Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا صارمی در خصوص جزئیات مجوز بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌ها در مناطق ۲۲ گانه پایتخت گفت: بخشی از ساختمان‌های موجود شهر تهران، بر اساس آخرین ضوابط و آئین نامه‌های لرزه‌ای، طراحی و اجرا نشده‌اند و در معرض خطر فروریزش در زلزله‌های متوسط و شدید قرار دارند. این ساختمان‌ها بعضاً به دلایلی از قبیل عدم توجیه اقتصادی، محدودیت‌های طرح تفصیلی، مسائل حقوقی و مالکیتی، واقع شدن در محدوده بافت‌های تاریخی، مساحت کم و عدم امکان تجمیع با پلاک‌های مجاور، امکان تخریب و نوسازی ندارند و بی توجهی به نوسازی و بهسازی لرزه‌ای آنها، مخاطرات جانی و خسارات مالی بسیاری را در زمان وقوع زلزله در بر خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز با هدف کاهش این مخاطرات و ارتقا نسبی کیفیت ساختمان‌های آسیب پذیر، دستورالعمل فنی بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های شهر تهران را تدوین نموده که با تصویب شورای اسلامی شهر تهران و تأیید نهایی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، ساز و کار اجرایی آن به مناطق ۲۲ گانه ابلاغ می‌شود.

معاون شهردار تهران با تأکید بر اینکه این فرآیند، جایگزین بهسازی لرزه‌ای تفصیلی ساختمان‌ها طبق ضوابط دستورالعمل‌های مربوطه از جمله نشریه ۳۶۰ سازمان برنامه و بودجه نخواهد بود، اظهار کرد: دامنه شمول این مجوز، ساختمان‌های صرفاً مسکونی و یا ساختمان‌های مسکونی دارای سطوح تجاری یا اداری در حد ۲۰ درصد مساحت عرصه و حداکثر ۵۰ مترمربع، با لحاظ شرایط ۶ گانه ای که در دستورالعمل ابلاغی آمده، خواهد بود.

صارمی در خصوص اجرای طرح بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان و نقشه‌های اجرایی مربوطه، توضیح داد: این طرح در حدود شرایط مذکور در دستورالعمل ابلاغی، توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و از طریق شرکت‌های دارای صلاحیت، تهیه و توسط یک شرکت دارای رتبه پیمانکاری از سازمان برنامه و بودجه یا واجد صلاحیت اجرا از سازمان نظام مهندسی ساختمان و یا افراد حقیقی و حقوقی دوره دیده و دارای صلاحیت اجرای بهسازی لرزه‌ای نسبی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: ثبت درخواست مجوز نیز با درخواست مالک یا نماینده قانونی وی با ارائه اسناد مالکیت، سابقه شهرداری، اقرارنامه رسمی از سوی مالک یا نماینده قانونی وی و معرفی شرکت مجری در قالب مجوز بهسازی لرزه‌ای نسبی امکان پذیر خواهد بود.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران اضافه کرد: به منظور تشویق و ترغیب مالکان ساختمان‌های آسیب پذیر به ارتقا عملکرد لرزه‌ای بنا در برابر زلزله نیز سازمان نوسازی شهر تهران موظف شده است تا از طریق دفاتر توسعه محله‌ای، با هماهنگی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، راهکارهای تشویقی و ترویجی، نظیر ارائه تخفیف در هزینه‌های اجرای بهسازی لرزه‌ای نسبی و تخصیص تسهیلات بانکی برای متقاضیان بهسازی لرزه‌ای نسبی با استفاده از کلیه ظرفیت‌های موجود در داخل و خارج شهرداری تهران را پیگیری کند.

کد خبر 5526657 مهشید جعفری معظم

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر تهران معاونت شهرسازی شهرداری تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران قوه قضاییه حج تمتع هلال احمر جمهوری اسلامی ایران آلودگی هوا غلامحسین محسنی اژه ای علیرضا زاکانی سازمان حج و زیارت کمیته امداد امام خمینی اعتیاد مواد مخدر شورای شهر شهر تهران بهسازی لرزه ای نسبی ساختمان شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۱۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر

استاندار بوشهر گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه بین استانداری بوشهر و سازمان راهداری کشور، ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری استان بوشهر تخصیص یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌زاده  صبح امروز در حاشیه انعقاد تفاهم‌نامه بین استانداری بوشهر و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور اظهار داشت: این تفاهم‌نامه با ارزش 2 هزار و 500 میلیارد تومان به منظور تأمین منابع مالی طرح‌های دارای اولویت راهداری استان و رفع نقاط حادثه‌خیز بین استانداری و سازمان راهداری کشور منعقد شده است.

وی بیان کرد: رفع نقاط پرحادثه، لکه‌گیری روکش راه‌های شریانی و کریدوری، لکه‌گیری و روکش راه‌های اصلی و فرعی و روستایی، بهسازی و نگهداری ابنیه فنی و پل‌های بزرگ، احداث و نگهداری واحدهای راهداری، ماشین‌آلات و تجهیزات و تأمین تجهیزات ایمنی راه‌های استان ازجمله مهمترین مواردی است که با این اعتبار، اجرا می‌شوند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه 16 طرح و پروژه راهداری مشمول این تفاهم‌نامه هستند، خاطر نشان کرد: بهسازی محور نمازگاه به تنگ‌ارم، لکه گیری و روکش محور دیلم به بهبهان و تکمیل واریانت گردنه عامری، فاز اول بهسازی و تعریض محور شیف به گناوه به طول 20 کیلومتر، احداث و بهسازی پل دورودگاه و بهسازی و تعریض محور دلوار به محمدعامری از جمله این طرح‌ها هستند.

محمدی‌زاده تصریح کرد: رفع 5 نقطه پرتردد و حادثه خیز استان، احداث پل‌ «گشویی» گناوه، لکه‌گیری و روکش راه‌های اصلی و تأمین قیر راه‌های فرعی و روستایی، بهسازی و تعریض محور بندر ریگ به گناوه به طول 12 کیلومتر، بهسازی محور جم به سیراف و بهسازی و تعریض محور شُنبه به ناصری نیز از دیگر پروژه‌های این تفاهم‌نامه هستند.

وی بیان کرد: 40 درصد اعتبار لازم توسط استانداری بوشهر در دوره یک‌ساله و 60 درصد اعتبار دیگر نیز توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در دوره یک‌ساله امسال تأمین و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر
  • تهیه دستورالعمل ایمنی جرثقیل‌های برجی در پایتخت
  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر
  • اکران طرح فرهنگی《همه مدیون شما هستیم》 در پایتخت