم مسقط شدند.

رضوی درباره علت ترکیدگی لاستیک به دلیل وجود مانع در باند یا وجود مشکل در لاستیک افزود: به محض وقوع این اتفاق، گروه بررسی از سازمان هواپیمای کشوری عازم مشهد شد و گزارش فنی علت وقوع این حادثه پس از بررسی‌های دقیق تیم بررسی سوانح سازمان هواپیمایی اعلام و اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی درباره انتشار اخباری مبنی بر افزایش نقص فنی هواپیماها گفت: واقعیت این است که صنعت هوانوردی کشورمان از چند دهه گذشته در شرایط تحریم قرار دارد، اما با این حال تأمین ایمنی پروازها و برقراری پرواز ایمن اولویت شرکت‌های هواپیمایی کشورمان است و در این بین گاها نقص فنی در قطعه‌ای از هواپیما منجر به تأخیر در پروازها می‌شود.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور تاکید کرد: موضوع مهم این است که به دقت نظارت داریم تا دستورالعمل حقوق مسافر در این شرایط برای مسافران به اجرا برسد و شرکت‌های هواپیمایی کوتاهی در رعایت حقوق مسافران نداشته باشند.

تماشاخانه روایت ۷۵ سال عاشیقی حسن اسکندری با موسیقی آذربایجان/ «من رو عاشیق صدا نکنید، من به عاشیقی نرسیدم» (فیلم) ببینید| قتل به دلیل زیاد بودن سُس مایونز ساندویچ در آمریکا فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سازمان هواپیمایی سازمان هواپیمای فرود اضطراری تخلیه سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۰۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور با تاکید حقوقی بودن مالکیت چت‌های حاضر در ایران گفت: در حال حاضر جت‌های فعال در ایران به هیچ وجه کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود.

گروه راه و مسکن بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ اخیراً در فضای رسانه‌ای کشور خبری از قول رئیس سازمان هواپیمایی کشور منتشر شد در آن مطلب این مقام مسئول از آزاد شدن خرید جت برای عموم مردم خبر داده بود. این موضوع واکنش‌های زیادی را با خود همراه کرد که بعضی از آن‌ها جنبه طنز و برخی دیگر هم ماهیتی انتقادی و یا حتی تخریبی داشته است.


«جعفر یازرلو» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور پیرامون این موضوع به بازارنیوز گفت: در حال حاضر ما هواپیمای جت شخصی با مالکیت حقیقی نداریم، اما در بخش سبک و نیمه سبک هواپیما‌هایی هستند که تحت مالکیت اشخاص حقیقی و یا حقوقی قرار دارند که اکنون در آموزشگاه‌ها برای تعلیم خلبانی افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند.


سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور افزود: در حال حاضر تعداد هواپیما‌های فوق سبک کشور تقریباً ۲۵۰ فروند است که همانگونه در ابتدا به آن اشاره شد اکثر آن‌ها صرفاً برای آموزش افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته بعضی از آن‌ها استفاده شخصی هم دارند، ولی محل دریافت خدمات آن‌ها صرفاً به امکان خاص خلاصه می‌شود؛ به عبارتی دیگر، این نوع هواپیما‌ها خدمات فرودگاهی، ناوبری، تامین سوخت و در نهایت تعویض قطعات را فقط از سوی آموزشگاه‌های خلبانی که از طرف سازمان هواپیمایی کشور مجوز دریافت کرده‌اند، اخذ می‌کنند.


وی خاطرنشان کرد: جت‌های شخصی حاضر در کشور مالکیت حقیقی یا بیان ساده‌تر فردی ندارد، بلکه مالکیت آن‌ها فقط حقوقی و برای شرکت و یا سازمان‌ها است. این اشخاص حقوقی شامل، شرکت‌های هواپیمایی و یا موسسات اجاره دهنده این نوع هواپیما‌ها می‌شود. در حال حاضر فعالیت این نوع موسسات زیر نظر سازمان هواپیمایی بوده و حتی تبلیغات آن‌ها در بعضی موارد مانند نمایشگاه‌هخای تخصصی و یا سایت‌های اینترنتی قابل مشاهده است.


یازرلو در پایان تاکید کرد: جت‌های فعال در ایران کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود. بهره‌برداری شخصی از این نوع هواپیما‌ها یک گزاره کاملاً غلط است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: هواپیمایی ، جت شخصی ، سازمان هواپیمایی ، شرکت هواپیمایی ، جعفر یازرلو لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9o

دیگر خبرها

  • علت فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در ارومیه
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • پرواز مشهد به تهران با ۵۰۰ دقیقه تاخیر انجام شد
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان