Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@23:15:29 GMT

ایمنی ترافیکی محورهای جنوب فارس باید ارتقا یابد

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۳۷۱۳

دریافت 25 MB

سردار سید تیمور حسینی که طی سفری دو روزه که به منظور افتتاحیه واحد راهنمایی و رانندگی بخش اشکنان و بازدید از محورهای مواصلاتی جنوب فارس به شهرستان لامرد سفر کرده بود در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: واحد راهنمایی و رانندگی بخش اشکنان از امروز چهارشنبه رسماً کار خود را آغاز خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شهرستان لامرد یکی از نقاط ویژه کشور در سه دهه گذشته از حیث مراکز تجاری، اقتصادی و صنعتی است که پیشرفت چشم گیری داشته است.

او در همین زمینه تصریح کرد: زیرساخت‌های حمل و نقلی این شهر و شهرستان اعم ازمحورهای مواصلاتی و معابر درون شهری به میزان این پیشرفت نتوانسته است پاسخگوی نیازهای حمل و نقلی این منطقه باشد.

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا افزود: نتیجه این عدم هم‌خوانی به کرات در طول سال شاهدحوادث ناگوار هستیم که محور مواصلاتی جنوب فارس شرایط مناسبی از حیث ایمنی ترافیک ندارد.

وی ادامه داد: همه باید تلاش کنند و سهم خود را به خوبی ایفا کنند که ضریب ایمنی محورهای مواصلاتی این منطقه هم خوان مبتنی بر نیاز حمل و نقلی که با آن مواجه هستیم باشد.

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا گفت: بخش قابل توجهی از حمل و نقل و ترددهای امروز ما با توجه به مراکز صنعتی شامل بار است.

سردار حسینی گفت: اگر همخوانی ایجاد نکنیم همه روزه باعث از بین رفتن سرمایه‌های این کشور خواهیم بود که امیدواریم با کار جهادی و یک کار اثربخش قابل توجه عقب ماندگی این چنددهه را قائل توجهی را جبران کنیم.

او گفت: حضور یک پلیس راهور در این شهر می‌تواند متضمن نظم و انضباطی که باعث کاهش تصادفات و پیشگیری از تصادف را به دنبال داشته باشد.

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا عنوان کرد: هر تصادف ضایعه یک تخلف است، و تصادفی را نداریم که یک تخلفی مرتکب نشده باشد، لذا اگر می‌خواهیم تصادفی را پیشگیری کنیم و کاهش دهیم لازمه اول ایجاد نظم و انضباط است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم نظم و انضباط را ایجاد کنیم لازمه آن داشتن یک شبکه معابر استاندارد است و به صورت زنجیروار به هم متصل هستند

سردار حسینی عنوان کرد: نمی‌شود با یک شبکه معابر پُرایراد و ناقص و یک مهندسی ترافیک ناقص و یک خودروی ناایمن و یک اجرای مقررات دست وپاشکسته، امیدوار باشیم، لذا باید با جدید تمام این مهم را به سرانجام مطلوب رساند.

کد خبر 5526885

منبع: مهر

کلیدواژه: سید تیمور حسینی پلیس راهور لامرد بوشهر مشهد خراسان رضوی شیراز مواد مخدر ایلام ویروس کرونا کرمانشاه بیرجند سنندج قوه قضاییه اردبیل آمار کرونا همدان پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد

با وجود بارش باران در تمام نقاط استان، تردد در همه محورهای مواصلاتی استان به صورت روان در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، در طی ماه‌های گذشته شاهد ورود سامانه‌های بارش‌زا در استان یزد و بسیاری از مناطق کشور هستیم، این بارش‌ها که عمدتاً به صورت رگبار هستند در مدت زمان کوتاه منجر به جاری شدن سیل و روان آب در مناطق می‌شوند؛ بارندگی‌های اخیر و سیل‌آسا نشان دادند که علاوه بر تغییر اقلیم و دوره‌های بازگشت بارشی، شاهد تغییر الگوی بارش‌ها هم هستیم، به این معنا که در دو منطقه نزدیک بهم با شرایط جغرافیایی نسبتاً یکسان شدت و میزان بارش‌ها به مقدار قابل توجهی متفاوت هستند.

بر این اساس ابوالفضل اسدی، کارشناس اداره کل مدیریت بحران استان یزد با تاکید بر اینکه در ادامه برنامه‌ریزی‌ها الگوی بارش نیز در طراحی سازه‌ها مد نظر قرار می‌گیرد، اظهار کرد: جز منطقه خرانق که بارش فوق العاده و بالای ۳۰ میلی متری و چند نقطه محدود دیگر، همه ایستگاه‌های استان زیر ۲۰ میلی متر بارندگی را در ۲۴ ساعت بارندگی گزارش کردند.

وی افزود: الگوی بارش با شدت زیاد باعث شد تا آب گرفتگی در سطح شهر و نقاطی از استان صورت گیرد که این امر اهمیت در نظر گرفتن نوع و الگوی بارش را در مدیریت و کنترل آب‌های سطحی در هنگام بارش نشان می‌دهد.

کارشناس اداره کل مدیریت بحران استان یزد تاکید کرد: لازم است در ساخت و تقویت زیرساخت‌ها علاوه بر دوره بازگشت مقدار بارش؛ الگوی بارش نیز که به واسطه تغییر یا نوسان اقلیم در کشور و استان تغییر کرده در نظر گرفته شود زیرا بارندگی ده میلیمتر می‌تواند گاهی اثر بارندگی سی میلیمتر را داشته باشد و موجب خسارت می‌شود.

محمدعلی ملک‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد نیز اظهار کرد: برخی از راه‌های فرعی و روستایی به خاطر باران و جاری شدن روان‌آب به صورت موقتی مسدود و پس از رفع خطر بازگشایی شد.

به گزارش ایمنا، مسیر جاده کنجکوه و میانکوه، محور خرانق – درند و جاده پرک به سمت سه چاهون از محورهایی بود که روز گذشته براثر جاری شدن سیل مسدود شده بود.

کد خبر 750286

دیگر خبرها

  • محور هراز یک‌طرفه شد
  • بازگشایی محورهای مواصلاتی روستاهای بخش کن
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • شرایط محورهای مواصلاتی برای سفر مناسب نیست
  • انسداد برخی از محور‌های مواصلاتی خراسان جنوبی در پی بارش شدید
  • انسداد برخی از محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی در پی بارش شدید
  • تلاش برای هدایت آب‌های سطحی و رفع آب‌گرفتگی در جاده‌های لرستان
  • تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد
  • انسداد بعضی محورهای مواصلاتی استان خراسان جنوبی در اثر بارش شدید باران و سیلاب
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم