Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید احمد عبودتیان گفت: مردمی سازی حکمرانی حلقه مفقوده اتصال امت با حاکمیت است و خوشبختانه جوانان انقلابی و جسور در مجامع مطالبه گری حضور یافته‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ سید احمد عبودتیان در نشست فصلی دبیران مجامع مطالبه‌گران مردمی که ظهر امروز در سالن جلسات باغستان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: جریان مطالبه‌گری و انقلابی در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری طی سال‌های اخیر ایجاد شده؛ ایشان همواره در این زمینه هویت‌سازی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: امروز افرادی که وارد عرصه مطالبه‌گری شده‌اند برای این مسئله عقلانیت به خرج داده و بر اساس نیاز جامعه وارد میدان شده‌اند؛ با مشاهده این موج بزرگ، شور و شعف در ما ایجاد می‌شود.   دستیار ویژه رئیس جمهور ابراز کرد: مردمی سازی حکمرانی حلقه مفقوده اتصال امت با حاکمیت است و خوشبختانه جوانان انقلابی و جسور در راستای تحقق همین موضوع در مجامع مطالبه‌گری حضور یافته‌اند.   این مسئول اذعان کرد: در دیداری که سال گذشته با مقام معظم رهبری داشتیم ایشان فرمودند که امروز به لحاظ کمی و کیفی در حوزه مطالبه‌گری و مردمی‌سازی نسبت به گذشته پیشرفت کرده‌ایم.
مجامع مطالبه‌گری نقش تسهیل‌گری امور را بر عهده دارند
  عبودتیان ابراز کرد: مجامع مطالبه‌گری نقش تسهیل‌گری امور را دارند و این جریان محصول تلاش سال‌ها پیش است.   دستیار ویژه رئیس جمهور گفت: نکته قابل توجه این است که شاید در بدنه عمومی دولت و مدیران میانی هنوز استقبالی از مطالبه‌گری نمی‌شود اما در مقابل می‌بینیم که رییس جمهور در راس دولت به راحتی پذیرای نظارت عمومی و مطالبه‌گری است و این نگاه عمیق در ایشان وجود دارد.   وی تصریح کرد: اکنون تبلور جریان مطالبه‌گری به خوبی در حال جریان است، این الگو باید به صورت گفتمان سازی گسترش یابد.   عبودتیان یادآور شد: بحث حکمرانی مردمی و مردمی‌سازی حکومت به وضوح در سیره ائمه و آیات قرآن کریم مشهود است و در آن شکی نیست.
مردمی سازی حکومت وجه تمایز ایران با سایر کشورهاست   این مسئول بیان کرد: مطالبه‌گری مردمی و مردمی‌سازی حکومت وجه تمایز جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورهاست.   وی عنوان کرد: در مجامع مطالبه گری شاهد ارائه ایده‌های ناب با کمترین هزینه هستیم که استفاده از آنها می‌تواند سطوح تصمیم سازی را در لایه عمومی جامعه ایجاد کند.   دستیار ویژه رئیس جمهور در پایان گفت: طی این سال‌ها علی رغم تمام تهدیدهایی که داشتیم اما این بیداری و آگاهی که در بحث حکمرانی مردمی و مطالبه گری ایجاد شده بسیار ارزشمند است.   انتهای پیام/ 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مجامع مطالبه گری مردمی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین دانش کهن بعدازظهر یکشنبه در نشست هم اندیشی با مجموعه معاونت فرهنگی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات با تعامل قابل رفع است، گفت: مشکلات را باید دسته بندی و با تعاملات مرتفع کنیم تا بتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت که مأموریت اصلی این معاونت است را توسعه دهیم.

سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز محور کار در این مجموعه را اجرای برنامه عملیاتی دانست و تصریح کرد: باید جدیت لازم در اجرای برنامه عملیاتی را از ابتدای سال داشته باشیم که این توانمندی در البرز وجود دارد. باید در راستای جمع آوری و بارگذاری مستندات اهتمام لازم را داشته باشیم تا اقداماتی که انجام می‌دهیم دیده شود.

‌دانش کهن تعامل با دستگاه‌های اجرایی را امری مهم در راستای پیشبرد اهداف برشمرد و افزود: باید با ستاد مرکز ارتباط دوستانه داشته باشیم تا در جریان مشکلات باشند، در استان نیز مدیران اکثراً پای کار بنیاد هستند، لذا بعضی امور صرفاً نیاز به پیگیری دارد. باید ایده سازی و از مسؤولان مطالبه کنیم؛ همچنین باید ظرفیت‌ها را بشناسیم و از آنها در جهت پیشبرد امور بهره گیریم.

وی استفاده از نیروهای مردمی را فرصتی بسیار طلایی دانست و گفت: نیروهای جهادی و مردمی در پیشبرد اهداف بسیار مؤثر هستند، کارهای بسیار بزرگ و ارزشمندی همچون برگزاری یادواره‌های شهدا توسط این عزیزان انجام شده است، فلذا با بهره مندی از آنها و فعال سازی سایر ظرفیت‌ها اقدامات فاخری در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان می‌توان انجام داد.

کد خبر 6091364

دیگر خبرها

  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • دهه هشتادی ها شهردار محلات رفسنجان شدند
  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • شاهد پیشرفت و تعالی حاکمیت اسلام هستیم
  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند