Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@03:13:08 GMT

انیمیشن سازی صنعتی درآمدزا و خلاق است

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۳۵۹۲

انیمیشن سازی صنعتی درآمدزا و خلاق است

به گزارش قدس آنلاین، "محمد خزاعی" معاون وزیر و رئیس سازمان امور سینمایی کشور در سفر امروز ۸ تیرماه خود به کرمان، از موسسات و استودیوهای متحرک سازی بازدید و در جمع انیماتورها و فعالان حوزه انیمیشن این استان حاضر شد.

در این دیدار خزاعی با اشاره به رونق هنر خلاق انیمیشن در سال‌های اخیر گفت: انیمیشن هنر و صنعتی خلاق است و خوشبختانه از ظرفیت های خوبی در کشور برخوردار می باشد این در حالی است که در برخی از شهرستان‌های دور افتاده، شاهد حضور هنرمندان خلاق با امکانات محدود هستیم که موفق به تولید آثار با کیفیتی شده و به منبع درآمد خوبی رسیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اهتمام ویژه سازمان امور سینمایی نسبت به ماموریت مرکز گسترش به منظور ساماندهی افرایش تولیدات انیمیشن، افزود: انیمیشن هنری درآمدزا و خلاق بوده و موفقیت بسیاری نیز در خارج از کشور به دست آورده است بنابراین  تبدیل آن به صنعت درآمدزایی بیشتری را به دنبال خواهد داشت.

خزاعی با بیان اینکه انیمیشن در مواردی می‌تواند از صنعت سینما نیز درآمدزاتر باشد، اظهارداشت: در ساخت انیمیشن محدودیت‌های سینمایی وجود ندارد و از سوی دیگر با استفاده از این هنر می‌توان به بیان ناگفته‌ها و قصه های بسیاری پرداخت.

معاون وزیر و رئیس سازمان امور سینمایی و سمعی بصری کشور با تاکید بر اینکه انیمیشن زمانی می‌تواند کمک کننده باشد که با تشریک مساعی و با بینش و خودآگاهی به هویت ایرانی - اسلامی بپردازد، تصریح کرد: انیمیشن ایرانی باید راوی مناسبی برای مسائل تاریخی، تمدنی و آداب و رسوم فرهنگ ایرانی اسلامی، مشکلات و معضلات کشور، آسیب‌های اجتماعی، فرهنگ قرآنی و... ما باشد اما در حال حاضر یکی از معضلات و خطرات انیمیشن رویکردهایی با نگاه اقتصادی است که به نوعی منجر به فرار هویتی شده و لازم است که مورد توجه قرار گیرد.

وی عدم وجود قصه و داستان قوی را یکی دیگر از ضعف‌های انیمیشن‌های تولید شده دانست و عنوان کرد: با وجود پیشرفت های انیمیشن در زمینه تکنولوژی، فیلمنامه و قصه جدی گرفته نشده و داستان پردازی خاصی صورت نمی گیرد، گفتنی است با همه تلاش های انجام شده در سال‌های اخیر این معضل به تدریج بهتر شده است اما همچنان باید در حوزه فیلمنامه نویسی تمرکز بیشتری انجام، و برای بقا و سرنوشت این هنر،  نیروهایی در این زمینه تربیت شود.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محمد خزایی انیمیشن ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • کتاب نامداران موسیقی سنندج رونمایی شد
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه