Web Analytics Made Easy - Statcounter

مچ پا قسمتی از پا است که پنجه، کف و پاشنه پا را به ساق پا متصل می‌کند و از سه استخوان درشت نی، نازک نی و تالوس تشکیل شده است. مچ پا مفصلی پرکاربرد محسوب می‌شود که در هر فعالیتی مانند ایستادن، راه رفتن، دویدن و... نقش بسیار مهمی دارد. این مفصل لولا شکل و شبکه پیچیده از ماهیچه، تاندون، رباط و استخوان بسیار قوی بوده و انسان با کمک آن است که می‌تواند حرکت کند؛ بنابراین در این مفصل به دلیل تحمل وزن و فشار زیاد، آسیب دیدگی و جراحت بسیار دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دفورمیتی مچ پا، شکستگی مچ پا، هالوکس والگوس انگشت شست و دیگر آسیب دیدگی‌ها یا بیماری‌ها در این ناحیه، نشان دهنده بروز مشکل در این مفصل است و می‌تواند فرد آسیب دیده را با اختلالاتی مواجه کند، به طوری که فرد دیگر قادر به انجام فعالیت‌های روزانه خود نخواهد بود. در این مقاله، دکتر بابک اتوکش به عنوان فوق تخصص مچ پا توصیه می‌کند که درد و کبودی در ناحیه مچ پا موضوعی بسیار مهم و جدی بوده و نیاز به رسیدگی سریع پزشک دارد.

درد مچ پا نشانه چیست؟

معمولاً احساس درد در مچ پا می‌تواند به دلایل زیر ایجاد شود:

شکستگی مچ پا

به شکستگی بسیار کم یا زیاد در هریک از استخوان‌های مچ پا، شکستگی مچ پا گفته می‌شود که معمولاً در اثر زمین خوردن، وارد شدن ضربه شدید، تصادف یا چرخش ناگهانی ایجاد می‌شود.

برای آگاهی بیشتر در مورد شکستگی مچ پا به این لینک از وب سایت دکتر بابک اتوکش مراجعه کنید.

تاندونیت تیبیال خلفی

تاندون تیبیال خلفی، تاندونی است که استخوان‌های مچ را به عضله ساق پا متصل می‌کند و باعث حفظ قوس کف پا می‌شود. در صورت بروز تورم و التهاب در این تاندون، فرد بیمار احساس درد خواهد کرد.

روماتیسم

روماتیسم بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن به غشاء سینوویال حمله می‌کند و باعث التهاب، درد، تخریب غضروف و خشکی مفصل می‌شود.

آرتریت یا آرتروز مچ پا

آرتروز یا آرتریت به التهاب بافت‌های درون مفصل گفته می‌شود که درد، تورم و آسیب دیدگی مفصل را به همراه دارد.

استئوآرتریت مچ پا

این بیماری که باعث تحلیل و تخریب غضروف بین مفصلی و درد و سایش استخوان می‌شود، نوعی بیماری فرسایشی است.

سندروم تونل تارسال

سندروم تونل تارسال زمانی رخ می‌دهد که درون کانال یا فضایی که عصب تیبیال از آن عبور می‌کند، تورمی ایجاد شود و به عصب فشار بیاورد. این تورم و فشار به عصب باعث درد، سوزش و گزگز در مچ، پاشنه و کف پا می‌شود.

پیچ خوردگی مچ پا

علت اصلی پیچ خوردگی مچ پا، وارونگی مفصل است که می‌تواند موجب پارگی رباط‌های خارجی مچ پا شود و با علائمی مانند درد، تورم و کبودی، سرد شدن و خواب رفتن مفصل، گرفتگی عضلات، بی ثباتی مچ پا، عدم تحمل وزن و... همراه است. این آسیب دیدگی اگر به موقع درمان نشود، بیمار را دچار مشکلات جدی‌تری خواهد کرد.

کیست گانگلیون

کیست گانگلیون یک برآمدگی پر از مایع است که روی مچ پا و زیر پوست تشکیل می‌شود و اگر روی عصب تشکیل شده باشد با درد و گزگز همراه است.

روش‌های درمان درد و شکستگی مچ پا

روش‌های درمانی درد و شکستگی مچ پا، با توجه به شرایط و علائم بیمار توسط پزشک تعیین می‌شود. برخی روش‌ها بدون جراحی و برخی به روش جراحی انجام می‌شود.

روش‌های غیر جراحی استراحت و کاهش فعالیت‌هایی که باعث تشدید درد شود. استفاده از کمپرس یخ برای کاهش تورم تحت فشار قرار دادن مچ پا با حوله گرم بالا نگه داشتن پاها از سطح بدن برای کاهش تورم قرار دادن پاها در نمک اپسوم برای کاهش درد خفیف انجام ماساژ ملایم برای افزایش جریان خون و کاهش درد حفاظت از مچ و زانوها با استفاده از کفش و کفی طبی مصرف داروهای ضد التهاب مانند آسپرین و ایبوپروفن تزریق استروئید و هیالورونیک اسید برای تسکین موقت درد تزریق گاز اوزون برای کاهش درد و التهاب تزریق پلاسما غنی از پلاکت یا پی آر پی الکترو تراپی برای تسکین درد و افزایش گردش خون شاک ویو تراپی لیزر درمانی مگنت تراپی فیزیوتراپی و برنامه‌های توانبخشی برای جلوگیری از سفتی و افزایش قدرت مچ پا گچ گرفتن یا استفاده از باند فشاری برای محدود کردن و عدم حرکت مچ پا روش‌های جراحی

اگر جراح مچ پا تشخیص دهد که شکستگی وخیم است، تاندون‌ها پاره شده و روش‌های غیر جراحی نمی‌تواند در درمان بیمار مؤثر باشد، تصمیم به انجام عمل جراحی می‌گیرد. دقت داشته باشید که انجام اولین عمل جراحی بر روی مچ پای آسیب دیده اهمیت بسیار زیادی دارد و می‌تواند از مشکلات بعدی جلوگیری کند. روش‌های جراحی که توسط پزشک تعیین می‌شود به صورت زیر است:

تعویض مفصل مچ پا برداشتن بافت آسیب دیده بازسازی استخوان‌ها و مفاصل مچ پا خشک کردن مفصل مچ پا برای افزایش ثبات آن کشیدن پشت پا برای کاهش فشار وارده بر روی تاندون آشیل دکتر بابک اتوکش بهترین فوق تخصص مچ پا

پا و مچ پا از پیچیده‌ترین مفصل‌های بدن محسوب می‌شوند و فوق تخصص مچ پا، فردی است که سال‌ها آموزش و دوره کارآموزی تخصصی گذرانده و می‌تواند از روش‌های مختلف درمانی جراحی و غیر جراحی برای بهبود بیماران استفاده کند. افراد پس از گذراندن دوره پزشکی عمومی و ادامه تحصیل در رشته ارتوپد می‌توانند در دوره فوق تخصص جراحی مچ پا ادامه تحصیل داده و فوق تخصص مچ پا شوند.

دکتر بابک اتوکش، بهترین جراح و متخصص ارتوپدی، دارای بورد تخصصی ارتوپد و جراح پا و مچ پا است که با تجربه‌ای بسیار و دانشی به روز، توانایی تشخیص و درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌های مختلف مربوط به استخوان، عضلات، مفاصل، تاندون‌ها، رباط‌ها و بافت‌های نرم اطراف مچ پا را دارد. این پزشک حاذق از بهترین روش‌های درمانی بر اساس نوع بیماری و شرایط بیمار استفاده می‌کند.

آدرس وب سایت: drbotoukesh.ir

پیج اینستاگرام: dr_otoukesh

جمع بندی

مچ پا مفصلی لولایی، تشکیل شده از سه استخوان و پرکاربرد محسوب می‌شود که در هر فعالیتی مانند ایستادن، راه رفتن، دویدن و... نقش بسیار مهمی دارد و به دلیل تحمل وزن و فشار زیاد، آسیب دیدگی و جراحت بسیار دیده می‌شود. درد در قسمت مچ پا علت‌های مختلف و راه‌های درمان متنوعی دارد که پزشک متخصص آن را با توجه به شرایط بیمار انتخاب می‌کند. دکتر بابک اتوکش، بهترین فوق تخصص مچ پا در تهران، جراح و متخصص ارتوپدی است که توانایی تشخیص و درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌های مختلف مربوط به مچ پا را دارد و با کمک ایشان شما می‌توانید از بهترین روش‌های درمانی بهره مند شوید.

تماشاخانه ببینید| گاو صندوقی قدیمی با طراحی خاص در ایتالیا وزارت نفت عرضه فروش مازوت در بازار جهانی را ندارد، در نیروگاه ها می سوزاند و مردم را بیمار می کند (فیلم) فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فوق تخصص مچ پا روش های درمان شکستگی مچ پا آسیب دیدگی برای کاهش روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۹۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟

خبرگزاری مهر گروه جامعه: طرح ترافیک در پایتخت سال‌ها است به صورت‌های مختلف اجرایی شده با هدف اینکه از بار ترافیکی معابر و خیابان‌های تهران به ویژه در مرکز شهر بکاهد. اما در سال‌های اخیر به نوعی از اثر بخشی این طرح کاسته شده است. برخی کاهش اثر بخشی را به علت امکان خرید طرح ترافیک برای همه شهروندان می‌دانند و برخی به نحوه اجرای آن خرده می‌گیرند. تعدادی از شورای شهری‌ها هم معتقدند طرح کنونی پویایی ندارد و حتماً باید تغییر کند.

هم اکنون محدوده طرح ترافیک از شمال به خیابان مطهری، از جنوب به خیابان شوش، از غرب به خیابان کارگر و از سمت شرق به خیابان‌های شریعتی و ۱۷ شهریور است و از سوی دیگر طرح کنترل آلودگی هوا نیز از شمال به بزرگراه همت، از شرق به بزرگراه امام علی (ع)، از جنوب به بزرگراه بعثت و از غرب به بزرگراه نواب و چمران محدود می‌شود.

طرح ترافیک از چه زمانی به تهران آمد؟

با سیری در تاریخ بلدیه تهران می‌توان فهمید که طرح ترافیک در پایتخت ۱۵۰ سال قدمت دارد و این طرح برای اولین‌بار در زمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار با منع ورود چهارپایان باربر به محوطه میدان «ارگ» به اجرا درآمد.

مطالعات طرح ترافیک تهران تقریباً بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و از اسفند سال ۱۳۵۷ آغاز شد و هدف از آن بررسی‌هایی به منظور دستیابی به یک شبکه حمل و نقل متعادل در رابطه با سامانه اتوبوسرانی و کاهش استفاده از وسایل نقلیه شخصی، به خصوص در مرکز شهر بود تا در نهایت به اعمال مقررات ممنوعیت ورود وسایل نقلیه غیرمجاز طی ساعاتی از روز به هسته مرکزی شهر انجامید.

بعد از آن بود که این طرح به مرور زمان اشکال مختلفی به خود گرفت و در زمان‌های مختلف محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های خاصی را در تردد وسایل نقلیه شخصی به وجود آورد و تاکنون به گفته کارشناسان حدود ۲۰ مرحله تغییرات در این طرح اعمال و اجرا شده است؛ در حقیقت باید گفت که طرح ترافیک مثل کودکی بوده که در طول این ۴۰ سال رشد و تغییر کرد و به بخشی از هویت ترددی تهران تبدیل شد.

بررسی سوابق و اسناد نشان می‌دهد که مرحله اول طرح ترافیک تهران ابتدای شهریور ۱۳۵۸ شکل گرفت و بر این اساس، ساخت مسیرهای ویژه اتوبوس‌های شرکت واحد در مرکز شهر به طول بیش از سه کیلومتر برای تردد روان‌تر وسایل حمل و نقل عمومی آغاز شد و در مرحله بعد ورود اتومبیل‌های تک‌سرنشین به مرکز شهر بین ساعت ۶:۳۰ تا ۱۰ صبح ممنوع اعلام شد.

طرحی زوج و فرد یا رینگ دوم طرح ترافیک، هم طرحی نام آشنا برای پایتخت‌نشینان است که از آذرماه ۱۳۸۴ اجرایی شد؛ البته طی حدود ۳ سال پیش که معاون وقت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خبر از حذف طرح زوج و فرد و جایگزینی طرحی به نام کنترل و کاهش آلودگی هوا در محدوده طرح سابق خبر داد و این طرح ۱۴ ساله به تاریخ پیوست. استدلال مسؤولان شهری برای حذف طرح زوج و فرد کارآمدنبودن آن با توجه به افزایش تعداد خودروها در تهران عنوان شد.

محسن پورسیدآقایی، معاون سابق حمل و نقل و ترافیک شهرداری در زمان حناچی از ابتدای سال ۹۷ نسخه جدید طرح ترافیک را به اجرا گذاشت که طی آن نحوه محاسبه هزینه تردد در محدوده مرکزی شهر به کلی تغییر کرده و متناسب با زمان ورود و خروج در محدوده تعیین شد. نسخه مترقی این طرح نیز با حذف محدوده زوج و فرد و اضافه شدن آن به محدوده طرح ترافیک به‌عنوان حلقه دوم و البته با عوارض تردد معادل نصف ارقام تعیین شده برای محدوده طرح ترافیک به اجرا درآمد.

بروزرسانی طرح ترافیک بر اساس مقتضیات زمانی

حالا به نظر می‌رسد تغییر و جراحی طرح ترافیک تهران جدی شده است. محسن هرمزی معاون حمل و نقل شهرداری تهران، در مورد سرانجام مطالعات تغییر در اجرای طرح ترافیک در شهر تهران با تأکید بر اینکه ما در معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران میراث دار کم و کاستی‌هایی هستیم، گفت: حوزه طرح ترافیک در سال‌های اخیر با توجه به مقتضیات زمانی به‌روزرسانی نشده است.

شهرداری: به‌روز رسانی طرح ترافیک در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود

وی با بیان اینکه در به‌روزرسانی طرح ترافیک قواعد را در سال جدید در دستور کار قرار دادیم؛ بگونه‌ای که موضوع به‌روز رسانی طرح ترافیک در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود، افزود: بعد از نهایی شدن تغییرات، طرح اصلاحی باید در نهادهای بالادستی مورد بررسی و تصویب قرار گیرد و بعد از آن نسبت به ابلاغ و اجرایی کردن طرح جدید اقدام می‌کنیم.

هرمزی با تأکید بر اینکه جزئیات تغییرات بعد از نهایی شدن به اطلاع شهروندان می‌رسد، اظهار کرد: اما باید بگویم که بر اساس مطالعات جدید یک طرح ترافیک خواهیم داشت و چیزی به نام طرح «زوج و فرد» نخواهیم داشت و همچنین قواعدی مبتنی بر حوزه برقی سازی را وضع می‌کنیم؛ یعنی خودروها و موتورسیکلت‌های برقی قابلیت تردد بدون محدودیت خواهند داشت. در محدوده بازار و منطقه ۱۲ نیز محدودیت‌هایی برای تردد موتورسیکلت‌های بنزینی ایجاد خواهد شد.

طرح جدید ترافیکی کمکی به شب مردگی خیابان‌های پایتخت

معاون حمل و نقل شهرداری تهران تصریح کرد: طرح جدید ترافیکی را به نحوی مدیریت خواهیم کرد که از شب مردگی خیابان‌ها کم کنیم؛ زیرا طرح ترافیک سال‌ها باعث شده که به شب مردگی خیابان‌ها کمک کند.

ترافیک یکی از معضلات اصلی کلان‌شهر تهران است و روزانه تعداد زیادی از شهروندان گرفتار این موضوع هستند. کمبود حمل و نقل عمومی و فرسودگی این ناوگان هم گلایه تهرانی‌ها را به همراه دارد و رفع این کمبودها و کاهش ترافیک از دغدغه‌های شهری آنها است. مدیران شهری می‌گویند به زودی در حوزه حمل و نقل تحول رخ می‌دهد و تعداد زیادی اتوبوس و تاکسی برقی به تهران افزوده می‌شود و طرح ترافیک هم نحوه اجرای آن امسال تغییر می‌کند. ا

در حال دریافت پیشنهادات و اطلاعات از سوی جامعه دانشگاهی هستیم

شهریار افندی‌زاده مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره تغییر در اجرای طرح ترافیک در تهران اظهارداشت: در حال دریافت پیشنهادات و اطلاعات از سوی جامعه دانشگاهی درباره بازنگری در طرح ترافیک هستیم و پس از بررسی این مرحله، موضوع در کمیته‌ای ویژه بررسی نهایی خواهد شد.

وی افزود: حذف حلقه دوم طرح ترافیک یا محدوده زوج و فرد یکی از این مسائل است که بررسی خواهد شد.

بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک امسال قطعی است

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران با اشاره به اینکه بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی خواهد بود و امسال تغییر می‌کند، گفت: تغییر در نرخ طرح ترافیک جدای این موضوع است و تصمیم در این زمینه بر عهده شورای شهر تهران است.

افندی‌زاده گفت: بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک شامل زمان اجرا و مکان اجرا است که محدوده طرح ترافیک هم احتمال کاهش دارد.

تیغ جراحی بر پیکر قدیمی‌ترین طرح ترافیکی تهران است

اکنون آنچه به نظر می‌رسد تیغ جراحی بر پیکر قدیمی‌ترین طرح ترافیکی تهران است. هرچند زمان جراحی هنوز قطعی نشده چراکه مدیران شهری اعلام کرده‌اند بازنگری طرح ترافیک در تهران طی امسال قطعی است و رئیس پلیس راهور تهران می‌گوید؛ هنوز در مورد طرح ترافیک به جمع بندی نرسیده ایم و امسال طرح ترافیک تغییر نمی‌کند و باید اقدامات کارشناسی به درستی انجام شود. بسیاری از شهروندان هم می‌گویند طرح هر تغییری می‌کند فقط کاهش ترافیک را به همراه داشته باشد و منجر به هزینه و پرداخت اضافه برایشان نشود.

حالا باید منتظر ماند و دید پلیس راهور و شهرداری تهران چگونه به توافق می‌رسند و شورای عالی ترافیک چه تصمیمی در این زمینه اتخاذ خواهد کرد.

کد خبر 6090490 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی
  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • آسمان غرب موفق نبود/ شیرودی: درجه تشویقی‌ام را پس بگیرید
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • ناراحتی ستاره سابق از بارسا: از رئال یاد بگیرید!
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید