Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی فوتبال ایران با این پوستر زیبا و جذاب به استقبال جام جهانی رفت.

تیم ملی فوتبال ایران در رقابت های جام جهانی 2022 به میدان خواهد رفت. جام جهانی 2022 با حضور تیم ملی فوتبال ایران، در قطر برگزار خواهد شد. تیم ملی فوتبال ایران در مرحله اول با ولز، انگلیس و آمریکا بازی خواهد کرد. تیم ملی فوتبال ایران در اولین اردو مقدماتی خود به الجزایر سفر کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمربی تیم ولز یکی از 3 حریف تیم ملی فوتبال ایران به تازگی تغییر کرده است.

به گزارش برنا به نقل از ورزش سه، خیلی زودتر از آن چیزی که تصور می‌کنید نوبت به برگزاری رقابت های جام جهانی خواهد رسید؛ آن هم در شرایطی که تیم ملی فوتبال ایران در ذهن‌ مخاطبان خود شرایطی نگران کننده دارد و با توجه به تدارکات پشت سر گذاشته شده، فعلا پیش‌بینی روی نتایج احتمالی به دست آمده در رقابت های آینده منفی است.

با این حال اینطور هم نیست که تیم ملی فوتبال ایران کاملا بیکار نشسته باشد و حداقل حسن اردوی طولانی و پر داستان قطر این بوده که تصاویر زیادی از آن به یادگار مانده است؛ تصاویری که دست‌مایه تهیه پوستری متفاوت برای یادآوری روزهای باقی‌مانده تا جام جهانی شده است.

پوستری که در آن تعدادی از بازیکنان فیکس و همچنین ذخیره های تیم ملی را با ژست هایی جالب مقابل دوربین نعیم احمدی نشان می‌دهد و روحیه خوب بچه های ملی‌پوش را به تصویر‌ می‌کشد.

در شرایطی که علاقمندان به فوتبال در ایران در انتظار اخبار خوش پیرامون تیم ملی و انتشار نام حریفان تدارکاتی، برنامه‌ریزی مفصل و ... هستند، فدراسیون فوتبال امیدوار است با جذب حامی مالی وعده داده شده توسط سرپرست فدراسیون، شروع به عملیات اجرایی برای بهبود این شرایط کند.

کی‌روش به تیم ملی فوتبال ایران بازمی‌گردد؟!

به گزارش برنا به نقل از ورزش سه، محمد شبانه روزنامه نگار مصری خبر داد کارلوس کی‌روش از حضور دوباره در تیم ملی مصر خودداری کرده و روز دوشنبه ضمن عدم پذیرش پیشنهاد فدراسیون فوتبال مصر برای بازگشت به تیم ملی این کشور، عذرخواهی خود را به مقامات رسمی اعلام نموده است.

این خبرنگار همچنین گفت: کی‌روش با تاکید بر این مسئله که همکاری با فدراسیون فوتبال مصر، باعث افتخار او بوده، اعلام کرد تمایل دارد تجربه های جدیدی را پشت سر بگذارد؛ به خصوص که او پس از صعود به فینال آفریقا و بازی پلی آف جام جهانی، چیز جدیدی برای ارائه به تیم مصر ندارد.

وی افزود: کی‌روش از حازم امام و اعضای فدراسیون برای معرفی مجدد این سرمربی برای هدایت تیم ملی مصر تشکر کرد اما در عین حال بر اهمیت کار در فضا و محیطی متفاوت و جستجوی چالش های جدید تاکید کرد.

لازم به ذکر است که فدراسیون فوتبال مصر هفته گذشته تصمیم خود را برای پایان همکاری با ایهاب جلال، سرمربی تیم ملی گرفت و حالا برای استخدام یک سرمربی خارجی برای این تیم و همچنین تیم المپیک خود تلاش می‌کند.

تیم‌های جام جهانی در کنار تیم ملی فوتبال ایران

آسیا: قطر، ایران، عربستان سعودی، کره جنوبی و ژاپن

اروپا: آلمان، انگلیس، بلژیک، کرواسی، هلند، دانمارک، اسپانیا، فرانسه، صربستان، سوئیس، پرتغال و لهستان

آفریقا: غنا، سنگال، تونس، مراکش و کامرون

آمریکای جنوبی: آرژانتین، برزیل، اکوادور و اروگوئه

آمریکای شمالی و مرکزی: کانادا، (آمریکا و مکزیک)

نماینده اقیانوسیه: برنده دیدار جزایر سلیمان - نیوزیلند، دهم فروردین ۱۴۰۱

نماینده آسیا: برنده دیدار استرالیا - امارات، هفدهم خرداد ۱۴۰۱

مرحله پلی‌آف

نماینده اقیانوسیه - تیم چهارم آمریکای شمالی

نماینده آسیا - تیم پنجم آمریکای جنوبی

ولز - برنده دیدار اوکراین و اسکاتلند

انگلیس، آمریکا و ولز؛ هم گروه‌های تیم ملی فوتبال ایران در قطر

انگلیس اولین حریف تیم ملی فوتبال ایران

تیم ملی انگلستان با گرت ساوتگیت، امید زیادی به جام جهانی پیش رو دارد. انگلیسی‌ها که همیشه ادعا داشته اند فوتبال اصالتاً برای این کشور است، در تلاشند تا بالاخره بتوانند جام جهانی را به خانه ببرند و به سال‌ها ناکامی خود در عرصه بین المللی پایان دهند.

تیم ملی انگلستان اولین جام جهانی خود را در سال ۱۹۵۰ تجربه کرد. سه شیرها تاکنون ۱۶ بار در این مسابقات شرکت کرده اند و از جمله تیم‌هایی هستند که در بزرگترین مسابقات فوتبال جهان سابقه زیادی دارند.

انگلستان در جام جهانی قبلی با تیم‌های بلژیک، تونس و پاناما همگروه بود. آن‌ها در نهایت موفق شدند به عنوان تیم دوم گروه به مرحله حذفی رقابت‌ها صعود کنند. انگلیس در مرحله حذفی تیم کلمبیا را شکست داد و سپس سوئد را از دور مسابقات کنار زد. با این وجود در مرحله نیمه نهایی مقابل کرواسی که نائب قهرمان رقابت‌ها شد شکست خوردند. انگلیس دیدار رده بندی را نیز مقابل بلژیک واگذار کرد تا چهارم جهان شود..

آمریکا دومین حریف تیم ملی فوتبال ایران

تیم ملی فوتبال آمریکا در ۱۰ دوره جام‌جهانی حضور داشته که نخستین دورهٔ آن در جام جهانی ۱۹۳۰ بوده است. این تیم از جام جهانی ۱۹۹۰ تا جام جهانی ۲۰۱۴ به صورت پیوسته در پیکارهای جام جهانی حضور داشته است.همچنین تیم ملی این کشور یک بار در پانزدهمین دوره جام جهانی در جام جهانی ۱۹۹۴ میزبانی این مسابقات را بر عهده داشته است. تیم ملی آمریکا موفق نشد از مرحله مقدماتی در جام جهانی روسیه صعود کند و در جام جهانی قبل حضور نداشت.

پلی آف اروپا سومین حریف تیم ملی فوتبال ایران را مشخص کرد

تیم ملی فوتبال اوکراین و اسکاتلند در پلی آف اروپا رو در روی یکدیگر قرار می‌گیرند و برنده این دیدار به مصاف ولز می‌رود.

نخستین حضور تیم ملی فوتبال اوکراین در مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه شکل گرفت و نخستین صعود این تیم به جام جهانی در سال ۲۰۰۶ اتفاق افتاد که با تیم‌های عربستان، تونس و اسپانیا همگروه شد و با دو پیروزی به مرحله بعد صعود کرد. این تیم سوئیس هم از پیش رو برداشت و در مرحله یک چهارم نهایی مقابل ایتالیا به میدان رفت و شکست خورد. اوکراین در سال ۲۰۰۲ در یک بازی دوستانه مقابل ایران قرار گرفت که با نتیجه یک بر صفر پیروز شد.

تیم ملی فوتبال اسکاتلند یکی از قدیمی ترین تیم‌های ملی فوتبال جهان شناخته می‌شود، این تیم در سال ۱۹۵۴ اولین حضور در جام جهانی را تجربه کرده است. اسکاتلند تا کنون هشت بار موفق شده به جام جهانی صعود کند که در جام جهانی ۱۹۷۸ مقابل تیم ملی ایران به میدان رفتند و بازی با گل‌های اسکندریان برای اسکاتلند و دانایی فرد برای ایران با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.

تیم ملی فوتبال ولز تاکنون فقط مجوز حضور در جام جهانی سال ۱۹۵۸ را به دست آورده است که تا مرحله یک چهارم نهایی صعود کردند. بیشترین بازی و گل ملی را گرت بیل بازیکن باشگاهی تیم فوتبال رئال مادرید برای ولز به ثمر رسانده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی فوتبال ایران سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی تیم ملی فوتبال ایران قطر تیم ملی فوتبال ایران مسابقه تیم ملی فوتبال ایران در برابر آمریکا تیم ملی فوتبال ایران در برابر انگلیس حریف تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی فوتبال ایران فدراسیون فوتبال جام جهانی جام جهانی رقابت ها کی روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز فارسی،ده سال مانده به زمان برگزاری جام جهانی فوتبال در عربستان سعودی، این کشور مشغول گسترش و بهبود زیرساخت‌های خود برای میزبانی از بزرگترین فستیوال فوتبال ملی در جهان است.

جایی که حکومت پادشاهی باید استادیوم‌ها، هتل‌ها و شبکه‌های حمل و نقل خود را به شکل قابل توجهی بهبود و گسترش دهد. خبرگزاری فرانسه در گزارشی به این مسئله پرداخته و اضافه می‌کند که زیرساخت‌ها دغدغه اصلی این پادشاهی نفت‌خیز نفت است، تنها کاندیدای برگزاری جام جهانی ۲۰۳۴ که به زودی رسما این میزبانی را از سوی فیفا دریافت خواهد کرد.

عربستان صادرکننده نفت خام فاقد منابع نیست، اما برای تلطیف وجهه خود به عنوان یک کشور محافظه‌کار و اسلام‌گرای افراطی تلاش می‌کند با جذب سرمایه‌گذار خارجی این نقیصه را برطرف کند.

این کشور با سرمایه هنگفت ۵۰۰ میلیارد دلار در پروژه شهری آینده‌نگر و بلندپراوزانه نئوم می‌خواهد تصویری از آینده را ارائه نماید. صرف نظر از اینکه این ایده جاه‌طلبانه تا چه اندازه عملی و اجرایی خواهد بود، بیشتر نمایانگر تمایل ولیعهد ماجراجوی سعودی برای نمایش و جلب توجهات جهانی است.


چالش استادیوم‌ها
برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۴ عربستان به ۱۴ ورزشگاه با ظرفیت دست‌کم ۴۰ هزار نفر نیاز خواهد داشت تا بتوانند پذیرای ۴۸ تیم حاضر در جام جهانی باشند، اما در حال حاضر تنها دو ورزشگاه آماده هستند؛ استادیوم ملک عبدالله در جده و استادیوم بین‌المللی ملک فهد که در ریاض در حال بازسازی است.

این کشور که دارای لیگ فوتبال معتبری است حدود ۳۰ زمین دیگر هم دارد، اما بیشتر آنها قدیمی، کوچک و یا احاطه شده توسط پیست‌های دو و میدانی هستند که دیگر در دنیای فوتبال مرسوم نیستند.

یکی از مقامات فدراسیون فوتبال عربستان به خبرگزاری فرانسه می‌گوید: «ما هنوز ده سال در پیش داریم که در طی آن وضعیت استادیوم‌ها به طور اساسی تغییر خواهد کرد.» او که نخواست نامش فاش شود، افزود: «این یک چالش بزرگ است، اما ما بر آن غلبه خواهیم کرد.»

اسکان و حمل و نقل
علاوه بر جام جهانی فوتبال، این کشور بیابانی با جمعیت ۳۲ میلیون نفر میزبان جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷، بازی‌های آسیایی زمستانی ۲۰۲۹ و همچنین بازی‌های آسیایی ۲۰۳۴ نیز خواهد بود. برگزاری بازی‌های زمستانی در این کشور بیابانی و کویری انتقاد طرفداران محیط زیست را به همراه داشته، اما پادشاهی سعودی می‌خواهد بدون توجه به این انتقادات تمام این فرآیند‌ها را به مدد دلار‌های نفتی طی کند.

قطر همسایه، که میزبان اولین جام جهانی در خاورمیانه در سال ۲۰۲۲ بود، قبل از این رویداد تا ۲۲۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری کرد که زیرساخت‌های مربوطه را نیز شامل می‌شود.


عربستان سعودی در حال حاضر ساخت دو استادیوم جدید را آغاز کرده است: استادیوم بین المللی ملک فهد در قیدیه، پروژه‌ای بزرگ در خارج از پایتخت، و استادیوم دیگری در شهر دمام، در شرق کشور. هر دو این استادیوم‌ها قرار است دو سال دیگر افتتاح شوند.

به گفته یک مقام سعودی، طراحی یک استادیوم جدید در دیریه در نزدیکی ریاض نیز از پیش تصویب شده، در حالی که رسانه‌های محلی گفتند که مناقصه‌های ساخت و توسعه زمین‌های فوتبال به‌زودی به ارزش ۲.۶۹ میلیارد دلار آغاز می‌شود.

اما این کشور تنها به استادیوم‌ها نیاز ندارد و حمل و نقل و اسکان طرفداران هم در شهر‌های میزبان این مسابقات یعنی در ریاض، جده، دمام و اب‌ها و همچنین در قیدیا و نئوم نیز حائز اهمیت است.

حسین ماهران، معمار، در کنفرانسی درباره طراحی و ساخت استادیوم که در ماه فوریه در ریاض برگزار شد، به خبرگزاری فرانسه گفت: «عواملی مانند اسکان و حمل و نقل عمومی در داخل و بین شهر‌ها هنوز باید توسعه یابد. اما واضح است که پادشاهی قاطعانه به این راه متعهد است.»

چالش عمده آب و هوا
گرما، در کشوری که دمای هوا در تابستان از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر می‌رود، چالش دیگری برای کشور میزبان است، اگرچه یاسر المصحال، رئیس فدراسیون فوتبال عربستان سعودی سال گذشته گفت که پادشاهی آماده است تا این رویداد را در تابستان مانند زمستان برگزار کند.


رضوان درویش، رئیس شرکت تهویه مطبوع عربستان سعودی گرین ایر به خبرگزاری فرانسه می‌گوید: «در حال حاضر برنامه‌های خنک کننده برای سه ورزشگاه مورد استفاده لیگ عربستان وجود دارد که ستاره‌های جهانی مانند کریستیانو رونالدو و نیمار را به خود جذب کرده است.»

فراتر از زیرساخت‌های فیزیکی، عربستان سعودی همچنین باید منابع انسانی لازم برای مدیریت سایت‌ها، از امنیت گرفته تا نظافت، از جمله تهیه بلیط و پذیرایی را نیز در نظر بگیرد.

لی کولیر، از گروه مشاوره STRI، با برآورد این که کشور خلیج فارس به جای واردات نیروی کار به دنبال آموزش سعودی‌ها خواهد بود، تاکید کرد که این یک چالش بزرگ خواهد بود.

در فاصله یک دهه مانده تا زمان برگزاری جام جهانی فوتبال در عربستان سعودی این کشور با چالش‌های قابل توجهی رو به رو خواهد بود که امیدوار است به مدد دلار‌های نفتی، مدیریت و مشاوره خارجی و همچنین تربیت نیروی انسانی مناسب بتواند از پس آن برآید.

دیگر خبرها

  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • روز جهانی سلامتی زنان + تاریخچه و پوستر World Women’s Wellness Day
  • تبریک روز جهانی طراح و گرافیک + متن و پوستر World Graphics Day
  • فیلم| لحظاتی از جذاب‌ترین و تکنیکی‌ترین گل‌های تاریخ فوتبال
  • وحید شمسایی: بازی با ازبکستان جذاب می‌شود؛ رویای آنها فراتر از آسیاست
  • مست عشق و حواشی یک پوستر
  • روز جهانی لوازم التحریر ۱۴۰۳ + تاریخچه و پوستر World Stationery Day
  • جریمه سنگین دروازه‌بان تیم ملی در جام جهانی
  • وعده بزرگ و جذاب پائز بعد از ورود به ایران
  • بازی پرسپولیس و سپاهان جذاب است/کار استقلال برابر تراکتور سخت است