Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیر ستادی کانون‌های مساجد کردستان از اجرای طرح اوقات فراغت ویژه جوانان و نوجوانان کردستانی در سطح ۶۱۲ کانون فرهنگی ـ هنری مساجد کردستان خبر داد و گفت: از این تعداد ۴۳۲ کانون در سطح روستاها هستند.

کامل گلباغی، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کانون‌های مساجد استان همواره در طول سال به صورت مداوم فعالیت‌های متنوعی را در سطح استان اجرا خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به گسترش فعالیت کانون‌های مساجد در فصل تابستان و اوقاف فراغت دانش‌آموزان افزود: در این راستا امسال طرح اوقات فراغت در ۶۱۲ کانون فرهنگی ـ هنری مساجد استان اجرا خواهد شد. از این تعداد ۴۳۲ کانون در سطح روستاها و ۱۸۰ کانون در سطح شهرهای استان دایر می شود.

گلباغی با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی اوقات فراغت در دو بخش بانوان و آقایان ادامه داد: با توجه به فرارسیدن فصل کار در روستاهای استان، استقبال بانوان از کلاس‌های اوقات فراغت نسبت به آقایان بیشتر بوده است.

وی از اجرای این طرح از یکم خرداد تا ۳۰ شهریورماه در استان خبر داد و گفت: در سال جاری به دلیل اینکه اعتبارات این طرح از محل جدول ۱۷ مربوط به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تأمین می‌شود، در بحث بودجه کمبود اعتبار نداریم.

مدیر ستادی کانون‌های مساجد کردستان از اختصاص یک میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان اعتبار به پایگاه‌های اوقات فراغت افزود: در این راستا کلاس‌ها و نشست‌های تخصصی با موضوع آسیب‌های اجتماعی با حضور اساتید مجرب و دانشگاهی به ویژه در مناطق کم برخوردار برگزار خواهد شد. در این پایگاه‌ها کلاس‌های فرهنگی و هنری شامل خوشنویسی، زبان، کتابخوانی و قرآن و عترت برگزار خواهد شد.

وی در پایان یادآور شد: همزمان با افتتاح پایگاه‌های اوقات فراغت چهارمین مرحله طرح فهما نیز آغاز شده است که در این طرح ۲۹ رابط کانونی با ما فعالیت دارند که هر یک از رابطان کانونی ۲۵ مسجد و کانون فرهنگی ـ هنری را زیر نظر خود دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کانون های مساجد مساجد کردستان اوقات فراغت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت

دکترای روان‌شناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور گفت: اوقات فراغت بستر مناسبی برای شکل‌گیری و ظهور رضایت و انتخاب‌گری هر فرد است و لازمه احساس استقلال، خودشکوفایی و تعالی انسان به شمار می‌رود.

حسین روزبهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت اوقات فراغت و تأثیر آن در زندگی افراد اظهار کرد: اوقات فراغت در زندگی افراد حساسیت فوق العاده‌ای دارد و اندکی بی‌تفاوتی و بی‌توجهی نسبت به آن، می‌تواند آسیب‌ها و انحرافات فراوانی به بار آورد.

وی با بیان اینکه اوقات فراغت بستر مناسبی برای شکل‌گیری و ظهور رضایت و انتخاب‌گری هر فرد است و لازمه احساس استقلال، خودشکوفایی و تعالی انسان به شمار می‌رود، افزود: در واقع اوقات فراغت به نوبه خود در پیشرفت و کارکرد هرچه بیشتر اجتماع نیز مؤثر است.

دکترای روان‌شناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور تصریح کرد: در صورتی که برنامه‌های اوقات فراغت با جهت‌گیری صحیح و سالم انتخاب شود، بسیاری از نابسامانی‌های روحی و جسمی و اجتماعی درمان می‌شود و خلاقیت‌های فردی و اجتماعی بروز می‌کند.

روزبهانی ادامه داد: از جمله کارکردهای مثبت اوقات فراغت می‌توان به فهم مسئولیت‌پذیری و نقش فرد در سازندگی، شناخت نقاط ضعف و محدودیت‌های خود، بهبود سلامت روانی و شکل‌دهی شخصیت سالم اشاره کرد.

وی گفت: افراد خلاق علاوه بر اینکه از هوش سرشار، صداقت، صراحت و انعطاف پذیری برخوردار هستند، از اوقات فراغت خود حداکثر استفاده را می‌کنند و با آزاداندیشی و تفکر، مسائل مختلف را ارزیابی خواهند کرد.

دکترای روان‌شناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور اضافه کرد: فشارها و خستگی‌های جسمی و روحی ناشی از اشتغال مستمر و بدون وقفه به فعالیت‌های الزامی و اجباری، به تدریج زمینه نشاط، شادابی، سرزندگی و تعادل حیاتی فرد را سلب می‌کند و چه بسا منجر به بروز اختلالات روانی همچون اضطراب، افسردگی و بیماری‌های روان‌تنی خواهد شد.

روزبهانی با بیان اینکه در این میان تفریحات سالم عامل مهم مقابله با اختلالات مذکور به شمار می‌رود، افزود: ساعات فراغت، فرصتی است که انسان می‌تواند به ارزیابی عملکرد گذشته خود بپردازد، عادات ناپسند و زشت گذشته خود را با رضایت و انگیزه باطنی ترک کند و فارغ از فشارهای روانی و خستگی‌های روحی و جسمی که در غیر اوقات فراغت همیشه با آن مواجه بوده است، به کسب عادات خوب و شخصیت سالم بپردازد.

کد خبر 747710

دیگر خبرها

  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • اجرای طرح کتابخانه فرهنگی سیار برای اوقات فراغت زائران حج
  • استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی