Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور روسیه امروز (پنجشنبه) در سخنانی بر لزوم عدم تبعیض میان کشورهای جهان و نیز حمایت روسیه از برابری حاکمیت تاکید کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه ضمن خوشآمدگویی به شرکت کنندگان در نشست حقوقی بین‌المللی گفت: در جهان چند قطبی قرن بیست و یکم نباید جایی برای نابرابری و تبعیض میان کشورها و ملت‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل کشور ما اجرای عملی اصول حقوقی بین‌المللی که شامل برابری حاکمیت کشورها و حق هر کشور برای انتخاب مدل توسعه ویژه خود است را تایید می‌کند.

پوتین ادامه داد: برخی از کشورها آمادگی از دست دادن سیطره بر عرصه جهانی را ندارند و برای حفظ مدل ناعادلانه تک‌ قطبی تلاش می‌کنند. این کشورها در تلاش برای کنترل و هدایت فرآیندهای جهانی به صلاحدید خود، با پیروی از مسیری به سمت ایجاد بلوک‌ها و ائتلاف‌های بسته هستند که تصمیماتی را اتخاذ می‌کنند که تنها برای یک کشور - ایالات متحده آمریکا- مفید است.

رئیس جمهوری روسیه تصریح کرد:‌به طور خلاصه، تسلط یک کشور یا گروهی از کشورها بر عرصه بین المللی نه تنها بی‌فایده، بلکه خطرناک است و منجر به خطرات سیستماتیک گسترده‌ای می‌شود.

پوتین عنوان کرد، حقوق طبیعی سایر شرکت کنندگان در روابط بین المللی نادیده انگاشته می‌شود و اصل عدم تقسیم امنیت به شکل گزینشی تفسیر می‌شود. وی تاکید کرد، تحریم‌های یکجانبه غیر قانونی غرب علیه کشورهای دارای حاکمیت به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است.

پیش از این پوتین تاکید کرده بود که چند قطبی در جهان امری گریزناپذیر است و هرکس به رهبری خیالی چنگ می‌زند مرتکب اشتباه بزرگی شده است.

پوتین گفت: دستور کار روسیه در امور بین الملل همیشه سازنده بوده و هست. ما در حال توسعه روابط چند قطبی با همه کسانی هستیم که به این موضوع علاقه دارند، ما به همکاری در سازمان ملل متحد، گروه بیست، بریکس، سازمان همکاری شانگهای و سایر اتحادیه‌ها اهمیت زیادی می‌دهیم.

رئیس‌جمهور روسیه کشورهای غربی را به کنار گذاشتن اصول انسانی متهم کرد و گفت که حقوق بین الملل نیاز به توسعه دارد و نه لغو و رد کردن آن.

او افزود: امروزه گفته می شود که قانون دیگر نمی تواند به مشکلات و چالش های زمانه ما و به تغییرات متلاطم و اساسی پاسخ مناسبی بدهد. ارزیابی‌های افراطی بیشتری در مورد لغو مفهوم حقوق بین الملل شنیده می شود. من اساساً با چنین نتیجه گیری هایی مخالفم. البته نظام حقوق بین الملل نیاز به توسعه دارد.

وی با اشاره به اینکه بحران ها به دلیل عیوبی که ظاهراً در ذات قانون هستند، به وجود نمی آیند، افزود: نکته در تلاش برای جایگزینی قانون با امرو نهی کردن، و هنجارهای بین‌المللی با صلاحیت قضایی دولت‌ها یا گروهی از دولت‌ها، در امتناع عمدی از پیروی از اصول مسلم حقوقی، عدالت، حسن نیت، برابری و انسان‌گرایی، متفاوت است. اینها فقط فرمول های قانونی نیستند، بلکه دقیقاً ارزش هایی هستند که منعکس کننده تنوع تمدن ما هستند.

رئیس جمهور روسیه با اشاره به اقدامات کشورهایی که قانون را تحت انحصار خود در می آورند، گفت: کشورهایی که انحصار خود را توصیه می کنند و در سیاست داخلی خود از قانون عبور می کنند، بر مفاهیمی مانند مصونیت مالکیت، آزادی بیان خط بطلان می کشند. در یک کلام، تسلط یک کشور یا گروهی از کشورها در عرصه جهانی نه تنها بی ثمر است، بلکه خطرناک است و ناگزیر خطرات سیستماتیک در مقیاس بزرگ را به دنبال دارد.

وی در پایان گفت: روسیه آماده گفتگو در مورد تضمین ثبات راهبردی، حفظ سازوکارهای عدم اشاعه سلاحهای کشتار جمعی و بهبود وضعیت در زمینه کنترل تسلیحات است. هدف ما پیوستن به تلاش ها در موضوعات حیاتی مانند دستورکار مرتبط با تغییرات اقلیمی، مبارزه با گرسنگی، تضمین ثبات بازارهای غذا و انرژی، قوانین عادلانه تجارت و رقابت بین المللی است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: ولادیمیر پوتین ، روسیه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ولادیمیر پوتین روسیه بین المللی بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۱۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات طرفداران فلسطین در آمریکا را پوتین سازماندهی می کند!

به گزارش همشهری آنلاین، شفقنا به نقل از آرتی عربی نوشت: ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در این باره نوشت: این بیانیه را تنها می‌توان توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی تلقی کرد.

در روزهای اخیر، تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا به صحنه‌ای برای اعتراض نسبت به بمباران نوار غزه و کمک‌های آمریکا به تل‌آویو به ویژه پس از تصویب بسته جدید کمک‌های آمریکا به اسرائیل تبدیل شده‌اند.

پلوسی اخیراً ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را متهم کرد که پشت این تظاهرات است.

با تشدید تنش‌ها بین دانشجویان و پلیس آمریکا در بحبوحه گسترش تظاهرات‌ در حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات اسرائیل در نوار غزه، دانشگاه‌های آمریکا شاهد اوج گرفتن اعتراضات و بازداشت دانشجویان معترض است؛ امری که «مایک جانسون»، رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان را به تهدید به استقرار گارد ملی واداشته است.

تظاهرات در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و تگزاس با درگیری دانشجویان و پلیس مجهز به تجهیزات ضد شورش برگزار و منجر به دستگیری ده‌ها دانشجوی معترض شد.

جنبش اعتراضی در دانشگاه کلمبیا در نیویورک آغاز شد به طوری که ده‌ها نفر هفته گذشته پس از فراخوان پلیس علیه تظاهرکنندگان توسط ریاست دانشگاه به بهانه ارعاب و یهودستیزی دستگیر شدند.

کد خبر 847237 برچسب‌ها خبر ویژه روسیه - ولادیمیر پوتین روسیه و آمریکا فلسطین

دیگر خبرها

  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • تظاهرات طرفداران فلسطین در آمریکا را پوتین سازماندهی می کند!
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست