Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام  محمد حسن زمانی روز پنجشنبه در آیین  بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی که در حسینیه اعظم زنجان برگزار شد، با بیان اینکه جنایت آمریکا  علیه ایران در حال حاضر نیز ادامه دارد، افزود: مسئله فضای مجازی و گسترش فساد، یاس و ناامیدی و شایعه پراکنی علیه مسئولان نظام آخرین تیر آمریکا است که همچنان ادامه دارد و ما هنوز نتوانسته ایم بر آن غلبه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فرمایشات رهبری، که فرمودند بررسی های جنایت های آمریکا علیه ایران در طی ۴۰ سال گذشته نشان می دهد که ما در همه عرصه ها اعم از جنگ نظامی، فشارهای اقتصادی و سیاسی آمریکا علیه ایران، اگرچه زخم خورده ایم اما بر دشمن پیروز شده ایم گفت: آمریکا در همه عرصه ها و اقدامات علیه ایران( بجز فضای مجازی و فرهنگی) به طور مفتضحانه شکست خورده و عقب نشینی کرده است.

مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه علمیه کشور، اظهار داشت: با وجود فشارهای بسیار دشمنان و استعمارگران، ما پیشرفت های بسیاری در عرصه اقتصادی داریم و به قله رسیده‌ایم.

 حجت‌الاسلام محمد حسن زمانی گفت: دشمن در فضای مجازی، به شدت در حال فعالیت است و تولید اخبار دروغ، بزرگنمایی ضعف های کوچک، کوچک کردن دستاوردهای بزرگ و ایجاد یاس نسبت به نظام و انقلاب، از جمله اقدامات دشمن در فضای مجازی است.

  وی با تاکید بر اینکه در عرصه فضای مجازی و فرهنگی، روحانیون و مسئولان امور فرهنگی کشور و نیز استان ها برای مقابله با دشمن، باید وارد میدان شوند، اظهار داشت: علمای استانها و کشور با مسئولان سیاسی و نهادهای فرهنگی باید هم اندیشی کنند تا مردم را از این معضل فرهنگی و جنگ رسانه ای دشمن نجات دهند تا تحت‌تأثیر دشمن قرار نگیرند.

 مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه علمیه کشور، با اشاره به اینکه دشمن با استفاده از وضعیت گرانی در کشور فعالیت های بسیار سنگین علیه نظام و انقلاب انجام می دهد گفت: دشمن با استفاده از فضای مجازی و مسئله گرانی چندی پیش و فقط در طول یک هفته، ۴۴۰ هزار گزاره تبلیغی، علیه نظام، مسئولان نظام، رئیس جمهور،  رهبری و ناکارآمد نشان دادن نظام توسط دشمنان در فضای مجازی گذاشته شده است.

دشمن سالهاست که عرصه نظامی را ترک کرده است

 حجت‌الاسلام  زمانی، با بیان اینکه دشمن سالهاست که عرصه نظامی را ترک کرده است و فقط از طریق فضای مجازی اهداف خود را دنبال می کند افزود: وظیفه ما این است که دست به دست هم بدهیم تا با هم اندیشی و راهکارهای متعدد، به جمع‌بندی لازم در راستای مقابله با جنگ نرم دشمن در فضای مجازی برسیم.

وی تاکید کرد: علماء، بزرگان و مسئولان سیاسی استان ها از جمله در استان زنجان باید بر این نبرد رسانه‌ای بزرگ فائق آیند تا شاهد نابودی حاکمیت طاغوت بزرگ آمریکا و گسترش اسلام و انقلاب اسلامی در همه عالم باشیم.

مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه علمیه کشور با بیان اینکه شروع ارتباط آمریکا با ایران از ۱۷۰ سال پیش( از سال ۱۲۲۹) بود، افزود:بررسی رفتارها و برخوردهای آمریکا با ایران در طول  ۱۷۰ سال گذشته، نشان می‌دهد که این استعمارگر ۶۰ جنایت علیه ایران انجام داده است.

حجت‌الاسلام زمانی، با اشاره به برخی از این جنایت ها، اظهار داشت: در سال ۱۳۰۰ با ورود شرکت نفت آمریکا به ایران، انحصار استخراج نفت ۵ استان مرکزی ایران را در دست گرفت.

وی با بیان اینکه در سال ۱۳۰۵ مستشاران آمریکایی وارد ایران شدند تا وزارتخانه های ایران را تصرف کنند گفت: مهرماه سال ۱۳۰۱، بر اساس مصوبه ای که از مجلس گرفتند، یک آمریکایی مسئولیت شهرداری تهران را دردست گرفت و در سال ۱۳۲۱ یک امریکایی با ۶۰ نفر از همکارانش وارد تهران شده و ریاست دارایی ایران را تا سال ۱۳۲۶ برعهده گرفتند.

 مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه علمیه کشور،  اظهار داشت: در سال‌های بعد نیز ریاست خزانه داری ایران، وزارت حمل و نقل ایران، مسئولیت ساماندهی  ارتش ایران، مسئولیت ژاندارمری، ریاست گمرک، ریاست شهربانی و عهده داری وزارت جنگ توسط آمریکایی‌ها، نیز از جمله جنایت های آمریکایی ها علیه ایران بود.

حجت‌الاسلام زمانی، گرفتن مسئولیت وزارت دارایی، وزارت بهداری و بهداشت ایران توسط آمریکایی ها را از دیگر جنایتهای آمریکا علیه ملت ایران عنوان کرد.

 وی همچنین به برخی از جنایت های آمریکا علیه ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: اسقاط هواپیمای مسافربری، ترورهای مختلف، جنگ تحمیلی، محاصره اقتصادی و ایجاد جریان تکفیری داعش از جمله جنایت‌های آمریکا در دوران پس از انقلاب علیه ملت ایران بود.

برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران جنگ نرم زنجان فضای مجازی ایران جنایتکاران جنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران جنگ نرم زنجان انقلاب اسلامی ایران جنگ نرم زنجان فضای مجازی ایران جنایتکاران جنگی جنایت های آمریکا فضای مجازی فضای مجازی آمریکا علیه حجت الاسلام علیه ایران جنایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۱۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟

به گزارش خبرآنلاین نشریه فارن پالیسی در مقاله ای با عنوان "چین واقعاً چقدر بر ایران اهرم دارد؟" نوشت: حتی قبل از اینکه ایران صدها هواپیما بدون سرنشین و موشک را به سمت اسرائیل پرتاب کند، مقامات آمریکایی از چین خواسته بودند تا از نفوذ خود برای متقاعد کردن تهران برای مهار اقدامات تحریک‌آمیز خود و گروه‌های مقاومت در سراسر خاورمیانه استفاده کند.

حمله انتقام جویانه ایران که اولین حمله مستقیم این کشور به خاک اسرائیل بود، ایالات متحده را به استفاده بیشتر از اهرم بالقوه پکن در خاورمیانه ترغیب کرده است. چین مدت‌هاست که بزرگترین شریک تجاری ایران است و مقامات ارشد ایالات متحده از جمله رئیس جمهور جو بایدن، به طور علنی از پکن خواسته‌اند تا به کنترل تهران کمک کند، به ویژه در حالی که ماه‌ها حملات گروه انصارالله در دریای سرخ که توسط ایران تشویق می‌شوند، حمل و نقل جهانی را مختل کرده است. جان آلترمن، مدیر برنامه خاورمیانه در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی گفت: « حدود یک سوم از کل تجارت ایران با چین شکل می‌گیرد و این کشور به یک محافظ مهم برای منافع ایران در شورای امنیت تبدیل شده است. به نظر من چین تنها کشوری است که بیشترین توانایی را برای نفوذ بر ایران دارد، اگر بخواهد.»

با افزایش تنش بین اسرائیل و ایران، قانونگذاران آمریکا فشار را بیشتر می‌کنند. در تازه‌ترین اقدام، مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت قریب به اتفاق قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین را تصویب کرد. این قانون برای هدف قرار دادن شرکت‌های چینی که نفت خام ایران را خریداری می‌کنند و در نتیجه پول را به اقتصاد ایران پمپاژ می‌کنند، طراحی شده است. این لایحه برای تصویب نهایی به سنا منتقل شده است.

جاش گوتهایمر، نماینده دموکرات کنگره گفت: «در حالی که ما اینجا هستیم، ایران از تجارت نفتی خود با چین برای آوردن درآمد ۱۵۰ میلیون دلاری در روز استفاده می‌کند. چین با واردات میلیون‌ها بشکه نفت در روز، ایران را در تجارت نگه می‌دارد و بودجه‌های مهمی را برای برنامه هایی چون توسعه موشکی و تسلیحات هسته‌ای فراهم می‌کند.

اگرچه ایالات متحده به طور فزاینده ای به دنبال چین برای تحت تأثیر قرار دادن ایران است، برخی کارشناسان هشدار می دهند که این موضوع به این سادگی ها نیست.

کمتر کشوری به اندازه چین با ایران روابط اقتصادی قابل توجهی دارد. چین برای بیش از یک دهه بزرگترین شریک تجاری ایران بوده است، یک رابطه طولانی مدت که عمدتا حول محور تجارت نفت بوده است. بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳، شرکت‌های چینی واردات نفت ایران را بیش از سه برابر کردند و فروش را به بالاترین حد در ۱۰ سال اخیر رساندند.

اما روابط اقتصادی آنها به لحاظ نفوذ نابرابر است. به عنوان مثال، سال گذشته بیش از ۹۰ درصد صادرات نفت خام ایران به چین بوده است. با این حال، چین تامین‌کنندگان بسیار دیگری فراتر از ایران دارد و عرضه تهران تنها ۱۰ درصد از کل واردات چین را تشکیل می‌دهد.

پاتریشیا کیم، یکی از همکاران موسسه بروکینگز، به فارین پالیسی گفت: پکن به‌عنوان بزرگ‌ترین شریک تجاری و حامی قدرت بزرگ ایران، از کانال‌های ارتباطی ممتاز با تهران برخوردار است و بدون شک نفوذ بیشتری بر این کشور نسبت به ایالات متحده یا متحدانش دارد.

او افزود: «اگر رهبران چین تصمیم بگیرند رویکرد مداخله جویانه تری اتخاذ کنند، سخت است بگوییم که پکن چقدر می تواند تهران را مهار کند.»

ویلیام فیگوروآ، کارشناس روابط چین و ایران در دانشگاه گرونینگن هلند، گفت: در حالی که چین از نظر فروش و تجارت نفت دارای اهرمی است، استفاده از این اهرم هم از نظر سیاسی و هم از نظر لجستیکی چالش برانگیز است.

به عنوان مثال، پالایشگاه های خصوصی چین که در بازار سیاه فعالیت می کنند، به طور غیرقانونی بیشتر نفت ایران را خریداری می کنند، نه پالایشگاه های دولتی. او گفت که این پالایشگاه‌های خصوصی «به‌شدت دشوار است که کنترل شوند» و کنترل مستقیم واردات نفت ایران از چین را برای پکن چالش‌برانگیز می‌کند.

مقیاس سرمایه گذاری چینی ها در ایران که عمدتاً توسط شرکت های خصوصی هدایت می شود، همچنان یک موضوع آزاردهنده در روابط بین دو کشور است. فیگوئروا گفت که چین به طور مزمن در ایران سرمایه گذاری ناکافی کرده است، که شکایت هایی را از سوی تهران برانگیخته و بر تمایل آنها برای تن دادن به فشار چین تأثیر می گذارد.

*ترجمه: ابوالفضل خدائی

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902679

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • به دانشجویان خیانت شد/ اعتراضات صلح‌آمیز را با باتوم سرکوب کردند
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم