Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید حامد عاملی شامگاه چهارشنبه در مراسم تجلیل از فعالان صنعت و معدن در اردبیل اظهار کرد: در استان اردبیل با تلاش و پشتکار همه‌جانبه سعی بر این است تا فعالان حوزه صنعت و تولید مورد حمایت جدی قرار گیرند تا به عنوان یک مطالبه فراگیر فرصت‌های اشتغال برای جوانان و فارغ‌التحصیلان استان فراهم آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: به رغم همه کارشکنی‌های استکبار جهانی در تحمیل تحریم‌های فلج‌کننده علیه جمهوری اسلامی ایران، تولیدکنندگان و صنعتگران به عنوان پرچمداران عرصه تقویت اقتصادی در صحنه حاضر بوده و سعی می‌کنند تا به رغم همه کاستی‌ها، کشور را در مسیر توسعه و پیشرفت حرکت دهند.

استاندار اردبیل به نامگذاری اول تا دهم تیرماه به عنوان دهه «تولید و تجارت» اشاره کرد و گفت: میانبرترین و کوتاه‌ترین مسیر برای رسیدن به توسعه پایدار توجه به بخش تولید و صنعت است و هرگز نباید از این راهبرد استراتژیک غفلت کرد.

عاملی با بیان اینکه بحث تولید و صنعت در عرصه جهانی مورد توجه قرار گرفته اما در کشورمان چندان مورد توجه و اقبال قرار نگرفته است، افزود: با گذشت سال‌های طولانی از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز در کشور در حوزه صنعت، سند راهبردی و مسیر مشخصی را تعیین نکرده‌ایم و بهتر است فعالیت‌ها و اقدامات ما در این حوزه به شکل مؤثر و مستمر انجام شود.

وی ضرورت تدوین سند توسعه صنعتی را با محوریت آمایش سرزمینی یادآور شد و خاطرنشان کرد: در کنار بها دادن به این بخش، بهتر است سرمایه‌گذاران حقیقی به شکل بومی و یا غیربومی جذب استان شده و با بهره‌مندی از تمام مشوق‌های حمایتی و پشتیبانی‌های لازم در عرصه تولید ورود سریع و با اولویتی را داشته باشند.

عاملی تأمین منابع در حوزه صنعت را گره‌گشا و راهگشا توصیف کرد و ادامه داد: نباید ذره‌ای در حمایت از بخش صنعت قصور و کوتاهی کرد چرا که سرمایه‌گذاری در این بخش نتیجه و ثمره خود را در درازمدت نشان داده و به شکل آشکار بسترهای توسعه پایدار را فراهم خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: باید عادی‌انگاری را در این حوزه کنار بگذاریم و به عنوان یک مطالبه حقیقی با همراهی هر سه قوه حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها از بخش تولید و صنعت انجام شود که در استان اردبیل زمینه و بستر این همدلی و همراهی به شکل مؤثر فراهم آمده و این خود یک مزیت ممتاز برای صنعت و تولید استان است.

عاملی به برگزاری ۸۷ جلسه ستاد تسهیل با همراهی مسئولان اجرایی و دستگاه قضا اشاره کرد و گفت: حضور مسئولان اجرایی و قضائی در حمایت از تولید قدرت و انگیزه مضاعفی به فعالان این بخش داده که این خود عامل تشویق و ترغیب بیشتر تولیدکنندگان و صنعتگران است.

وی توجه به تولید ثروت را در استان با تقویت زنجیره تولید و نظام صنایع تبدیلی یادآور شد و بیان کرد: اصلی‌ترین موضوعی که در بحث اقتصادی مهم است، توجه به ایجاد زیرساخت‌ها و حمایت همه‌جانبه از بخش تولید با استفاده از ابزارهای قانونی است که در هر ۲ حوزه اقدامات مؤثری در استان آغاز شده است.

عاملی به فعالیت‌های انجام شده در بخش زیرساختی به ویژه توسعه بزرگراه‌ها و تکمیل راه آهن اردبیل – میانه اشاره کرد و افزود: در حالی که متوسط کشوری در برخورداری از بزرگراه ۲۴ درصد است، در استان اردبیل این میزان برخورداری ۱۱ درصد است.

وی ضرورت تکمیل بزرگراه شمال به جنوب استان را با تلاش مضاعف یادآور شد و تصریح کرد: از محل سفر رئیس جمهور یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان منابع به استان تزریق شده که ۲۵۰ میلیارد تومان آن صرف توسعه بزرگراه‌ها و راه‌های اصلی استان شده است.

استاندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در همه مسیرها پروژه‌های بزرگراهی به پیمانکاران واگذار شده و ما به غیر از محدوده مشخص ۹۸ کیلومتری در محور پارس‌آباد به مشگین‌شهر و ۴۵ کیلومتر در محور اردبیل – سرچم، مابقی راه‌های استان با تلاش پیمانکاران در حال تبدیل به چهار خطه شدن است.

عاملی ضرورت تسریع در تکمیل راه آهن اردبیل را یادآور شد و خاطرنشان کرد: برای حل مشکل ۴۵ کیلومتر گلوگاه راه آهن اردبیل – میانه که در سال گذشته تعطیل شده بود، ۲۰۰ میلیارد تومان منابع از محل سفر رئیس جمهور تأمین شد تا این پروژه نیز جان دوباره‌ای به خود بگیرد.

وی از اخذ مجوز ماده ۲۳ برای اجرای مسیر ریلی اردبیل – پارس‌آباد و اتصال آن به جمهوری آذربایجان به عنوان کریدور شمال به جنوب اشاره کرد و ادامه داد: با تجهیز فرودگاه اردبیل لغو پروازها در این فرودگاه بین‌المللی به حداقل رسیده و در کنار آن سعی ما بر تقویت پروازها به مقصد اردبیل است.

عاملی از تکمیل سد گیوی، عمارت و ضرورت تکمیل سد قزل قیه توسط استان آذربایجان شرقی خبر داد و اضافه کرد: ما حقابه استان را در قالب طرح جامع تأمین آب شرب اردبیل و صنعت دنبال می‌کنیم تا به صورت مشخص این حقابه‌ها به استان اختصاص پیدا کند.

وی به توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ۱۲۰ هکتار به توسعه ۹۵ هکتاری شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل افزوده شده و در سایر شهرک‌ها و نواحی صنعتی توسعه همه‌جانبه را در حوزه زیرساخت‌ها شاهد هستیم.

عاملی بیان کرد: برای توسعه تصفیه‌خانه‌ها در شهرک شماره ۲ اردبیل ۱۰ میلیارد تومان از محل سفر و ۱۰ میلیارد تومان از سایر منابع اختصاص یافته که تا یک ماه آینده این طرح‌ها و پروژه‌ها به سرانجام خواهد رسید.

وی احداث پست ۹۳ کیلوولت را در شهرک صنعتی اردبیل یادآور شد و تصریح کرد: سعی ما بر این است تا در همه ابعاد توسعه زیرساختی و واقعی در استان شکل بگیرد.

استاندار اردبیل به سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی در تولید فولاد به غیر از تولید آهن اسفنجی اشاره کرد و افزود: قرار است این سرمایه‌گذار به سرعت و با تأمین زیرساخت‌ها فعالیت خود را در استان آغاز کند.

کد خبر 5527123

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار اردبیل سید حامد عاملی سرمایه گذاری فولاد اشتغال مطالبه گری تحریم اقتصادی ایران استکبار جهانی جمهوری اسلامی ایران تولید کنندگان صنعتگران پیروزی انقلاب اسلامی سند آمایش سرزمینی سند راهبردی دستگاه قضا بوشهر کرمانشاه مشهد خراسان رضوی ایلام مواد مخدر بیرجند ویروس کرونا شیراز اردبیل سنندج قوه قضاییه آمار کرونا گرد و غبار میلیارد تومان یادآور شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۶۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷ درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

کد خبر 6092161 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد