Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدرضا ابراهیمی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این راستا تکمیل حدود ۳۰۰ مدرسه در استان اصفهان که خیرین به تعهد خود عمل کرده و منتظر انجام تعهد دولت بودند در صورت تخصیص اعتبارات در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص فضاهای فرسوده آموزشی و پدیده فرونشست بر اثر جریان نداشتن آب در زاینده رود، گفت: در این راستا وضعیت مدارس استان توسط اداره‌کل نوسازی مدارس بررسی می‌شود و در صورت تشخیص فرسودگی اقدامات لازم برای تعمیر و مقاوم سازی و یا تخریب و نوسازی این بناهای آموزشی در دستور کار قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان در بخش دیگری با اشاره به تحصیل حدود ۵۸ هزار نفر از دانش آموزان اتباع خارجی در استان، گفت: با ورود مهاجران جدید تخمین زده می‌شود که ۲۰ هزار دانش آموز اتباع در سال تحصیلی آتی وارد مدارس استان شوند که بر این اساس میانگین تعداد دانش آموزان در کلاس‌های درس به ۳۱ تا ۳۲ نفر خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر چهار مدرسه کمیساریای پناهندگان در استان وجود دارد که باید در این مورد کمک بیشتری در تامین و افزایش فضای آموزشی برای این دانش آموزان صورت گیرد ولی در عین حال تلاش‌ها بر ارائه خدمات تحصیلی به دانش آموزان اتباع خارجی همچنان ادامه دارد.

ابراهیمی با یادآوری ممنوعیت گرفتن هرگونه وجهی به عنوان شرط ثبت نام در مدارس گفت: این اقدام تخلف است، اما اگر مشارکت مردم در کمک به مدارس داوطلبانه باشد جای تقدیر دارد.

وی درباره وضعیت معلمان خرید خدمت نیز گفت: این روش تامین نیرو ناپایدار است ولی مجبور به استفاده از آن هستیم، از سویی زمانی مقرر شده بود که این معلمان بسته به میزان حضور در کلاس بیمه شوند، اما بعد از آن مقرر شد بیمه کامل و قرارداد اداره کار برای آنها برقرار شود که در این زمینه مشکلاتی وجود دارد.

ابراهیمی یادآور شد: در سالجاری ۸۰۰  نفر از معلمان خرید خدمات در استان از سهمیه ایثارگران به استخدام آموزش و پرورش در آمدند.

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان به وجود ۴۷ هزار معلم شاغل رسمی، حدود ۵۵ هزار معلم بازنشسته و بیش از ۲۰ هزار معلم غیررسمی در دستگاه تعلیم و تربیت استان اشاره کرد و گفت: در فرآیند تعلیم و تربیت فراهم بودن زیرساخت‌ها از جمله نیروی انسانی مهم است که استان برای سال تحصیلی آتی با کمبود ۱۶ هزار نیروی انسانی مواجه شد که از طریق آزمون استخدامی، دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان، سرباز معلم و دیگر شیوه‌ها تامین شد.

وی افزود: در سال تحصیلی گذشته حدود  یک میلیون دانش‌آموز در مدارس استان تحصیل کردند که ۱۵ درصد از جمعیت دانش آموزی استان در مدارس غیرانتفاعی مشغول به تحصیل بودند.

برچسب‌ها مدارس اصفهان دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس اصفهان دانش آموزان مدارس اصفهان دانش آموزان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۵۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ۲ امتحان «ریاضی» و «علوم» پایه ششم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود، گفت: امتحانات پایه ششم همواره به صورت هماهنگ منطقه‌ای برگزار و ارزش‌یابی دانش‌آموزان در دوره ابتدایی (پایه اول تا ششم) به صورت توصیفی انجام می‌گیرد اما مقرر شده امتحانات ۲ درس مذکور به صورت هماهنگ کشوری برگزار شود.

حمید طریفی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص جزییات این خبر اظهار کرد: معلم خود دانش‌آموزان پایه ششم اوراق امتحانی «ریاضی» و «علوم» را تصحیح خواهند کرد و عملکرد دانش‌آموزان به عنوان ابزاری در کار پوشه آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون، معلم بر اساس ارزشیابی که در طول سال تحصیلی از دانش آموز و از طریق فعالیت‌های آموزشی طول سال تحصیلی اعم از تکالیف، آزمون‌های مستمر، تکالیف مهارت محور و در واقع اطلاعات مربوط به کار پوشه دانش‌آموز، نمره پایانی را تعیین می‌کند افزود: امتحاناتی هم که در انتهای دوره تحصیلی پایه ششم اخذ می‌شود، به عنوان یکی از ابزارهای سنجش اندازه گیری است که در اختیار معلم مربوطه قرار می گیرد و در واقع قضاوت را در مورد دانش آموز تکمیل می‌کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبلا طراحی سوالات توسط گروه‌های آموزشی مناطق در سطح شهرستان و منطقه طراحی می شد ادامه داد: اما اکنون سوالات امتحانی توسط گروه‌های آموزشی در معاونت آموزشی ابتدایی و در سطح ستاد طراحی می‌شود.

طریفی با بیان اینکه همچنین مقرر است امتحانات هماهنگ توسط خود معلم و در کلاس مربوطه برگزار شود گفت: هدف برگزاری دو آزمون کشوری ریاضی و علوم ارزیابی کلیت نظام آموزشی است.

وی افزود: با این کار ارزیابی دقیقی از عملکرد نظام آموزشی و کیفیت آموزشی خواهیم داشت تا نحوه اجرای آزمون، تصحیح اوراق امتحانی، نمره دهی به دانش آموزان، اعمال و فرآیندهای ارزشیابی دانش آموز توسط معلم مربوطه به مشابه سایر آزمون‌های مداد کاغذی که در طول سال تحصیلی گرفته می‌شده، انجام می شود لذا این آزمون به عنوان یکی از ملاک‌های ارزشیابی پایانی دانش‌آموز استفاده خواهد شد.

وی اظهار کرد: ارزشیابی تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی به صورت «توصیفی» در طول سال تحصیلی بر اساس آیین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات