Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «عالیه نصیف» نماینده پارلمان عراق از ائتلاف «دوله القانون»، امروز (پنجشنبه، ۳۰ ژوئن)، تصریح کرد شانس ریاست‌جمهوری مجدد «برهم صالح» بسیار کم است و اقدام او در عدم امضای قانون جرم‌انگاری ارتباط با رژیم صهیونیستی، مهمترین دلیل عدم دستیابی مجدد او به پست ریاست‌جمهوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه»، تصریح کرد: «قانون جرم‌انگاری عادی‌سازی روابط به چارچوب هماهنگی یا ائتلاف سه‌گانه سابق ربطی ندارد بلکه به اصول ملی و وجود یک طیف وسیعی در عراق که عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را جرم می‌داند، مربوط می‌شود و بیشتر یک قضیه عقیدتی غیرقابل اهمال به شمار می‌آید. به همین دلیل راهیابی مجدد برهم صالح به پست ریاست‌جمهوری بسیار دشوار است. دلیل اصلی آن نیز، اقدام او در عدم امضای قانون جرم‌انگاری رابطه با رژیم صهیونیستی است».

به گفته این نماینده پارلمان عراق، این قانون همچنان نیاز به اصلاح دارد زیرا اجازه سفرهای دینی و مذهبی را داده است و ما معتقدیم این مجوز دریچه ای برای عادی سازی خواهد بود.

پیشتر، «سید مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر، با انتشار بیانیه‌ای از برهم صالح انتقاد کرده و گفته بود: «بسیار بسیار خجالت‌آور است این‌که فردی که رئیس‌جمهور عراق خوانده می‌شود (برهم)، امضای قانون "جرم‌انگاری عادی‌سازی روابط" را قبول نمی‌کند».

سید مقتدی الصدر سه‌شنبه پیش افزود: «به همین خاطر بر مردم ننگ است که رئیس‌جمهورشان طرفدار عادی‌سازی روابط، فردی غیرمیهنی و حتی تابع غرب یا شرق باشد».

در بخش پایانی این بیانیه آمده است: «من برائت می‌جویم در برابر خداوند و ملت عراق از چنین جرمی و از نامزدی او در پست ریاست‌جمهوری در گذشته و در آینده تأسف می‌خورم».

پارلمان عراق در تاریخ پنجم خردادماه گذشته، پیش‌نویس قانون «جرم‌انگاری عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی» را به رأی گذاشت و بااتفاق‌ آراء این قانون تصویب شد.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

کلیدواژه: برهم صالح ریاست جمهوری مجدد عراق نامزدی برای ریاست جمهوری عراق قانون جرم انگاری عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی عراق رژیم صهیونیستی عادی سازی روابط ریاست جمهوری جرم انگاری برهم صالح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۹۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

شرکت راه‌آهن اعلام کرد: با توجه به رویکرد توسعه‌ای در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، از روز دوشنبه (سوم اردیبهشت ماه) آمادگی خود را جهت اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا، شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «علی‌رغم طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی کنسرسیوم ریلی افغانستان، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه آمادگی خود را جهت اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه اعلام کرده است.

متاسفانه پس از گذشت هفت روز کنسرسیوم مذکور هنوز مجوز  گمرک را برای ترانزیت واگن‌های مذکور اخذ نکرده است. راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران بار دیگر آمادگی خود را جهت حمل این واگن‌ها پس از وصول تاییدیه گمرک اعلام می‌کند.»

بیشتر بخوانید اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از ایران عبور می‌کند راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است

این در حالی است که جواد طاهرافشار -معاون کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان- درباره این اطلاعیه به ایسنا اظهار کرد: اقدامات گمرکی از ابتدا انجام شده بود و این کالا مشکل گمرکی و مرزبانی ندارد. مدارک و اسناد این مکاتبات هم موجود است.

وی در پاسخ به اینکه در صورت رفع مشکلات و انجام شدن تشریفات گمرکی، چرا همچنان بار متوقف است، گفت: تا زمانی که به ما اجازه ندهند لکوموتیومان به واگن متصل شود، یعنی مشکل هنوز حل نشده است. 

طاهرافشار درباره مدارکی در دست کنسرسیوم است، بیان کرد: ما قبل از اینکه مستندات را به رسانه‌ها بدهیم، اسناد را با پیوست نامه‌هایمان به مسئولان مربوطه یعنی وزیر راه و شهرسازی و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در افغانستان ارسال کردیم. روال کار این است که ابتدا اسناد را به مسئولان ارائه دهیم و اگر هیچ‌کس صدایمان را نشنید، آن را رسانه‌ای کنیم. تا کنون هم به مسئولان صحبت کردیم و آنها گفتند کمی صبور باشید.

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه به خاک ایران منتشر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد