Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@09:03:44 GMT

تورم، روپیه را به نابودی کشاند

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۸۴۱۴

تورم، روپیه را به نابودی کشاند

روپیه هند برای دومین جلسه متوالی به دلیل نگرانی‌های مداوم در مورد افزایش تورم و رشد ضعیف به پایین‌ترین سطح خود رسید. این نزول در حالی بود که بانک مرکزی هند، دلار آمریکا را برای محدود کردن ضرر فروخت.

به گزارش ایسنا، روپیه در روز گذشته به پایین‌ترین حد خود یعنی ۷۸.۹۷ در برابر دلار رسید و این ارز در روز سه‌شنبه نیز ۷۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷۷ بسته شده بود.

تحلیل‌گران و معامله‌گران معتقدند که بانک مرکزی هند (RBI) می‌تواند از مداخله در بازار نقدی استفاده بیشتری کند یا ممکن است تصمیم بگیرد که روپیه با توجه به عوامل بنیادی اقتصاد کلان تضعیف شود.

روپیه تاکنون در سال جاری بیش از ۶ درصد در برابر دلار آمریکا از دست داده است و تحلیل‌گران بر این باورند که احتمالا این ارز بیشتر تضعیف خواهد شد.

تحلیلگران ام‌کی ولث منیجمنت (Emkay Wealth Management) می‌گویند: «روپیه هند عمدتا تحت تاثیر خارج کردن وجوه FII از بازار سهام، افزایش قیمت نفت خام، بدتر شدن تراز تجاری و تقویت دلار آمریکا قرار گرفته است.»

بیزنس گزارش کرد، سرمایه‌گذاران نهادی خارجی تاکنون در سال ۲۰۲۲ سهام محلی به ارزش ۲۸.۴ میلیارد دلار و اوراق قرضه به ارزش ۲.۳ میلیارد دلار را واگذار کردند.

با بازگشت نگرانی‌ها در مورد قیمت بالای نفت و تورم، سهام هند پس از یک رالی ۴ جلسه‌ای سقوط کرد.

در روز گذشته ارزها و سهام آسیایی سقوط کردند زیرا داده‌های ضعیف اقتصادی ایالات‌متحده احساسات ریسک را کاهش و خوش‌بینی‌ها در مورد کاهش برخی محدودیت‌های کووید-۱۹ در چین بازار را تحت‌الشعاع قرار داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اقتصادي روپیه هند نرخ تورم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۸۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در هنگام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، یکی از پرتکرارترین شعار ابراهیم رئیسی و یاران او که امروز در دولت سیزدهم حضور دارند، حل مشکلات بورس بود. چنانچه امیرحسین قاضی‌زاده، کاندیدای پوششی رئیسی گفته بود: « مشکل بورس را سه روزه می‌شود حل کرد و این موضوع دستور حکومتی و دستور رئیس‌جمهور را می‌خواهد.»

ابراهیم رئیسی هم در ۲۵ خرداد ۱۴۰۰، با حضور در تالار بورس اوراق بهادار سعادت‌آباد تهران، تاکید کرده بود که؛ «همه تلاش ما این است که مشکلات مردم حل شود و امید و اعتماد به جامعه برگردد و این هم با حرف نمی‌شود؛ باید سازوکارها را دنبال کنیم.»

با این با گذشت بیش از دو سال و چندماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم، نه تنها مشکلات بورس حل نشد که وضعیت اقتصادی روز به روز بدتر شده و بالا رفتن قیمت دلار و سکه مردم را نگران کرده است. در همین راستا، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم.

وی گفت: «در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده درحالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.»

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902227

دیگر خبرها

  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • در بازار هیجانی ارز خریدار ندارد
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • نرخ ارز امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ +جزئیات
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد