Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار وزیر فرهنگ گفت: تسهیل صدور مجوز موسسات فرهنگی در مناطق کم برخوردار با هدف ارتقای سطح اشتغالزایی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته از اهمیت خاصی برخوردار است.

به گزارش ایران اکونومیست، محمود شالویی عصر چهارشنبه - ۸ تیرماه - در جلسه قرارگاه محرومیت‌زدایی فرهنگی و هنری که با حضور اعضای این قرارگاه در سالن اجتماعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، افزود: تاکنون آموزش رایگان هنر در ۲۰ استان اجرایی شده و باید شرایطی فراهم شود تا علاقمندان به آموزش از طریق قرارگاه محرومیت‌زدایی انگیزه لازم برای سازندگی منطقه خودشان را داشته باشند نه اینکه پس از دریافت آموزش های لازم به مهاجرت از منطقه خود روی آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه محرومیت‌زدایی از مهمترین اولویت‌های دولت مردمی است، گفت: مهم‌ترین دغدغه وزیر فرهنگ از ابتدای آغاز به کار دولت مردمی پیگیری برای تشکیل این قرارگاه بود تا از طریق آن بتوانیم موضوع آموزش هنر و توسعه و ترویج فعالیت‌های فرهنگی و هنری را در راستای تحقق عدالت فرهنگی به سرانجام برسانیم.

مدیرکل حوزه وزارتی افزود: همچنین تسهیل صدور مجوز موسسات فرهنگی در مناطق کم برخوردار با هدف ارتقای سطح اشتغالزایی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته از اهمیت خاصی برخوردار است.

شالویی به استقبال مسئولان استان ها برای فعالیت در زمینه آموزش رایگان فعالیت‌های هنری در مناطق محروم و کم‌برخوردار اشاره کرد و ادامه داد: ثبت‌نام برای آموزش داوطلبان در ۵۰ رشته هنری صورت گرفته است که تاکنون بخش آموزش رایگان هنر قرارگاه محرومیت زدایی در ۲۰ استان کشور فعال شده است.

دستیار وزیر فرهنگ در تشریح وضعیت دوره‌های آموزش هنر گفت: تاکنون ۳۸ هزار داوطلب و هنرجو برای شرکت در دوره‌های آموزشی ثبت‌نام کرده‌اند که این آمار در حال افزایش است.

شالویی از هم گسیختگی را آفت دستگاه های مختلف در اجرای برنامه‌های کلان حوزه فرهنگ دانست و با تاکید براینکه باید در این زمینه به هم‌افزایی برسیم، گفت: در این عرصه نباید از ظرفیت بالای بخش خصوصی غافل شویم و باید تمام تلاش خود را به کار ببریم تا به هم افزایی گسترده درباره تجمیع امکانات و ظرفیت های نهادها و مراکز مختلف در راستای تحقق اهداف قرارگاه محرومیت زدایی دست یابیم.

طرح آموزش رایگان هنر در یک نگاه

به گزارش ایران اکونومیست، طرح آموزش رایگان هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته سراسر کشور دارای اهداف مهمی در دو بخش توسعه کسب و کارهای فرهنگی و هنری و کشف استعدادهای هنری در سراسر کشور به ویژه مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و شهرهای مرزی است.

از جمله راهبردهای این طرح تاکید بر تقویت آموزش ‌های بومی، تقویت ارزش‌ های انقلابی، توسعه اقتصاد هنر و کسب و کارهای فرهنگی و هنری، توسعه کشف استعدادهای فرهنگی هنری در مناطق محروم، استفاده از فضای مجازی برای آموزش های هنری و ... است.

این طرح به دنبال این است که آموزش های هنری استمرار داشته باشد و تاکنون در ۲۰ استان در ۵۰ دوره با رشته های مختلف هنری آغاز به کار کرده است.تاکنون بیش از ۳۸ هزار نفر در سامانه این طرح از استان‌های کمتر توسعه یافته، مرزی و محروم ثبت نام کرده اند.

طرح رایگان هنر در استان هایی شامل آذربایجان غربی، ایلام، لرستان، بوشهر، جنوب کرمان، خوزستان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان و ... آغاز به کار کرده است و قرار است این طرح در سراسر کشور اجرا شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: هنرهای تجسمی ، معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، محمود شالویی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هنرهای تجسمی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمود شالویی مناطق محروم و کمتر توسعه یافته قرارگاه محرومیت زدایی آموزش رایگان هنر مناطق محروم فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۶۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رستمی اظهار کرد: تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر «جهش تولید با مشارکت مردم» را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.

وی بیان کرد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه بطول می‌انجامید

 رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی