Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالحسن عالی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: براین اساس در زمان حاضر شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ۶ هزار دستگاه کنتور آب جدید خریداری کرده و قرار است کنتورهایی که به دلیل فرسودگی و پایان عمر مفید خراب هستند به صورت رایگان تعویض شوند.

وی بیان کرد: در کنار فرسودگی و پایان عمر مفید پمپاژ مستقیم، اتصال به آب گرم، قرار گرفتن کنتور آب در معرض آفتاب، گرد و خاک، طوفان و باد و آسیب فیزیکی از جمله عوامل آسیب زا به کنتورهای آب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عالی اظهار کرد: با توجه به فاصله زیاد بین کنتورهای خراب و توان مالی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تلاش شده در این مدت ۱۰ درصد از این کنتورها که به دلیل فرسودگی خراب شده اند، تعویض شوند.

وی یادآور شد: یکسری از مشترکان آب نیز در استان بوشهر وجود دارند که از خراب بودن کنتور آب خود سود می برند که در حال شناسایی هستند و این مشترکان باید با اجبار نسبت به تعویض کنتور آب خود اقدام کنند.

اصلاح ساختار شبکه آبرسانی شهر بوشهر گامی برای بهبود شرایط آبرسانی 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در باره وعده حذف نوبت بندی آب در مرکز این استان گفت: طرح هایی برای افزایش زمان آبگیری در مناطق شهری بوشهر در دست اجرا است اما نمی توان قول و وعده حذف نوبت بندی را به مردم داد.

وی اضافه کرد: شبکه ۷۰ ساله آبرسانی شهر بوشهر به دلیل گسست ها و شکاف هایی که در بافت شهری وجود دارد به صورت غیرفنی و غیراصولی توسعه پیدا کرده است و به همین دلیل آبرسانی به این مناطق براحتی انجام نمی‌شود.

عالی ادامه داد:  شبکه آبرسانی شهر بوشهر برای رفع جیره بندی در بخش شمالی این شهر نیازمند اصلاحات ساختاری در خطوط اصلی آبرسانی است.

وی بیان کرد: از این رو خط انتقال اصلی از مجموعه آبرسانی اُندُربُندُر (خیابان شهدای دریایی) تا فلکه قدس طراحی شده که آب را در ۲ سمت این لوله بهتر مدیریت می کند و در زمان حاضر فاز ۲ این طرح  لوله از خیابان فنس تا خیابان ملاصدرا اجرا شده است، فاز اول نیز از ُاندُر بُندُر و زمین های نیروی هوایی تا خیابان فنس هم مصوب شده است.

عالی ادامه داد: این پروژه نیازمند ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار است که با اجرایی شدن آن، ساعت آبگیری در بخش شمالی بوشهر بهبود می‌یابد به این معنی که اگر در زمان حاضر در هر ۴۸ ساعت، حدود ۶ تا ۷ ساعت امکان برداشت آب وجود دارد، به برداشت ۶ ساعت آب در ۲۴ ساعت می رسد و در گام بعد می توان به سمت شبانه روزی شدن آب در بوشهر رفت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب  استان بوشهر درباره زمان اجرایی شدن این طرح گفت: اصلاح خطوط آبرسانی در بخش شمالی شهر بوشهر بستگی به تامین اعتبار دارد.

وی در باره وضعیت آبرسانی در جنوب شهر بوشهر گفت: وضعیت خطوط آبرسانی در جنوب بوشهر مناسب تر است اما در این مناطق با کمبود منابع آب روبرو هستیم که با اجرای آب شیرین‌کن‌ها، زمان آبگیری این محله‌ها بیشتر می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه طبق پیش بینی ها، در سال آبی جدید که از مهرماه آغاز می شود نیز با خشکسالی دست و پنجه نرم می کنیم، اظهار کرد: برهمین اساس امسال، سال طلایی برای وارد مدار شدن آب شیرین کن ها است تا وابستگی به منابع آبی کازرون کمتر شود.

وی تاکیدکرد: در زمان حاضر بخش‌های ارم و بوشکان از توابع شهرستان دشتستان و شهرستان جم استان بوشهر دچار تنش آبی هستند.

فاضلاب در شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم دردست اجرا است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر درباره فاضلاب گفت: در زمان حاضر شمار مشترکان فاضلاب در شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم ۱۰۰ هزار انشعاب است.

عالی اظهار کرد: هرچند سیاست کشور اجرای طرح فاضلاب در شهرهای ساحلی نیست ولی تنها شهر غیرساحلی مطرح برای فاضلاب در استان بوشهر شهر برازجان است که با اجرای شبکه فاضلاب پساب آن به بخش کشاورزی اختصاص می یابد.

برچسب‌ها بوشهر آب و فاضلاب آبرسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر آب و فاضلاب آبرسانی بوشهر آب و فاضلاب آبرسانی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب زمان حاضر شهر بوشهر کنتور آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۷۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد و اگر جریان نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

به گزارش تسنیم،‌ محمد آئینی ظهر امروز در همایش بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی که در سالن شیخ صدوق آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با تاکید بر اینکه مردم در بافت فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی حق حیات دارند و جان آن‌ها در خطر است، گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد.

وی با بیان اینکه شوراها باید زبان گویای مردم باشند، افزود: در صورتی‌که جریان نوسازی مسکن در بافت‌های ناکارآمد و فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به برخی از حقوق مردم ساکن در بافت‌های فرسوده، خاطرنشان کرد: این شهروندان در وهله اول حق حیات دارند، باید حقوق آنان به رسمیت شناخته شده و به منظور نوسازی واحدهای مسکونی در سکونتگاه‌های غیررسمی، موانع صدور اسناد مالکیت به منظور فراهم شدن امکان دریافت تسهیلات برطرف شود.

آئینی با اشاره به نهضت سنددار کردن اراضی در سکونتگاه‌های غیررسمی، تصریح کرد: بهره‌مندی از امکانات شهری در حد متوسط محلات برخوردار شهری و فراهم کردن زیرساخت‌های خدمات آموزشی، فرهنگی، ورزشی، درمانی، بهداشتی اهمیت دارد.

وی با اشاره به بیش از ۶۰ درصد معابر در بافت‌های فرسوده شهری، خاکی هستند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری وزارت راه و شهرسازی و تخصیص قیر، طی مدت باقیمانده از دولت، هیچ معبر خاکی در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند متناسب با پراکنش جمعیت در این مناطق، خدمات و زیرساخت‌های لازم را تأمین کنند.

وی حق اشتغال را از دیگر حقوق ساکنان مناطق بافت فرسوده شهری برشمرد و گفت: باید با ارائه آموزش‌های شغلی، زمینه اشتغال‌زایی برای ساکنان این مناطق فراهم شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پایان با تأکید بر ارائه تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی صدور پروانه ساخت‌وساز در مناطق فرسوده و ناکارآمد شهری خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات و امکانات و حمایت‌های نهضت ملی مسکن، حق تغییر کاربری طبقات همکف و صدور پروانه ساخت‌وساز برای واحدهای مسکونی با هر متراژ زمین، از اهرم‌های تشویقی دولت در بافت فرسوده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • آسفالت فرسوده کمربندی یزد صدای رانندگان را درآورد + فیلم
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !