Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد ملی «نوآوری و پیشرفت ایران» (نوپیا) با حمایت مرکز نوآوری اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و معاونت علمی ریاست جمهوری برای فعالان نوآوری اجتماعی برگزار می شود.

به گزارش ایران اکونومیست، رئیس مرکز و دبیر ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی ریاست جمهوری روز چهارشنبه در نشست خبری این رویداد اجتماعی که در سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایران اکونومیست) برگزار شد، گفت: سند توسعه ملی فناوری نرم یکی از سندهایی است که به صراحت در آن آمده که رشد نوآوری های اجتماعی جهت نقش آفرینی بیشتر گروه های مردمی در حل آسیب های اجتماعی از اولویت های کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرویز کرمی با بیان این مطلب افزود: نوپیا یکی از ساختارهای سازمانی است که توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) شگل گرفته است و می‌تواند سرشبکه یا "هاب ملی" این کار در دل خانه‌های خلاق و نوآوری یا خانه‌های خلاقی که در مناطق کم برخوردار ایجاد می شود باشد.

رئیس شورای سیاست گذاری نوپیا نیز در این نشست اظهارداشت: برای نخستین بار فعالان عرصه نوآوری اجتماعی در یک رویدادی مبتنی بر هم افزایی و ارائه روایتی نو از کنش‌های اجتماعی دور هم جمع می‌شوند.

محمد محسن دوباشی با بیان اینکه سالهاست که ادبیات حوزه نوآوری اجتماعی موجود است و فعالیت‌های زیادی نیز در این زمینه انجام شده اما تاکنون عرصه برای گردهمایی و هم افزایی مجموعه ها وجود نداشت، افزود: برای طراحی حوزه نوپیا شورای سیاستگذاری این رویداد جلسات متعددی را برگزار کرد و طراحی اولیه برای این جریان شکل گرفت.

 

 

وی یادآور شد: به شدت این ظرفیت را در بدنه اجتماعی کشور می‌بینیم که برای برون رفت از مساله های کنونی و ارائه راه‌حل‌های جدید نیازمند یک راه جدید و خلاق و نوآورانه در بدنه فعالیت‌های نوآورانه و اجتماعی هستیم.

دوباشی ادامه داد: اهمیت حوزه نوآوری اجتماعی به هم افزایی این دو جریانِ فعالان حوزه فناوری و فعالان حوزه اجتماعی در کنار هم است.

به گفته وی، نوآوری اجتماعی می‌تواند فرصت جدیدی را خلق کند چرا که در حوزه مسائل اجتماعی با نگاه آسیب محور ورود می‌ شد و در مواجهه با نگاه آسیب محور به آسیب های اجتماعی نیز دچار روزمرگی و تکرار هستیم.

نوآوری اجتماعی پاسخ نوآورانه برای حل مساله است که هم ناظر به حل مساله و هم ناظر به نوآوری و هم ناظر به فناوری  است.

رئیس شورای سیاست گذاری نوپیا با بیان اینکه این اتفاق می‌تواند ظرفیت جدیدی را به ظرفیت های نوآورانه و اجتماعی کشور اضافه کنند، افزود: رویکرد امیدآفرینی، رو به جلو و رو به آینده، نویدبخش روایتی از فعالیت اجتماعی کشور را رقم میزند  و رویداد نوپیا شروع این جریان خواهد بود.

دوباشی، مساله پیشرفت کشور و آینده ایران را موضوعی با اهمیت دانست و گفت: آنچه امروز در فعالیت‌های مجموعه‌های متعدد و جریان نوآور کشور می بینیم این است که مساله‌های مبتنی بر آینده کشور و پیشرفت کشور قابل اعتنا است.

به گزارش ایران اکونومیست، نوپیا نخستین گردهمایی فعالان نوآوری اجتماعی در کشور را  ۳۰ تیرماه جاری با حمایت مرکز نوآوری اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در پردیس سینمایی چهارسو برگزار می‌کند.

«نوپیا» واژه ترکیبی است که از دو واژه «نو» و «پیا» که به معنای ارج، مکنت و منزلت، خلق‌شده و اشاره به آینده‌ای روشن برای ایران عزیز دارد. نوپیا، مخففی از «نوآوری و پیشرفت ایران» نیز هست که به خواست عمومی ایرانیان برای خلق نحوی دیگر از زیستن، مبتنی بر بوم و فرهنگ و تاریخ و تمدن ایرانی اسلامی‌ در جهان جدید اشاره دارد.

در این گردهمایی فعالانی که در موضوعات متنوع و به صورت مستقل و با تکیه بر توان مردم یا در بستر نهادها و سازمان‌های حاکمیتی و دانشگاهی در زمینه حل مسائل کشور با رویکرد نوآورانه و مردمی مشغول به کنشگری هستند؛ حضور خواهند داشت.

در این رویداد قرار است؛ با تکیه بر نوآوری‌های اجتماعی، مواجهه مناسبی با مسائل اجتماعی جامعه انجام شود. نوپیا در سال اول، تمرکز بیشتری بر رونمایی از مفهوم نوآوری اجتماعی دارد تا جامعه ایرانی پس از ۱۰ سال از ورود این مفهوم به فضای فکری و دانشگاهی، بیشتر با این پدیده و کارکردها و امکانات آن آشنا شود.

نوپیا در این رویداد قصد ورود به ایده‌ها را ندارد تنها بستر و اکوسیستمی بر فعالان این عرصه مهیا می‌کند و روند حمایتی از آنها خواهد داشت؛ تا سبب هم افزایی گروه‌ها و فعالان شود.

نشست خبری این رویداد با حضور پرویز کرمی رئیس مرکز و دبیر ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی ریاست جمهوری و محمد محسن دوباشی  رئیس شورای سیاست گذاری نوپیا و رسانه‌های مختلف در ایران اکونومیست برگزار شد. 

                                  Playback Rates   0.5x1x1.25x1.5x2x             Rewind 10 Seconds Next Up           Live 00:00 00:00 00:53   Chromecast Closed Captions Settings Fullscreen  

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: آسیب های اجتماعی ، پرویز کرمی ، خبرگزاری ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی پرویز کرمی خبرگزاری ایرنا ایران اکونومیست نوآوری اجتماعی هم افزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۲۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست

به گزارش خبرنگار مهر، علی قاسم زاده صبح یکشنبه در صحن علنی شورا اظهار کرد: کلید حل همه مسائل کشور در ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در دل تعلیم و تربیت نهفته است.

وی افزود: در سال‌های اخیر به دلیل مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها آن طور که لازم است به آموزش و پرورش پرداخته نشده و این سیستم با حداقل امکانات بیشترین تلاش‌ها را در امر تعلیم و تربیت صورت داده است.

شهردار اصفهان گفت: اگر نسلی تربیت کنیم که این نسل در حوزه‌های مختلف به منابع انسانی نظام تزریق شود بسیاری از مشکلات از مسیر تعلیم و تربیت حل خواهد شد.

وی افزود: هر کشوری که مسیر رشد را توانسته با موفقیت طی کند به امر تعلیم و تربیت به خوبی پرداخته است، امیدواریم ما نیز با وجود مشکلات و فشارها آموزش و پرورش را به جایگاه اصلی خود برسانیم.

قاسم زاده با بیان اینکه مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست، گفت: وقتی ما یک دانش آموز را ۱۲ سال از خانواده امانت می‌گیریم هر گونه شکل دهی به شخصیت او باید در مدرسه صورت گیرد.

کد خبر 6092870

دیگر خبرها

  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم