Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@10:43:00 GMT

عامل ۱۰ درصد سرطان‌ها چیست؟

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۶۵۸۶

طبق گزارش آژانس محیط‌زیست اروپا، آلودگی با بیش از ۱۰ درصد موارد سرطان در اروپا مرتبط است. ناطقان: به نقل از خبرگزاری فرانسه، این سازمان اظهار کرد: بیشتر این موارد قابل پیشگیری هستند.

این آژانس در بیانیه‌ای اعلام کرد: قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا، مواد شیمیایی سرطان‌زا، رادون، اشعه ماوراء بنفش (فرابنفش) و دود دست دوم ممکن است بیش از ۱۰ درصد از بار سرطان در اروپا را شامل شود اما جراردو سانچز، کارشناس منطقه اقتصادی اروپا گفت: می‌توانیم همه خطرات سرطان محیطی و شغلی را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی هفته گذشته قبل از انتشار این گزارش که اولین گزارش آژانس در مورد ارتباط بین سرطان و محیط‌زیست است، به خبرنگاران گفت: سرطان‌های مشخص شده محیط‌زیست به دلیل تشعشعات یا مواد سرطان‌زای شیمیایی را می‌توان تا حد ناچیزی کاهش داد.

در اتحادیه اروپا، سالانه ۲.۷ میلیون نفر به سرطان مبتلا می‌شوند و ۱.۳ میلیون نفر بر اثر آن جان خود را از دست می‌دهند. این قاره کمتر از ۱۰ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد اما تقریبا یک چهارم موارد جدید ابتلا به سرطان و یک پنجم مرگ‌ومیر را ثبت می‌کند.

قرار گرفتن در معرض دود دست دوم ممکن است خطر کلی همه سرطان‌ها را تا ۱۶ درصد برای افرادی که هرگز سیگاری نبوده‌اند افزایش دهد.

این آژانس هشدار داد که برخی از مواد شیمیایی مورد استفاده در محل‌های کار اروپایی ازجمله سرب، آرسنیک، کروم، کادمیوم، آکریل‌آمید و آفت‌کش‌ها در ایجاد سرطان نقش دارند. تخمین زده می‌شود که آزبست یا پنبه نسوز، یک عامل سرطان‌زا شناخته شده برای ۵۵ تا ۸۸ درصد سرطان‌های ریه شغلی باشد.

آژانس گفت که اتحادیه اروپا آزبست را در سال ۲۰۰۵ ممنوع کرد اما هنوز در برخی از ساختمان‌ها وجود دارد و کارگرانی که در کار نوسازی و تخریب کار می‌کنند هنوز در معرض خطر هستند.

خطرات سرطان محیطی و شغلی را می‌توان با پاکسازی آلودگی و تغییر رفتار کاهش داد. کاهش این خطرات منجر به کاهش تعداد موارد سرطان و مرگ‌ومیر خواهد شد. منبع: ایسنا برچسب ها: عامل ، سرطان ها ، آلودگی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عامل سرطان ها آلودگی سرطان ها ۱۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۶۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلاء به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰۰۰۰ زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آنها تشخیص اولیه سرطان سینه شأن بین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آنها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلاء به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد سایر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلاء به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در اولین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای اولین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلاء به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

کد خبر 6090452

دیگر خبرها

  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • عکس مدارگرد «مارس اکسپرس» از لشکر عنکبوت‌ها روی مریخ!
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم