Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه لوازم آرایشی قاچاق و تقلبی موجب بروز بسیاری از بیماری ها شده است، گفت: حتی در برخی از موارد استفاده از این لوازم به نابینایی افراد ختم شده است.

عبدالله هندیانی امروز سه شنبه 8 تیر در نشست خبری که به مناسبت دهه تولید و تجارت در شهرک صنعتی بندرگز برگزار شد، اظهار کرد: غالب رویکرد ما در ستاد مبارزه با مواد مخدر پیشگیرانه است و هر چقدر بسترهای لازم برای جلوگیری از شکل گیری قاچاق کالا فراهم شود میزان مقابله کاهش می یابد به همین علت همیشه پیشگیری بر درمان اولویت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر زیرساخت های سیستمی خود را برای مقابله با قاچاق و تسهیل فرایند تجارت قانونی هموار نکنیم همواره با مشکلات متعددی مواجه خواهیم بود، افزود: سامانه جامع تجارت براساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی بر عهده ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است، مقام معظم رهبری نیز در حوزه قاچاق کالا از پیش از مبادی تا سطح عرضه تأکیدات فراوانی داشتند که عمل به فرامین معظم له در دستور کار ما قرار دارد.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه سامانه جامع تجارت در حال بهره برداری است و تمامی سامانه های کشور به این سامانه متصل خواهد شد، بیان کرد: سامانه های سطح کشور نیز بیش از ۶۴ درصد پیشرفت داشته و امیدوارم تا پایان ۶ ماهه اول امسال این میزان به سطح قابل ملاحظه ای برسد. 

هندیانی با بیان اینکه بین کالای تقلبی و قاچاق تفاوت ریشه ای و عمده ای وجود دارد، ابراز داشت: هر کالایی که در سطح عرضه وجود دارد از سه حالت خارج نیست، در حالت اول توسط تولیدکننده واقعی تولید شده و در حالت دوم کالای عرضه شده جزو کالای قاچاق است که با وجود برند اصیل از مسیر غیرقانونی وارد شده و مشخص نیست که استانداردهای لازم برای حمل و نگهداری آن رعایت شده باشد و در حالت سوم کالای عرضه شده تقلبی و یا با سوءاستفاده از برند دیگری است.

اسم‌ها و برندها نشانه اصالت پوشاک نیست/ ایران هفتمین مصرف‌کننده لوازم آرایشی در دنیا

وی تأکید کرد: امروز پیدا کردن یک لنت خودرو برای مصرف کننده مشکل است و مشخص نیست این کالا که با برندهای مختلف عرضه می شود واقعی است یا غیرواقعی، متأسفانه امروز در حوزه دخانیات ۴۰ برند تقلبی وجود دارد که به طور قانونی وارد کشور نشده و این مهم باید برای مردم روشن شود تا مشکلی برای سلامت آنها ایجاد نشود، گرچه ما دخانیات را چیز خوب و مفیدی نمی دانیم اما عده ای که از آن استفاده می کنند باید از کانال خاص و مطمئن تأمین کنند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه امروز پوشاک با برندهای مختلف وجود دارد و در حالی که اسم ها و برندها نشانه اصیل بودن پوشاک نیست اما مصرف کننده به برند عرضه شده اتکا می کند، ما در حوزه پوشاک نیز دستورالعمل مقابله با اقدامات پیشگیرانه و مقابله ای فضای مجازی را در دستور کار خود قرار دادیم تا مردم بدانند هر چیزی که در فضای مجازی تبلیغ می شود حتماً دارای اصالت نیست.

هندیانی به حوزه لوازم آرایشی و بهداشتی یا سلامت محور اشاره کرد و گفت: ایران در استفاده از لوازم آرایشی رتبه هفتم دنیا و رتبه دوم خاورمیانه را به خود اختصاص داده است و حجم تقاضای لوازم آرایشی در کشورمان بالا است و به طور قطع هر چیزی که در بازار عرضه می شود قابلیت استفاده ندارد، بسیاری از مشکلات پوستی و ناراحتی های ایجاد شده به دلیل استفاده از لوازم آرایشی تقلبی و یا قاچاق است لذا در حوزه کالاهای سلامت محور نگاه ما بر این است که مردم هنگام خرید لوازم آرایشی با ارسال کد موردنظر از طریق تلفن همراه خود، اصالت آن را بررسی کنند.

وی با بیان اینکه متأسفانه لوازم آرایشی قاچاق و تقلبی موجب بروز بسیاری از بیماری ها شده است، تأکید کرد: در برخی از گزارشات ما استفاده از لوازم آرایشی تقلبی و یا قاچاق منجر به از دست دادن بینایی مصرف کننده شده بود.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه ما به هیچ عنوان قصد تعرض به صنوف را نداریم اما فروشنده ها باید مثل تولیدکننده به این مهم پی ببرند که اگر محصولی سلامت مردم را به خطر می اندازد از عرضه آن بپرهیزد، بیان کرد: همه کالاها مربوط به قاچاق نیست و بخش عمده ای در فرایندهای تقلبی قرار دارد، اگر مردم خریدار اقلام تقلبی و قاچاق نباشند برای متخلفان این حوزه به صرفه نخواهد بود.

هندیانی با اشاره به اینکه با ساماندهی کولبران به دنبال ارتقای کنترل و نظارت از مرزها هستیم، خاطرنشان کرد: سامانه گارانتی. برای ۱۰ قلم لوازم خانگی اصلی فعال است و مردم می توانند با تلفن همراه خود، اصالت کالا را چک کنند و بعد از خرید هم هر فرد می تواند گارانتی آن را فعال کند و دیگر نیاز به مُهر برگه گارانتی نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سامانه جامع تجارت خاورميانه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مقام معظم رهبری لوازم آرایشی مصرف کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲ محموله کالای قاچاق ۱۸۰ میلیاردی در تهران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف دو محموله قاچاق در پایتخت به ارزش بیش از ۱۸۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ مهدی افشاری جزئیات دو پرونده اخیر پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در کشف محموله‌های قاچاق را تشریح کرد و گفت: اولین پرونده مربوط به کشف ۵۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در شمال تهران است. چندی پیش ماموران این پلیس، اخباری مبنی بر دپوی مقدار زیادی کالای خارجی قاچاق در یکی از فروشگاه‌های شمال تهران دریافت کرده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند. 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد: در بررسی‌های اولیه ماموران مشخص شد چندین خودروی شوتی شبانه به محل این فروشگاه آمده و مقادیر زیادی کالای قاچاق در آنجا دپوی شده است. در همین راستا هماهنگی با مقام قضایی انجام و مجوزهای عملیات اخذ شد.

وی با اشاره به حضور ماموران در محل و انجام بازرسی از آن گفت: ماموران در جریان بازدید از این مغازه ۴۰ دستگاه لوازم خانگی از قبیل ۲۰ دستگاه ماشین لباسشویی، ۹ دستگاه یخچال فریزر، و ۱۵ دستگاه سایر لوازم آشپزخانه قاچاق را که فاقد هرگونه مدارک گمرکی بود، کشف و ضبط کردند.

افشاری با بیان اینکه ارزش محموله کشف شده ۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این خصوص یک نفر دستگیر و به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

وی با اشاره به دومین پرونده  نیز گفت: با انجام اقدامات پلیسی، مشخص شد یک مغازه در محدوده شمالی پایتخت، مشغول به دپو و فروش البسه، کیف و کفش قاچاق کرده است. در همین راستا و اخذ حکم قضایی، ماموران به این مرکز مراجعه کرده و در بازدید از این فروشگاه، ۳۳۰ جفت کفش و ۱۶۰۰ ثوب پوشاک و ۱۵۰ عدد کیف خارجی قاچاق را کشف و ضبط کردند.

افشاری با بیان اینکه در این پرونده یک نفر دستگیر شد، گفت: کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را ۱۳۰ میلیاد ریال برآورد و اعلام کردند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کشف ۲ محموله کالای قاچاق ۱۸۰ میلیاردی در تهران
  • ناآگاهی مهمترین علت مصرف الکل و دخانیات
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • نگران مصرف قلیان هستیم/ دکه‌های مطبوعاتی مجوز عرضه دخانیات ندارند
  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • محکومیت بیش از ۵ میلیارد ریالی متصدی لوازم آرایش بهداشتی در رشت
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان