Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد ضمن تشریح جایگاه صنعتی و معدنی استان،‌ یزد را قطب تولید کاشی و سرامیک کشور خواند و گفت:‌ یزد به تنهایی ۶۰ درصد صادرات این بخش را در اختیار دارد.

«محمدرضا علمدار یزدی» امروز چهارشنبه هشتم تیرماه به مناسبت دهه تولید و تجارت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان یزد در سه صنعت فولاد، کاشی و نساجی جزو استانهای سرآمد در کشور است و به لحاظ تجارت استان هشتم صادراتی کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که یزد در بخش فولاد با تولید ۱۵ درصد از قطب‌های کشور در این حوزه محسوب می‌شود، عنوان کرد: استان یزد با تولید سالانه ۴۰۰ میلیون مترمربع یعنی ۶۰ درصد تولید کاشی و سرامیک کشور در جایگاه نخست قرار دارد و به تنهایی ۶۰ درصد صادرات این بخش در کشورمان را نیز به خود اختصاص داده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۹۲ واحد تولید کاشی و سرامیک با اشتغالزایی ۲۰ هزار در استان فعالیت دارند و تعداد زیادی نیز در دست ساخت هستند.

علمدار یزدی این استان صنعتی کشور را با تولید ۲۷ درصد تولیدات نساجی در رتبه دوم استانهای کشور خواند و گفت: در حال حاضر ۲۲ هزار یزدی در بیش از ۶۰۰ واحد نساجی فعالیت دارند و علاوه بر این نیز ۱۳۰۰ واحد نساجی نیز که در سامانه فاقد پروانه بهره برداری هستند با اشتغالزایی خوبی در حال فعالیت می‌باشند.

به گفته وی، استان یزد را در برخی محصولات نساجی مانند روفرشی با تولید ۹۰ درصد، پارچه‌های رومبلی و پرده‌ای با ۶۲ و ۳۲ درصد رتبه نخست کشور را دارد و علاوه بر این در برخی صنایع استان دارای زنجیره کامل تولید(از معدن تا تولید) را در اختیار دارد که از آن جمله می توان به تولید شیشه جام، شیشه مظروف، اسید فسفریک و اسید سولفوریک و غیره اشاره کرد.

این مسئول اظهار کرد: در حالی جمعیت استان یزد ۱.۳ درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده است، در سرمایه گذاری و تولید محصولات صنعتی ۴.۴ درصد از سهم کشور را دارد.

وی با تاکید بر این که یزد طی سالیان اخیر یزد به عنوان بهشت سرمایه گذاری در کشور شناخته شده است، گفت: خوشبختانه استان یزد به لحاظ صدور جواز تاسیس رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده و این زمانی عینیت بیشتری پیدا خواهد کرد که در حوزه فروش زمین‌ در شهرکهای صنعتی  نیز استان یزد با فاصله زیادی از استان دوم در رتبه نخست قرار دارد و گاها در برخی شهرکهای صنعتی نیز واگذاری زمین به صورت مزایده به سرمایه گذاران واگذار می شود.

علمدار یزدی در بخش دیگری از سخنانش از جایگاه نخست استان یزد در صور معافین‌های گمرکی طی چندین سال اخیر خبر داد و در ادامه نیز خاطرنشان کرد: در بخش طرحهای نیمه تمام صنعتی استان نیز یکهزار طرح با پیشرفت ۶۰ درصد در حال فعالیت است.

وی از صدور تاکنون ۲۸۳ پروانه اکتشافی و ۹۲ گواهی کشف معدن با ذخیره ۴۵۵ میلیون تن خبر داد و گفت: هم اکنون ۷۰۹ پروانه بهره برداری معدنی با ظرفیت ۷۶ میلیون تن و اشتغالزایی ۱۴ هزار نفر در استان فعالیت دارد.

وی ضمن اشاره به کاهش زمان ثبت سفارش در استان به یک هفته به دنبال تفویض اختیار این مورد به استانها، عمده ثبت سفارشات در استان را مربوط به ماشین آلات و مواد اولیه ناموجود در کشور خواند.

علمدار همچنین به حضور سازمان صمت استان در کارگروه ها و شوراهابی مختلف استان مرتبط با بخش صنعت، معدن و تجارت مانند کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اشاره و عنوان کرد: تنها در همین کارگروه تاکنون بالغ بر هفت هزار مصوبه صادر شده است.

وی در پایان با اشاره به فعالیت ۵۶ هزار واحد صنفی در استان، به ایجاد سیستم جامع تجارت و مزایای آن در قالب مدیریت هوشمند تنظیم بازار اشاره و عنوان کرد: تمام کالاهای مصرفی از تولید یا واردات تا مصرف در سامانه درج می شود و لذا نظارت کاملی بر بازار انجام و در صورت نیاز بازرسان بازار ورود می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی نظارت بر بازار استان یزد ۶۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۵۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم

محمد خزامی رئیس صادرات شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به بحث صادرات محصولات شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: شرکت فولاد اکسین خوزستان به عنوان تنها تولیدکننده ورق‌‎های فولادی API در کشور، بازیگر تعیین‌کننده‌ای در تامین این محصول استراتژیک در بازارهای ایران و جهان به شمار می‌آید.

او با اشاره به اینکه ورق‌های API محصولی استراتژیک و غیرقابل جایگزین در توسعه زیرساخت‌های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی به حساب می‌آیند، افزود: این ورق ها از خواص مقاومت مناسبی در مقابل عوامل بیرونی مانند خوردگی و شکستگی برخوردار هستند و ار این رو جایگاه بسیار ویژه‌ای در صنایع مختلفی از جمله نفت و گاز و پتروشیمی دارند.

رئیس صادرات شرکت فولاد اکسین خوزستان ادامه داد: نقش‌آفرینی شرکت فولاد اکسین خوزستان در تامین این ورق فولادی برای توسعه زیرساخت‌های نفت‌وگاز کشور به خصوص پروژه خط انتقال نفت گوره به جاسک و همچنین رشد روزافزون صادرات ورق های فولادی عریض و کسب سهم این شرکت از بازارهای کشورهای اروپای غربی، حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه خود مهر تاییدی بر سطوح بالای کیفیت محصول و ظرفیت‌های شرکت فولاد اکسین خوزستان در تامین ورق‌های فولادی عریض است.

خزامی با تاکید بر جایگاه ویژه شرکت فولاد اکسین در تامین این ورق‌ها یادآور شد: بدون شک شرکت فولاد اکسین خوزستان، با توجه به مسیر و روند رشد تولید و فروشی که در ماه‌های اخیر در پی گرفته است، در آینده‌ای نزدیک بازارهای صادراتی خود را در سایر کشورها نیز توسعه خواهد داد. 

او افزود: در همین راستا شرکت فولاد اکسین خوزستان به شکلی پررنگ و قدرتمند در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو) حضور یافته است تا به این ترتیب ضمن تشریح و معرفی توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های کم‌نظیر خود در سطح کشور، منطقه و حتی جهان، زمینه مناسبی را برای معرفی محصولات، توسعه بازارهای بین‌المللی، نقش‌آفرینی در تامین نیاز مصرف کنندگان ورق های فولادی عریض و کسب سهم بیشتر از بازار کشورها به ویژه کشورهای اروپایی و در انتها صادرات محصولات خود ایجاد کند. 

این نمایشگاه تا ۱۲ اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود