Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش در سخنرانی اخیر خود حرف‌های عجیبی را درمورد سلام فرمانده گفت.

«سلام فرمانده»، نام سرودیست که مدتی پیش در کشورمان بدست عده‌ای از علاقه‌مندان به امام زمان (عج) ساخته و با تعداد زیادی از خردسالان پسر و دختر اجرا شد. پسر و دختران سرود سلام فرمانده، همگی به حکم انطباق با شعر، متولدین دهه نود می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلام فرمانده پیش از عید سال 1401 ساخته شد اما در ایام عید به تعداد دفعات بالایی از تلویزیون پخش گردید. مدتی پیش همچنین جشن سلام فرمانده در ورزشگاه آزادی برقرار شد. حالا مدتیست که سرود سلام فرمانده، به کشورهای جهان صادر گشته و در خارج از ایران نیز اجرا می‌گردد.

جامعه گرایش زیادی به سرود سلام فرمانده دارد!

به گزارش برنا به نقل از خبرگزاری مهر، یوسف نوری، در گردهمایی معاونان پرورشی و فرهنگی و رؤسای ادارات امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، با تسلیت سالروز شهادت دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران انقلاب از جمله شهید سلیمی جهرمی رئیس سازمان اداری و استخدامی دولت وقت، اظهار داشت: بسیاری از شهدا، معلم بودند شهید بهشتی از سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی به قوه قضائیه مأمور شد، استاد مطهری نیز معلم بود و شهید همت نیز از کلاس درس به جبهه رفت و به شهادت رسید.

وی افزود: جاذبه شهید بهشتی در حد اعلی و دافعه‌اش در حد ضرورت بود. وی کتاب‌های ارزشمندی از خود به جای گذارده است، بنابراین ضروری است دکترین تعلیم و تربیت شهید بهشتی نگاشته شود و مورد استفاده قرار گیرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تأثیر تربیتی سرود سلام فرمانده تصریح کرد: این سرود بر اساس فطرت تنظیم شده است و اجرای آن در مکان‌های مختلف نشان داد، جامعه گرایش زیادی به معنویت دارد.

وی بر اهمیت شبکه‌سازی در مسیر کارهای فرهنگی بر اساس راه و روش بنیانگذار انقلاب تاکید و ادامه داد: تشکل‌های دانش آموزی ظرفیت خوبی است که باید قدردان آن بود و در مسیر کارهای تربیتی از دانش آموزان به عنوان یک مربی بهره‌مند شد.

نوری استفاده بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود در فعالیت‌های تربیتی تاکید و عنوان کرد: استفاده از نوجوانان و جوانان در فعالیت‌های امور تربیتی به ویژه برنامه‌های تابستانی و اوقات فراغت بسیار مؤثر است.

وی اضافه کرد: برنامه‌ها باید به گونه‌ای تدوین شود که برای مخاطب جای سوالی باقی نماند، لذا کادرسازی در مسیر انجام فعالیت تربیتی توصیه می‌شود و در کنار آن به موضوع تعامل درونی و بیرونی نیز توجه شود.

نوری خاطرنشان کرد: تعامل بیش از پیش با شرکت‌های دانش بنیان و بهره‌مندی از ظرفیت آن‌ها در حوزه تربیتی مورد تاکید است.

وی بر اصلاح دستورالعمل اردوها تاکید و عنوان کرد: دستورالعمل اردوها باید به گونه‌ای باشد که دانش آموز به راحتی بتواند در اردو شرکت کند.

وزیر آموزش و پرورش بر تعیین نسبت برنامه‌ها بر اساس دانش بنیان تاکید و اظهار کرد: امور تربیتی برای تحقق اهداف گام دوم انقلاب باید برنامه‌های جدیدی داشته باشد و لازمه این امر توانمند سازی مربیان تربیتی است.

وی اضافه کرد: امور تربیتی باید فراتر از مدرسه عمل کند و در برنامه‌هایش از کار کلیشه‌ای بپرهیزد.

نوری با اشاره به نزدیکی ایام محرم و صفر، گفت: هیئت‌های دانش آموزی برای اجرای برنامه‌های ویژه ایام سوگواری محرم از هم‌اکنون آماده شوند. گروه‌های سرود باید بیش از پیش اجرا داشته باشند.

وی فعالیت در حوزه تربیتی را دشوار اما ممکن دانست و افزود: مربیان امور تر بیتی در خط مقدم فعالیت‌های فرهنگی قرار دادند و مسولیت‌شان بسیار سنگین است.

نوری تصریح کرد: برنامه‌های اردوی دانش آموزی باید دارای یک بخش پرورشی و یک بخش آموزشی باشد.

سلام فرمانده سرود رسمی مدارس می‌شود؟!

یوسف نوری  وزیر آموزش و پرورش در آیین تدفین دو شهید گمنام دانش آموز که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، با بیان اینکه باید بتوانیم پیوند بین شهدا و دانش آموزانی که آینده ساز ایران اسلامی هستند را برقرار کنیم، اظهار کرد: تدفین شهدای گمنام دانش آموزی در اردوگاه شهید باهنر تهران در همین راستا صورت گرفته است و این کار به ترویج فرهنگ اسلامی و تقویت هویت ملی منجر می شود. 

وی تصریح کرد: اردوگاه شهید باهنر تهران جزء برترین و چهارمین اردوگاه بزرگ کشوری است و با توجه به قدمت آن، ضرورت داشت تا تدفین شهدای دانش آموزی زودتر از این تاریخ در این اردوگاه انجام شود. مطمئنم مزار این شهیدان، زیارتگاه معلمان و دانش آموزان خواهد شد و آثار تربیتی این تدفین بیشتر از همه فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی که انجام می‌دهیم، خواهد بود.

 وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا سرود سلام فرمانده می‌تواند به عنوان سرود صبحگاهی مدارس انتخاب شود، اظهارکرد: سرود سلام فرمانده در قالبی زیبا با محتوای عمیق و موضوع امام عصر عجل الله و برای گروه مخاطب کودک و نوجوان ساخته شده است که این مخاطبان آینده‌سازان کشور هستند و این سرود توانست با مخاطبانش ارتباط برقرار نمایند. مشاهده کردیم که مدارس از این سرود استقبال می‌کنند و امیدواریم سرودهایی از قبیل سلام فرمانده در مدارس و در راستای تحکیم مبانی و تقویت ساحت‌های اخلاقی اجتماعی و سیاسی اعتقادی بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.

شوق و اشتیاق مردم به امام زمان باعث رسیدن سرود به این جایگاه شد

حجت الاسلام مهدی حسین آبادی، معاون فرهنگی مسجد جمکران، با اشاره به اینکه بعد از ضبط سرود سلام فرمانده در مسجد مقدس جمکران توسط گروه فرهنگی ماح و جبهه فرهنگی انقلاب و انتشار آن، اقبال ویژه ای از سوی مردم به ویژه کودکان و نوجوانان نسبت به این کلیپ شد، اظهار کرد: پس از آن شاهد بودیم در دل خانواده ها و سپس توسط گروه های مختلف مردمی در سراسر کشور و حتی خارج از کشور این سرود بازخوانی و حماسه ای ایجاد شد.

وی ادامه داد: ارادت مردم به حضرت ولی عصر(عج) باعث شد اجتماعات عظیمی در شهرهای اصفهان، مشهد، تهران، یزد و دیگر تقاط کشور شکل بگیرد و در این مدت مردم بارها به مسجد مقدس جمکران مراجعه کرده و درخواست داشتند که این سرود به صورت عمومی در این مکان مقدس اجرا شود.

چه کسانی همه تلاش خود را برای تضعیف سرود به کار بستند؟!

اولین اقدام آن‌ها برای فشل کردن انعکاس این سرود سفارشی خواندن آن و ارتباط دادن کلمه «فرمانده» به رهبر انقلاب بود که خیلی زود مورد تمسخر و استهزای بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی گردید.

بی‌بی‌سی فارسی هم که از ابتدا خط تخریب این سرود را پیش گرفته بود وقتی با واکنش گسترده مثبت به آن در دیگر کشورها مواجه شد تا جایی که یکی از کارشناسانش گفته بود: «نقدی به سرود «سلام فرمانده» هست که گفته می‌شود مناسب کودکان نیست، ولی باید گفت در همه جای دنیا و همیشه این ســرودها در جاهای مختلف در مواقع حساس برای کودکان هم ساخته می‌شود.»

هرچند برخی نیز سعی کردند با غیر ایرانی خواندن آن زمینه جبهه‌گیری گروه‌های پان‌ایرانیست را مقابل آن فراهم کنند، اما این تلاش هم ناکام ماند.

اقدام سخیف دیگری که در مقابل این سرود انجام گرفت انتشار فیلم سرودخوانی دختربچه‌های عراقی در شهر کربلا و در مراسم جشن تکلیف شان بود که سعی داشتند بگویند سرود «سلام فرمانده» کپی از آن است و تولیدی نیست! در حالی که شعری که این بچه‌ها می‌خواندند هیچ تناسب آهنگی و محتوایی با سلام فرمانده نداشت.

افتخار تسری و انتشار بین المللی سرود «سلام فرمانده» آن قدر شگفت انگیز و سریع بوده که هنوز تحلیل دقیق و پژوهش جامعی درباره علل و دلایل این پراکندگی جغرافیایی کم نظیر و حتی بی نظیری که تا پیش از آن برای هیچ آهنگ یا ملودی با محتوا، جهت‌گیری و نتایجی که مستقیماً به باورهای دینی و مذهبی پرداخته باشد اتفاق نیفتاده، از سوی اندیشکده‌ها و پژوهشکده‌های اجتماعی و رسانه‌ای منتشر نشده است.

قطعاً نه فقط کشورما بلکه هیچ کشور دیگری توان وایرال بین المللی یک ملودی یا آهنگ و انتشار جهانی منبعث از انگیزه‌های شخصی و مبتنی بر اقدامات خودجوش افراد در کشورهای متنوع جهان را مانند سرود «سلام فرمانده» که بدون هیچ‌گونه هماهنگی و ارکستراسیون قبلی و هدف‌گذاری شده همه گیر شود، نداشته و ندارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلام فرمانده شعر سلام فرمانده سرود سلام فرمانده سلام فرمانده لبنان سلام فرمانده روسیه سلام فرمانده جمکران سلام فرمانده عراق اردوگاه شهید باهنر تهران وزیر آموزش و پرورش سرود سلام فرمانده سلام فرمانده امور تربیتی دانش آموزی برنامه ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفاف و حجاب ریشه در فطرت زن دارد/ دلایل عقلی ضرورت حجاب را تائید می کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، نشست ماموستا ملااحمد مبارکشاهی؛ امام جمعه نودشه با دانش آموزان دبیرستان‌های نسیبه و حضرت خدیجه (س) نودشه به مناسبت هفته حجاب و عفاف برگزار شد.
 
در این نشست، ماموستا ملا احمد مبارکشاهی ضمن تبریک هفته معلم، به مقام شامخ معلمین ادای احترام نمود و اظهار داشت: تعلیم و تعلم باعث رستگاری انسان در هر دو دنیا می باشد.
 
امام جمعه شهر نودشه افزود: پیامبر (ص) با افتخار خود را معلم معرفی می نماید.
 
این عالم اهل سنت در ادامه ضمن تشکر از مدیران و دبیران مدارس نودشه بخاطر زحماتی که برای آموزش دانش آموزان متحمل می شوند درخواست کرد که در این شرایط حساس که کشور و جامعه از هر طرف مورد هجمه فرهنگی دشمنان قرار دارد، نسبت به تربیت اخلاقی دانش آموزان توجه بیشتر شود.
 
امام جمعه نودشه در ادامه به مسئله حجاب و عفاف اشاره کرد و مطالب مفصلی از تاریخ حجاب را از دیدگاه تاریخی و دینی مورد بررسی قرار داد و عنوان کرد: در تمامی جوانع بشری، از عهد باستان تا آغاز عصر مدرنیسم حتی در جوامع غیر دینی، زن همواره حجاب و پوشش داشته است، حیا و عفاف و حجاب ریشه در فطرت زن دارد، دلایل عقلی زیادی زیادی نیز ضرورت حجاب را تائید می کند.
 
ماموستا مبارکشاهی در ادامه سخنان خود به بین و تشریح برخی از دیدگاه ها درباره حجاب اشاره کرد و عنوان داشت: حجاب برای دیده شدن زن، انسان مرکب از روح و جسم است و حقیقت انسانی او روح است نه بدن، بدن مرکب انسان است، ما انسانها راه زیادی آمده ایم تا به عالم طبیعت رسیده ایم، خداوند متعال در آفرینش زن زیبایی و ظرافت بیشتری به خرج داده است، اگر این مرکب بی پرده در جامعه عرضه شود، توجه همگان به سمت بدن که مرکب زن است معطوف می شود و هیچ کس توجه نمی کند و اهمیت نمی دهد که روحی که بر این مرکب سوار است کیست؟!.
 
 وی تصریح کرد: زن یعنی اندیشه و کمالات انسانی، زن یعنی شخصیت انسانی او، زن یعنی تفکرات و دانش او و در یک جمله زن یعنی روح او، اما هنگانی که زن خود را آرایش کند و در جامعه در معرض قرار گیرد، همه توجه ها به او متمرکز می شود و کسی به دید انسان با اندیشه، دانش و روحیات و اخلاق انسانی نمی نگرد، کاری که امروز جوامع غربی زن را به آن منحرف کرده اند و متاسفانه جامعه ما هم گرفتار شده است.
 
امام جمعه شهر نودشه در بخشی دیگر از سخنان خود به دیگاه های مختلف نسبت به زن پرداخت وگفت: قرون وسطایی که زن را فقط خدمت گذار ویژه مردان می داند که باید ریشه این تفکر را فلسفه غربی و یونان دانست، که آن را نقد نمود و دیدگاه دوم دیدگاه فمینیستی است که زن را آزاد و بدون هیج قد و بندی می داند، دیدگاه سوم دیدگاه اسلام که برای زن احترام خاصی قائل است که ضمن رعایت حدودات شرعی می تواند در جامعه نقش خوب و موثری داشته باشد.
 
ماموستا مبارکشاهی با اشاره به آیات قرآنی، زن را شریک زندگی مرد دانسته که سعادت و خوشبختی خانواده را مدیون مهر و محبت زنان داست.
 
این عالم اهل سنت در پایان سخنان خود به مضرات عدم رعایت حجاب و مشکلات بعدی آن اشاره کرد.
 
گفتنی است که در این نشست دانش آموزان سوالات و شبهات خود را بیان کردند و ماموستا مبارکشاهی نیز پاسخ های لازم را ارائه کرد.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • وزیر آموزش و پرورش: اگر کسی به ایران چپ نگاه کند، درون خانه‌اش تنبیه می‌شود
  • برگزاری جشنواره سرود امید فردا در شاهرود
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • عفاف و حجاب ریشه در فطرت زن دارد/ دلایل عقلی ضرورت حجاب را تائید می کند
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند