Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقات نشان می‌دهند که دست‌های شما یکی از اندام‌هایی هستند که نادیده گرفته می‌شوند؛ در صورتی که می‌توانند خبر از مشکلات قلبی شما بدهند.

 

آمار‌های اخیر در سراسر جهان نشان می‌دهد که بیش از ۳۰ درصد از مرگ و میر‌ها ناشی از بیماری قلبی است. در واقع، بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC)، یک نفر در هر چهل ثانیه یک بار در ایالات متحده دچار حمله قلبی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است فکر کنید که چنین بیماری کشنده‌ای علائم هشدار دهنده زیادی دارد، اما اینطور نیست. یک نظرسنجی جدید توسط محققان آمریکایی نشان داد که بیش از ۶۳ درصد از مردم بر این باورند که احتمال دارد در ۱۰ سال آینده از بیماری قلبی رنج ببرند.

حتی با وجود اینکه همه همیشه دستان خود را می‌بینند، اکثر مردم متوجه نمی‌شوند که چه زمانی نشانه یک مشکل جدی سلامتی مانند بیماری قلبی عروقی در دستانشان وجود دارد.

در این مقاله، پنج علامتی را که روی دستان خود به راحتی نادیده گرفته می‌شوند یاد می‌گیرید که می‌تواند به شما درباره ناراحتی قلبی هشدار دهد.

برآمدگی‌های دردناک انگشت

توده‌های روی انگشتان، به خصوص در نوک انگشتان که حساس، صورتی مایل به ارغوانی و دردناک هستند، گره‌های اوسلر نامیده می‌شوند. این توده‌ها می‌توانند نشانه‌ای از اندوکاردیت عفونی باشند (یک التهاب تهدید کننده زندگی سیستم قلبی عروقی).

عفونت باکتریایی که به قلب و عروق خونی شما گسترش می‌یابد می‌تواند منجر به اندوکاردیت شود. اگر متوجه توده‌های دردناک در انگشتان خود شدید، نباید آن‌ها را نادیده بگیرید، زیرا انجام این کار ممکن است باعث آسیب جبران ناپذیری به قلب شما شود.

گزارشی توسط کریشان پاراشار از دانشکده پزشکی دانشگاه ایالتی وین توضیح می‌دهد که گره‌های اوسلر در نتیجه التهاب در رگ خونی ایجاد می‌شوند. این منجر به عفونت باکتریایی در درم (لایه میانی پوست) می‌شود که باعث افزایش التهاب در سیستم قلبی عروقی می‌شود. گره‌های Osler ممکن است طی چند روز خود به خود ناپدید شوند. اما این بدان معنا نیست که بی ضرر است.

اگر مشکوک هستید که توده‌های انگشتان شما گره‌های اوسلر هستند، برای بیوپسی پوست به پزشک مراجعه کنید. همچنین می‌توانید برای تعیین اینکه آیا این برآمدگی مربوط به یک بیماری قلبی است با یک متخصص قلب مشورت کنید.

خطوط قهوه‌ای مایل به قرمز یا بنفش روی ناخن‌ها

خطوط قرمز یا بنفش زیر ناخن شما از علائم شایع خونریزی‌های ترکشی هستند. این وضعیت ناشی از آسیب عروق خونی روی ناخن‌های شماست و می‌تواند نشانه‌ای از مشکلات مربوط به قلب باشد. طبق گفته انجمن پوست آمریکا (AAD)، خونریزی‌های انشعابی، همراه با تب و ضربان نامنظم قلب، می‌تواند نشانه‌ای از بیماری قلبی باشد.

مقاله‌ای که توسط محققان دانشکده پزشکی Mount Sinai در نیویورک منتشر شده است، توضیح می‌دهد که خطوط متعدد روی ناخن‌های شما می‌تواند یک مشکل جدی سلامتی را نشان دهد.

خونریزی تراشه‌ای به دلیل خونریزی در رگ‌های خونی زیر ناخن شما اتفاق می‌افتد. مجله پزشکی نیوانگلند می‌گوید که این می‌تواند ناشی از ضربه یا عفونت باکتریایی باشد که به سیستم قلبی عروقی گسترش یافته است.

چماقی شدن ناخن‌ها

شاید تا به حال نام ناخن چماقی را نشنیده باشید، اما باید بدانید که این یک بیماری رایج است. افرادی که ناخن چماقی دارند، ناخن‌های بزرگ شده، بستر ناخن‌های نرم و ناخن‌های منحنی رو به پایین را تجربه می‌کنند. این مشکل معمولاً زمانی رخ می‌دهد که اکسیژن خون کم باشد.

یکی از علل اصلی چماقی شدن ناخن‌ها، اندوکاردیت عفونی است که یک عفونت باکتریایی اتاقک و دریچه‌های قلب است. در حالی که این وضعیت در افراد مبتلا به نقص‌های مادرزادی رایج است، می‌تواند به دلیل بیماری قلبی، آرتروز و بیماری ریوی نیز رخ دهد.

اگر چماقی شدن ناخن‌ها ناشی از بیماری قلبی باشد، علائم از انگشت شست و اشاره شروع می‌شود. این بیماری به سرعت توسعه می‌یابد، اما پس از درمان علت زمینه‌ای به راحتی قابل درمان است. اگر متوجه شدید که ناخن هایتان برآمده است، در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.

دست‌های ضعیف، گزگز و مومی مانند

آمیلوئیدوز یک بیماری نادر است که با بی حسی، درد، ضعف و برآمدگی‌های موم مانند روی دست‌ها مشخص می‌شود. این در نتیجه تجمع یک پروتئین نامنظم به نام آمیلوئید ایجاد می‌شود.

هنگامی که رسوبات آمیلوئید در قلب افزایش می‌یابد، جایگزین ماهیچه‌های قلب می‌شود که باعث آمیلوئیدوز قلبی می‌شود. این وضعیت کارکرد صحیح قلب را با مشکل مواجه می‌کند و ممکن است منجر به مشکلات سیگنالینگ سلول‌های قلبی عروقی و ضربان قلب غیر طبیعی شود.

مجله انجمن قلب آمریکا (AHA) توضیح می‌دهد که آمیلوئیدوز قلبی میزان خونی را که به قلب جریان می‌یابد کاهش می‌دهد. این منجر به کاهش سرعت گردش خون در بدن می‌شود. از آنجایی که جریان خون کم است، میزان اکسیژن دریافتی دست‌های شما کاهش می‌یابد که باعث می‌شود دست‌های موم‌مانند، دردناک و ضعیف ایجاد شود.

اگر هر یک از این علائم را روی دستان خود مشاهده کردید، بدون تردید با پزشک خود تماس بگیرید، زیرا ممکن است قلب شما در خطر باشد.

لکه‌های رنگی روی کف دست

دکتر جاتین ویاس، پروفسور دانشکده پزشکی هاروارد توضیح می‌دهد که لکه‌های بدون درد مایل به آبی یا قهوه‌ای روی کف دست‌ها ضایعات Janeway نامیده می‌شوند. این وضعیت به دلیل لخته شدن خون حاوی باکتری (آمبولی سپتیک) است که منجر به عفونت در سیستم گردش خون می‌شود.

ضایعات Janeway به سرعت (اغلب در عرض چند روز) توسعه یافته و ناپدید می‌شوند، به این معنی که اکثر مردم متوجه آن‌ها نمی‌شوند. به همین دلیل است که به محض مشاهده تغییر رنگ در کف دست باید با پزشک مشورت کنید تا بررسی کند که آیا مشکل قلبی دارید یا خیر.

خط آخر

در حالی که بیشتر مردم تنها زمانی که احساس بیماری می‌کنند به پزشک مراجعه می‌کنند، همیشه بهتر است از یک بیماری پیشگیری کنیم تا درمان آن، به ویژه مسائل مربوط به قلب.

مطالعه منتشر شده در قلب و عروق بالینی نشان می‌دهد که ۸۰ درصد از مشکلات مربوط به قلب را می‌توان با اجتناب از انتخاب‌های مضر سبک زندگی پیشگیری کرد. این تیم اضافه می‌کند که رژیم غذایی، اضافه وزن و سیگار کشیدن به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را در افراد افزایش می‌دهد.

این بدان معناست که شما می‌توانید با اصلاح سبک زندگی و توجه به بدن، به خصوص دستان خود، خطر ابتلا به مشکلات قلبی را کاهش دهید.

همچنین مهم است که به طور منظم برای معاینات روتین به پزشک مراجعه کنید. شما باید در مورد رژیم غذایی، سبک زندگی، علائم بدن و هر گونه نگرانی سلامتی دیگری که ممکن است داشته باشید با پزشک خود صحبت کنید.

منبع: برنا

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بیماری قلبی ، اخبار سلامت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیماری قلبی اخبار سلامت عفونت باکتریایی توضیح می دهد پزشک مراجعه بیماری قلبی قلبی عروقی یک بیماری دستان خود توده ها روی دست ناخن ها دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟

 به گزارش تابناک، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!