Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان، سید احسان خان‌دوزی  وزیر امور اقتصاد و دارایی امروز در حاشیه بازدید از بندر‌خرمشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ظرفیت‌های اقتصادی بنادر یکی از بسترهای مهم برای ایجاد ر‌ونق اقتصادی در کشور و منطقه‌ به شمار می‌رود.

وی افزود: امروز از ظرفیت‌های اقتصادی موجود آبادان، اروندکنار، چوئبده و خرمشهر بازدید به عمل آمد و گفت‌وگوهای سازنده‌ای با فعالان اقتصادی منطقه در موضوعاتی نظیر گمرکات و بنادر صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاندوزی گفت: ستاد مبارزه با قاچاق کالا در کنار وزارت صمت و وزارت کشور مکلف شده‌اند که آئین نامه‌ای برای ساماندهی مبادلات مرزنشینان و به‌طور خاص مسئله ته‌لنجی‌ها تدوین کنند که خوشبختانه این آئین نامه آماده شده است و در هیئت دولت مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: دو بند از این آئین نامه نیازمند مجوز فرا قانونی از سوی شورای هماهنگی سران سه قوه بود که امیدواریم ظرف هفته‌های پیش رو در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی بندهایی از  آن که نیازمند مجوز قانونی خاص است، تصویب شود.

وزیر امور اقتصاد و دارایی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه مطرح شده در هیئت دولت مسئله ورود کالا از طریق ته‌لنجی به‌صورت منضبط، ثبت شده و شفاف در زمره ثبت گمرکی قرار خواهد گرفت و از دسته‌ کالای قاچاق خارج خواهد شد.

وی با بیان اینکه از محدودیت سفرهای لنج‌داران کاسته خواهد شد، گفت: محدود کردن سفرهای لنج‌داران در سال، افزایش بیکاری و ناراضایتی را در پی‌ داشت که در حال حاضر این محدودیت تا حدی مرتفع شده است. همچنین تعداد کالاهای بیشتری از امکان ورود قانونی برخوردار شده‌اند.

خاندوزی یادآور شد: ورود برخی از کالاها را نیز وزارت صمت به صورت جداگانه به استان‌ها ابلاغ خواهد کرد که این امر اتفاق بسیار مثبتی را در افزایش رونق و درآمد منطقه‌ای رقم می‌زند.

وی در عین حال در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا برنامه‌ای از سوی وزارت اقتصاد برای راه اندازی افشور بانک(بانک های فرا ساحلی) در منطقه آزاد اروند وجود دارد،گفت: این موضوع باید مورد بررسی قرار بگیرد و در خواست آن باید از سوی سازمان منطقه آزاد اروند مطرح شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر امور اقتصاد و دارایی کالاهای ته لنجی بنادر استفاده از ظرفیت بنادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۰۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود

در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشورهای روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور 32 هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده 15 تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

وی با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، 9 هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • خاندوزی: سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه قطع شود
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند