Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی، امید یامی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در فروردین ماه سال جاری استان آذربایجان شرقی ۵.۹۱ درصد (۵۴ هزار و ۵۶ راس) از کل گوسفند و بره کشتار شده در کشور را به خود اختصاص داده است که به لحاظ وزنی ۶.۰۸ درصد از کل کشتار کشور را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی از لحاظ تعداد گوسفند و بره ذبح شده رتبه چهارم در کشور را به خود اختصاص داده و از نظر وزنی در رتبه پنجم قرار گرفته است، افزود: استان تهران با ۱۵۸ هزار و ۱۰۱ راس بیشترین تعداد و استان خراسان رضوی با سه میلیون و ۴۱۰ هزار و ۲۴۹ کیلوگرم لاشه بیشترین وزن را در این ماه را در کشور به خود اختصاص داده‌اند.

یامی تصریح کرد: در اردیبهشت ماه سال جاری ۵.۸۸ درصد (۶۵ هزار و ۶۴۹ راس) از کل گوسفند و بره کشتار شده در کشور در استان آذربایجان شرقی صورت پذیرفته است که به لحاظ وزنی ۶.۱۶۸ درصد از کل کشتار کشور را شامل می‌شود.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی متذکر شد: نکته قابل توجه فاصله از نظر وزنی و تعدادی کشتارهای صورت گرفته در سه استان همجوار استان (آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان) است که اختلاف معنی داری با استان آذربایجان شرقی دارند و به نظر می‌رسد بخشی از لاشه‌های گوسفندی در این استان به استان‌های همجوار منتقل می‌شود.

وی توضیح داد: استان آذربایجان شرقی در اردیبهشت ماه سال جاری از لحاظ تعداد گوسفند و بره ذبح شده رتبه ۴ در کشور را به خود اختصاص داده است و از نظر وزنی در رتبه ۵ قرار گرفته است. میزان تعداد و وزن کشتار شده در ماه اردیبهشت نسبت به ماه قبل به ترتیب ۲۱.۴۴ درصد و ۲۱.۱۹ درصد افزایش یافته است.

یامی در ادامه به آمار کشتار بز و بزغاله پرداخت و افزود: در فروردین ماه سال جاری استان آذربایجان شرقی ۱.۷۸ درصد (سه هزار و ۶۵ راس) از کل بز و بزغاله کشتار شده در کشور را به خود اختصاص داده است که به لحاظ وزنی ۱.۹۱ درصد از کل کشتار کشور را شامل می‌شود.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی خاطرنشان ساخت: استان از لحاظ تعداد بز و بزغاله ذبح شده رتبه ۱۴ در کشور را به خود اختصاص داده است و از نظر وزنی در رتبه ۱۲ قرارگرفته است.

وی ادامه داد: در اردیبهشت ماه سال جاری نیز آذربایجان شرقی ۱.۱۷ درصد (۲ هزار و ۳۴۱ راس) از کل بز و بزغاله کشتار شده در کشور را به خود اختصاص داده است که به لحاظ وزنی ۱.۳۱ درصد از کل کشتار کشور را شامل می‌شود.

یامی ادامه داد: استان آذربایجان شرقی از لحاظ تعداد بز و بزغاله رتبه ۱۶ در کشور را به خود اختصاص داده و از نظر وزنی در رتبه ۱۷ قرار گرفته است. میزان تعداد و وزن کشتار شده در ماه اردیبهشت نسبت به ماه قبل بترتیب ۲۳.۶۲ درصد و ۱۹.۸۶ درصد کاهش یافته است.

این مسوول به آمار کشتار گاو و گوساله نیز اشاره و اضافه کرد: در فروردین ماه سال جاری استان آذربایجان شرقی ۷.۴۹ درصد (۹ هزار و ۴۹ راس) از گاو و گوساله کشتار شده در کشور را به خود اختصاص داده است که به لحاظ وزنی ۷.۲۶ درصد از کل کشتار کشور را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: استان از لحاظ تعداد و وزن گاو و گوساله ذبح شده رتبه ۴ در کشور را به خود اختصاص داده است. در همین حال استان آذربایجان غربی از لحاظ تعداد رتبه ۷ و از لحاظ وزن در رتبه ۸، استان اردبیل از لحاظ تعداد و وزن رتبه ۱۳ و استان زنجان از لحاظ تعداد رتبه ۱۹ و از لحاظ وزن در رتبه ۱۸ قرار گرفته است.

یامی گفت: در اردیبهشت ماه سال جاری تعداد گاو وگوساله ذبح شده در کشتارگاه‌های استان ۸ هزار و ۸۱۷ راس (۷.۲۳ درصد از کشور) بوده است که از لحاظ تعداد رتبه ۴ و از لحاظ وزن در رتبه ۵ کشور قرار دارد.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: میزان تعداد و وزن کشتار شده در ماه اردیبهشت نسبت به ماه قبل بترتیب ۲.۵۶ درصد و ۲.۷۸ درصد کاهش یافته است.

کد خبر 5527415

منبع: مهر

کلیدواژه: کشتارگاه دام سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی کشتارگاه بوشهر کرمانشاه خراسان رضوی مشهد ایلام شیراز مواد مخدر ویروس کرونا سنندج بیرجند اردبیل قوه قضاییه آمار کرونا تبریز سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی اردیبهشت ماه سال جاری استان آذربایجان شرقی لحاظ تعداد گوسفند و بره بز و بزغاله تعداد و وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۰۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

بیشتر بخوانید؛ وحیدی: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229381 برچسب‌ها تقسیمات کشوری

دیگر خبرها

  • البرز با ۲۱۴ میلیون تردد دومین استان پرتردد کشور شد
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • تقسیم تهران به دو استان غربی و شرقی به کجا رسید؟
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران