Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@03:25:00 GMT

قوانین ایمنی ساختمان باید بازنگری شود

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۳۱۸۴

قوانین ایمنی ساختمان باید بازنگری شود

ایسنا/آذربایجان غربی رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی از عضویت ۲۰ هزار نفر در نظام مهندسی ساختمان استان خبرداد.

امیرحسین مراد زاده امروز ۸ تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: ۲۰ هزار نفرعضو نظام مهندسی ساختمان استان هستند که از این تعداد ۹۰۰۰ نفر دارای پروانه هستند.

وی ادامه داد: علاوه بر مرکز استان ۱۶ دفتر نمایندگی نظام مهندسی ساختمان در استان فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مرادزاده بر لزوم رعایت مقررات ملی ساختمان تاکید کرد و گفت: متاسفانه این مقررات توسط مالکین رعایت نمی شود که ضروری است اطلاع رسانی شود. 

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تصریح کرد: ساختمانها باید توسط مجریان ذیصلاح اجرایی شود در حالیکه بسیاری از مالکین درصدد حذف مجری ذیصلاح هستند. 

وی با اشاره به ساخت وساز غیر مجاز در ساختمانها گفت: تیم های بازرسی از سوی نظام مهندسی ساختمان باهدف بازدید از ساختمانها در راستای اجرای مقررات ملی ساختمان تشکیل شده است که تاکنون بیش از ۷۰ پرونده تشکیل شده است. 

مرادزاده با بیان اینکه هیچ اطلاعاتی از میزان رعایت مقررات ملی ساختمان در پروژه های مشارکتی در دست نداریم،  افزود: ضروری است نقشه ها و میزان رعایت ضوابط و مقررات ملی ساختمان در این پروژه ها کنترل شود. 

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بااشاره به اینکه از زمان ابلاغ قانون نظام مهندسی ساختمان ۲۵ سال گذشته و جوابگو نیست، گفت: نیاز است قوانین مذکور تصحیح و بازنگری شود که مقرر شده است امسال در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرارگیرد. 

وی یادآور شد: با هدف ارایه کلیه خدمات نظام مهندسی ساختمان، فاز اول سامانه نظام جامع الکترونیک به اتمام رسیده و فاز دوم نیز تا ۲ ماه آینده راه اندازی می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قوانین ایمنی ساختمان نظام مهندسی ساختمان استان مقررات ملی ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۵۰ تشکل کارگری خراسان رضوی فعالیتی ندارند
  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • شکایت سپاهان و نساجی رد شد
  • اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • برای خواب خوب مقررات بگذارید
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار