Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، کمال حیدری در کارگاه ملی نهایی سازی برنامه ارتقای آمادگی و پاسخ به پاندمی کووید -۱۹، آنفلوآنزا و سایر بیماری‌های حاد تنفسی واگیردار (نوپدید و بازپدید) که با حضور نمایندگانی از سازمان بهداشت جهانی در تبریز برگزار شد، اظهار کرد: پاندمی کرونا به ما یاد داد که بایستی به شکل جدی تر با تهدیدات زیستی و به خصوص بیماری‌های واگیر رو به رو شویم و قطعاً نسبت به قبل، هوشیارتر عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، گفت: اگر برنامه کنترل بیماری‌ها از قبل آماده نشود، با چالش‌های بسیاری در اپیدمی‌ها رو به رو می‌شویم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به تأثیرات کرونا بر حوزه‌های مختلف، افزود: شرایط کنونی و نحوه شیوع بیماری‌ها در جهان، حرکتی عالمانه را می‌طلبد که موفقیت این امر نیز با همدلی بین دستگاه‌ها عملی می‌شود.

وی با بیان این‌که کرونا باعث شد تا یک تجربه جهانی در زمینه مقابله با بیماری‌های واگیر ایجاد شود، گفت: این کارگاه در جهت ارتقای هم افزایی و بهره گیری از تمامی ظرفیت دستگاه‌ها در راستای کنترل بیماری‌های تنفسی برگزار شده است.

حیدری با تاکید بر اهمیت آمادگی در برابر بروز بیماری‌های واگیر در کشور، اظهار کرد: گردهمایی کارگاه ملی نهایی سازی برنامه ارتقای آمادگی و پاسخ به پاندمی کووید -۱۹ رویدادی تاریخی و بسیار قوی برای آماده‌سازی زیرساخت‌ها برای ساخت آینده‌ای بهتر است.

حیدری، با بیان این‌که موضوع آمادگی در برابر تهدیدات زیستی و مدیریت افکار عمومی جامعه چندین بار در ستاد ملی کرونا مطرح و مصوب شده است‌، افزود: امیدواریم بتوانیم در نتیجه چنین جلساتی زیرساخت‌های کشور را تقویت کرده و سلامت آحاد مردم و جامعه را برای سال‌های بعدی تضمین کنیم.

کد خبر 5527231

منبع: مهر

کلیدواژه: کمال حیدری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز بوشهر کرمانشاه مشهد خراسان رضوی مواد مخدر ایلام شیراز بیرجند ویروس کرونا سنندج اردبیل قوه قضاییه آمار کرونا شهدای هفتم تیر بیماری های واگیر بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۷۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان