Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@00:22:27 GMT

استخراج طلا از معادن مجازی!

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۶۶۹۸

استخراج طلا از معادن مجازی!

پرتاب به سکوی موفقیت برای شرکت‌های دانش بنیان بسیار جذاب است، موفقیت برای آن‌ها در زمینه های مختلفی معنا می‌شود اما به طور قطع شرکت در سکوهای پرتاب استارتاپی و جذب رانده جدید سرمایه برای آن‌ها شیرینی خاصی دارد، بعد از ظهر چهارشنبه ده استارتاپ پر تلاش معدنی موفق شدند تا پیش از ۳میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در سکوی پرتابی که مجموعه ۱۰۰ استارتاپ و شتاب دهنده کانی‌بوم ترتیب داده بودند، سرمایه جدید جذب کنند!

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا، صبح یکشنبه شروع یک روز به یادماندنی برای برخی استارتاپ‌های حوزه معدن بود که میهمان سکوی پرتاب مجموعه صد استارتاپ و شتاب‌دهنده کانی‌بوم بودند، آن‌ها پای به عرصه سنتی صنایع معدنی گذاشته‌اند تا بتوانند با تزریق علم و دانش خود به این عرصه، خونی تازه در صنایع معدنی کشور تزریق کنند، همه شرکت‌ها از احتیاط ساختار سنتی مدیریت معادن در کشور خاطرات تامل برانگیزی دارند اما هیچ کدام از راه خود پشیمان نیستند و با انرژی جوانی امیدوارانه به آینده نگاه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سکوی پرتاب معدن با همکاری مجموعه صد استارتاپ و شتاب‌دهنده کانی‌بوم از ساعت ۸ صبح روز یکشنبه در باغ لارک تهران شروع به کار کرد و ده شرکت برتر که پیش‌تر‌ طرح آن‌ها توسط کارشناسان بررسی شده بود و مجوز ورود به مرحله داوری را در اختیار داشتند به ارائه ایده تحولی خود مقابل داوران و سرمایه گذاران جهت جذب راند جدید سرمایه پرداختند.

ایده‌ها عمدتا بر اساس نظام مسائل معدنی کشور طراحی شده بود و هر یک علاوه بر اهدافی مانند صرفه جویی، بومی سازی و... به دنبال حل یک مسئله اساسی در صنایع معدنی کشور بودند.

این گردهمایی معدنی، مواد مغذی برای روح شرکت کنندگان هم داشت، بعد از اتمام داوری ها و برگزاری جلسات جانبی در مراسم اختتامیه اعضای تیم‌های شرکت کننده با هم مسابقه دارت برگزار کردند و تیم برنده (جایزه دو میلیون تومانی) آن را به دو خیریه اختصاص داد.

ایده‌ها همه جدید و نوآورانه بودند از تولید مواد مورد نیاز در صنایع معدنی معدنی تا نرم افزار واقعیت افزوده آموزش فعالیت در معادن و استخراج طلا و سایر فلزات گرانبها از قطعات بازیافتی الکترونیکی که هریک دربی جدید از دنیای علم به روی ما می‌گشود.

پایان مراسم نیز همراه بود با اعلام نتایج بررسی ایده‌های تیم‌های دانش بنیان برای جذب راند جدید سرمایه گذاری که نهایتا منجر به سرمایه گذاری ۳ میلیارد و ۶۵۰ میلیونی جدید در این صنایع توسط گروه های سرمایه گذاری شد، شرح نتایج بررسی داوری ایده های حاضر در این سکو به شرح زیر بود:

۱. شرکت زمین هوش موفق به جذب راند سرمایه جدید به ارزش ریالی یک میلیارد و پانصد میلیون تومان شد.

۲. استارتاپ سازه های آبی گوهر تجهیز نیما موفق به جذب راند جدید سرمایه گذاری به ارزش ۷۰۰ میلیون نقدی و پانصد میلیون غیر نقدی شد.

۳.بهتا صنعت دیگر شرکت حاضر بود که راند سرمایه ۴۵۰ میلیون نقد و ۵۰۰ میلیون غیر نقدی دریافت کرد. 

سه استارتاپ ماین ایکس، مبتکران و ماشین بار نیز برای بررسی موشکافانه به کمیته‌ مخصوص ارجاع داده شدند.

خبرگزاری برنا در حاشیه این جلسه گفتگوهایی کوتاه اما خواندنی با مدیران صد استارتاپ، کانی بوم و شرکت های فناور داشت که طی روزهای آینده به تدریج می‌توانید شرح آن را در صفحه علمی و فناوری برنا بخوانید.

انتهای پیام/

 

خبرنگار: علی پژوهش 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش مجازی معدن استارتاپ معنا جذب سرمایه واقعیت مجازی بیل مکانیکی وام بدون ضامن لیفتراک وام بدون سود خبر کرمان تامین سرمایه جمعی صد استارتاپ ۱۰۰ استارتاپ موسسه دانش بنیان برکت خبر تهران اخبار تهران تاسیس استارتاپ سرمایه گذاری جدید سرمایه صنایع معدنی ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۶۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخراج الماس از گل صدتومانی

دانشمندان چینی با استفاده از کربن استخراج‌شده از گل‌های صدتومانی قرمز، الماس ۳ قیراطی تولید کردند.

به گزارش خبرآنلاین، بنابه گفته وانگ جینگ، مدیر عامل شرکت تایم پرامیس لوئویانگ، الماس مصنوعی ساخت شرکت‌شان با استفاده از فناوری استخراج کربن ماده زیست‌زا (گل صدتومانی)، تحت دما و فشار بالا کشت می‌شود.

اگرچه تولید الماس مصنوعی با استفاده از فناوری استخراج عنصر کربن خالص از گل صدتومانی نسبتا پیچیده است، شرکت تایم پرامیس چینی قصد دارد از منابع دیگر مانند مو، استخوان و حتی گل‌های دیگر، کربن استخراج کند. آن‌ها این کار را با استفاده از ابزار‌هایی که برای شکستن پیوند‌های شیمیایی بین اتم‌های کربن استخراج‌شده طراحی کرده‌اند انجام دهند. درواقع این دانشمندان اتم‌های کربن حاصل را مانند ساختار الماس کنار هم قرار داده و ترکیب می‌کنند تا به الماس واقعی دست بیابند.

دیگر خبرها

  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • استخراج الماس از گل صدتومانی + عکس
  • استخراج الماس از گل صدتومانی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست