Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مقام ارشد پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) روز چهارشنبه تایید کرد که ایالات متحده به طور کامل از نوسازی ناوگان جنگنده‌های «اف-۱۶ بلاک» ترکیه حمایت می‌کند.

به نوشته روزنامه یونانی «گریک ریپورتر» «سلست والاندر» معاون  وزارت دفاع آمریکا در امور امنیت بین‌الملل، گفت که آمریکا به طور کامل از طرح‌های نوسازی ترکیه برای ناوگان اف-۱۶ این کشور حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اظهارات ساعاتی پس از موافقت «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه با لغو تهدید وتو برای پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو  بیان شد.

والاندر افزود: «این طرح‌ها باید از طریق فرآیند قرارداد انجام شوند، ایالات متحده از نوسازی ناوگان جنگنده ترکیه حمایت می‌کند، زیرا این به امنیت ناتو کمک می‌کند. قابلیت‌های دفاعی قوی ترکیه به دفاع قوی ناتو کمک می‌کند.»

 

 به گزارش منابع خبری، ترکیه سه شنبه با پیوستن سوئد و فنلاند دو کشور واقع در شمال اروپا به ناتو خبر موافقت کرد.سران ترکیه، سوئد و فنلاند به تازگی یادداشتی را برای پیوستن دو کشور شمال اروپا به ناتو امضا کرده اند. یک منبع آگاه در این زمینه گفت: «این یک توافق سه جانبه برای الحاق به ناتو است.» (جزئیات بیشتر)

«اردوغان قره قوش» تحلیلگر نظامی و سرهنگ بازنشسته ترکیه به تازگی اظهار داشت که هرگونه تقابل  با یونان به «جنگ تمام عیار» بین دو کشور تبدیل خواهد شد. وی در  مصاحبه‌ای  بر اهمیت «برتری هوایی» ترکیه در هرگونه رویارویی نظامی محتمل با یونان تاکید کرد.

تجهیز محتمل ناوگان جنگنده‌های ترکیه خبر خوبی برای یونان همسایه آنکارا نیست. نخست وزیر یونان اخیرا  تایید کرد که این کشور به دنبال خرید جنگنده‌های پیشرفته «اف-۳۵» ساخت آمریکاست، اقدامی که نیروی هوایی یونان به برتری قابل توجهی نسبت به ترکیه دست می‌یابد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مقام پنتاگون اف ۱۶ ترکیه ناوگان وزارت دفاع آمریکا ناتو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۵۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است

دبیرکل ناتو گفت به دلیل تاخیر و ناکامی در ارسال برخی تسلیحات به اوکراین، اعتماد این کشور اروپایی به اعضای ناتو خدشه‌دار شده است.

به گزارش ایسنا، آمریکا اخیرا کمک‌هایی را به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین تصویب کرد اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین از سرعت انتقال تسلیحات غربی به کشورش ناراضی است و ادعا می‌کند که «روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات بهره می‌برد.»

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز گفت: «چنین ناکامی‌هایی نشان می‌دهد زمان آن رسیده است که هماهنگی کمک‌های نظامی بین‌المللی به کی‌یف را بازسازی کنیم. ما به یک چارچوب قوی‌تر و نهادینه‌شده برای این حمایت‌ها از اوکراین نیاز داریم.»

استولتنبرگ به بن‌بست کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌عنوان «نمونه‌ای از کوتاهی‌های اعضای ناتو» اشاره کرد. این کمک‌ها پیشتر توسط مجلس سنای آمریکا پیشنهاد شده بود اما به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در وضعیت نامعلومی به سر می‌برد.

دبیرکل ناتو هم‌چنین تاکید کرد: «البته این واقعیت که ما هنوز آنچه را که وعده داده‌ایم به اوکراین ارسال نکرده‌ایم، اعتماد این کشور نسبت به اعضای ناتو را خدشه‌دار کرده است.»

او این اظهارات را پس از سفر به کی‌یف عنوان کرد و افزود: «کی‌یف همچنان به متحدانش ایمان دارد و اکنون نوبت آنهاست که تسلیحات و کمک‌ها را به اوکراین ارسال کنند.»

ینس استولتنبرگ خاطر نشان کرد که یکی از راه‌های جلوگیری از نقص‌های آتی در کمک‌های نظامی به اوکراین، «ارائه نقش هماهنگ‌کننده‌تر به ناتو و تهیه یک برنامه چند ساله است که کمک‌های مورد انتظار از هر متحد را مشخص می‌کند.»

این پیشنهادات در حالی عنوان می‌شوند که روسیه در میدان نبرد به تدریج در حال کسب دستاوردهای بیشتر است. اگرچه بسته‌های کمکی متعددی به کی‌یف سرازیر می‌شوند، اما اوکراین با مشکل کمبود نیروها عمیقا دست‌وپنجه نرم می‌کند و همین مسئله به نقطه ضعف بزرگی برای او در میدان جنگ بدل شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه
  • دور جدید رایزنی‌های دوجانبه روسیه و ترکیه درباره مسائل سازمان ملل
  • استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است
  • نگرانی پنتاگون از «تقویت» روابط روسیه و کره‌شمالی
  • پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • رئیسی: دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • سفر غافلگیر کننده دبیر کل ناتو به اوکراین
  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند