Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده وزارت کشور گفت:داشتن رویکرد تحول‌گرا و تغییر دیدگاه نسبت به مسائل بانوان در اولویت و از موضوعات مهم سند تحول دولت مردمی در حوزه زنان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، زینب اختری، امروز در دوره آموزشی دوره بصیرت افزایی مدیران کل امور بانوان و خانواده استانداری‌های کشور در سالن سردار سلیمانی استانداری خراسان رضوی برگزار شد به تشریح و تبیین سند تحول دولت مردمی در حوزه زنان پرداخت و اظهارداشت:در سند تحول، ما صرفاً به تغییر اکتفا نمی‌کنیم بلکه با ایجاد تحول نه تنها سرعت پیشرفت را افزایش می‌دهیم بلکه ریل حرکت را عوض می‌کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد تحولات اصلی درنگاه عمیق به توانایی بانوان افزود: در این سند به زن و مرد به عنوان جایگزین یکدیگر نگاه نشده بلکه به عنوان نقش مکمل در نظر گرفته شده اند؛ در قرآن فردیت مطرح نیست و اولین اصل، اصل زوجیت است زیرا خلقت برپایه  زوجیت قرار دارد.

اختری در باره نقش دفاتر امور بانوان و خانواده در استانداری‌ها گفت: نقش ما  نقش کارگزاری میان دار است که باید بر اساس شاخص‌های درست و دانش بنیان پایه گذاری شود زیرا هدف ما پیوند میان نهادهای حکمرانی عمومی و تخصصی، ملی و استانی به منظور دستیابی به حکمرانی متعالی و ایجاد مسابقه خدمت رسانی در کشور است.

معاون استاندار قزوین: دانشگاهیان در شناسایی اشکالات سند تحول به دولت کمک کننداستاندار مرکزی: دولت به همدلی قوه قضاییه در اجرای سند تحول نیاز داردطهرانچی در زنجان: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با روند موجود به نتیجه نمی‌رس

وی افزود: برنامه‌های کشورهای گوناگون در خصوص امور بانوان و مدیریت امور زنان را بررسی کردیم و 6 برنامه کشورهای پاکستان ،هند  مالزی، دانمارک، ترکیه و آلمان را با نگاه تطبیقی با ایران در سند تحول آورده ایم.

مشاور وزیر کشور تصریح کرد: حتی درآلمان که نگاه  اومانیستی با مبنای اقتصاد هزینه فایده، مطرح است خانواده عامل ثبات اقتصادی مطرح شده است.

اختری بیان کرد: برای استفاده از توان مردمی بر اساس وظایف امور بانوان و اولویت‌های کشور، در سند تحول،هفت کارگروه به عنوان مغز متفکر در برنامه این سند دیده شده است.

وی این کارگروه‌ها را ،شامل گفتمان سازی الگوی سوم، نشاط اجتماعی ،جمعیت، حقوق و مسئولیت‌های بانوان، کسب و کار پایدار، تحکیم خانواده و زیست عفیفانه برشمرد و گفت: سه هزار دهیار خانم در سراسر کشور داریم که در سطوح گوناگون تحصیلی و حتی دکترا مشغول تحصیل و فعالیت هستند و پشتوانه خوبی برای کارگروه‌های تخصصی را تشکیل می‌دهند .

مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور افزود: بایدبر نقش دهیاران و بهورزان خانم تاکید کرد زیرا آنان می‌توانند، عناصر کلیدی کار گروه‌ها باشند، باید قدر آنان را دانست و آنان را در اجرای سند تحول، فعال تر کرد.

در ابتدای این نشست خوش نسب، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی که به عنوان میزبان اولین دوره برگزاری نشست‌های استانی دوره آموزشی بصیرت افزاییحضور داشت با بیان اینکه سند تحول شامل130 صفحه است که 37 مسئله اساسی بانوان و کشور در آن مورد اشاره قرار گرفته است افزود:  سند تحول از قریب هزار صفحه پشتیبانی نظری، علمی و دانش بنیانی برخوردار است.

انتهای پیام/282

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امور بانوان و خانواده سند تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۵۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر توسعه اجتماعی عمان که به دعوت معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، به ایران آمده است بعد از بازدید از اکسپوی ایران و آشنایی با دستاوردهای جمهوری اسلامی همچنین در پی بازدید از مرکز شوق زندگی تحت پوشش سازمان بهزیستی استان تهران در نشستی دوجانبه با معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، مباحث مشترک بین دو کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

خانم لیلا احمد عواض النجار، ضمن اظهار خرسندی از مشاهداتش در مورد پیشرفت‌های بانوان ایران و برنامه‌های ایران در آسیب‌های اجتماعی، خواستار تبادل تجربیات و تنظیم برنامه‌های مشترک بین زنان ایران و عمان شد. وی همچنین شیوه‌های به کار گرفته شده در آسیب‌های اجتماعی در مرکز بهزیستی ایران را تحسین کرد.

خزعلی نیز در این دیدار با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بسیار بین ایران و عمان پیشنهاد پروژه‌های مشترک در زمینه خانواده و همچنین برپایی نمایشگاه‌های مشترک برای بانوان خصوصاً در بخش صنایع دستی و شرکت‌های دانش بنیان را ارائه کرد. همچنین لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی از مسائل مورد تاکید خزعلی بود.

کد خبر 6090575

دیگر خبرها

  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار