Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دفتر سیاسی، اجتماعی حوزه علمیه کشور گفت: در تمام عرصه‌ها بر علیه دشمن پیروز شده‌ایم جز در عرصه فضای مجازی و فرهنگی که باید قدرتمندانه وارد میدان مبارزه با دشمن شویم‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، مراسم هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن زمانی، مسئول دفتر سیاسی، اجتماعی حوزه علمیه کشور، آیت الله علی خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان و دیگر مسئولان استانی در حسینیه اعظم زنجان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این مراسم حجت‌الاسلام و‌المسلمین زمانی با اشاره به هفته حقوق  بشر آمریکایی اظهار داشت: در طول هفت روز  آمریکا چند جنایت بزرگ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران انجام‌ داد و در حال حاضر به عنوان بزرگ‌ترین حامی عالم بشریت پرچم دار حقوق بشر است و این از تناقضات آشکار دنیا است.

وی با اشاره به محور مشترک بین سه مناسبت، شهادت امام جواد (ع)، هفته قوه قضاییه و هفته حقوق بشر آمریکایی گفت: اصل عدالت‌خواهی اسلام، ظلم و استکبار‌ستیزی است، و اصل عدالت در معارف دین اسلام و انبیا به اندازه‌ای اهمیت دارد که ده‌ها آیه راجع به گسترش عدالت و لزوم مبارزه با ظلم و استکبار در این زمینه وجود دارد.

 مسئول دفتر سیاسی، اجتماعی حوزه علمیه کشور با بیان اینکه یکی از مهمترین فلسفه بعثت انبیا ایجاد و گسترش عدالت بود و با اشاره به عدالت امیرالمومنین (ع) افزود: علاوه بر شیعیان و محبان امیرالمومنین(ع) دانشمندان غیر مسلمان هم در برابر عدالت خواهی آن‌ حضرت سر تعظیم فرود می آورند.

وی بیان کرد: لازمه اجرای عدالت ، مبارزه با ظلم ستیزی بوده و این یک اصل مهم است و جامعه ما نه ظلم می‌کند، نه به ظلم کمک می‌کند و نه ظلم می‌پذیرد و این خط ظلم  ستیزی است که همه انبیا داشتند و ائمه پرچمداران عدالت در تاریخ بوده‌اند.

قاضی‌زاده: نهادهای حقوق بشری برای احقاق حقوق جانبازان شیمیایی کاری نکردند سیستم آمریکا ضد حقوق بشر است برای تبیین نقض حقوق بشر آمریکایی از هیچ‌گونه اقدامی دریغ نمی‌کنیم معاون حقوقى سابق سپاه: تاریخ آمریکا جلوه تمام عیاری از نقض حقوق بشر است

زمانی با بیان اینکه تعداد کاروان علما و روحانیت شهید تاریخ ما، افق تاریخ اسلام را روشن کرده است گفت: ظلم‌ستیزی از زمان‌های گذشته از ائمه شروع شده و در ادامه هزاران عالم بزرگ و مومن برای گسترش عدالت در این راه به بدترین نحو شکنجه شده و به شهادت رسیده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در طول سال‌های گذشته، جریان‌های بسیاری از جمله نهضت مشروطه، نهضت فداییان اسلام با عالمان بزرگ وارد میدان مبارزه با ظلم و ستم شدند و تعدادی در این راه به شهادت رسیدند یک جمله آنها تبعید آیت الله مدرس به مدت هفت سال در بدترین شرایط بود که ایشان در تبعید به شهادت رسیدند.

مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه علمیه کشور با اشاره به اینکه مبارزات و خون‌های ریخته شده باید در یک جا نتیجه می‌داد عنوان کرد: نظام انقلاب اسلامی ثمر داد و نخستین میوه به دست امام خمینی(ره) به ثمر نشست و نظام جمهوری اسلامی برای اولین بار در عالم برای مبارزه با ظلم به پا خواست و امام خمینی (ره ) انقلاب را با دو هدف اجرای تمام حاکمیت دینی در ایران و صدور انقلاب در عالم آغاز کرد و فرمودند تا پرچم لا اله الله بر فراز دنیا به اهتزاز در آید ما مبارزه با ظلم و ستم را ادامه خواهیم داد.

وی تاکید کرد: دنیا تشنه معارف اسلام و قرآن و اهل بیت (ع) است و ما در این راه برای رساندن ندای عدالت به جهان وظیفه سنگینی بر عهده داریم.

زمانی به کمیته امداد امام خمینی (ره)که یکی از دستاوردهای نظام است اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 5 میلیون نفر عضو آن هستند و از آن‌ها حمایت و حداقل نیاز زندگی آن‌ها تامین می‌شود و ما مشاهده می‌کنیم که در کشورهای همسایه ما با وجود پایین بودن زندگی بخش اعظمی از مردم این کارها انجام نشده است.

وی به گرانی اشاره کرد و گفت: گرانی واقعیت جامعه است و نباید انکار کرد البته قدرت خرید مردم با وجود گرانی نسبت به قبل از انقلاب اسلامی چندین برابر شده است.

مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه علمی کشور ابراز کرد: آمریکا نخستین ظالم دنیا است و در کنار آن انگلیس 400 سال است که به جان ملت‌های مسلمان افتاده و آن‌ها را غارت می‌کند و ملت ایران آگاهانه به راه افتاد و اولین اقدام این بود که دست مستکبران را از منابع کشور قطع کرد.

وی با بیان اینکه باید دست استکبار را از کشورهای مسلمان قطع کرد گفت: خوشبختانه نهضت‌های اسلامی در دنیا به راه افتاده و نظام جمهوری اسلامی را الگوی خود قرار داده‌اند به‌طوری که در 60 کشور دنیا شعبه‌های حوزه علمیه تاسیس شده است.

حجت‌الاسلام زمانی به جنایت های آمریکا اشاره کرد و گفت: آمریکا که از 170 سال قبل با ایران رابطه خود را آغاز کرد در طول آن 60 جنایت بزرگ نسبت به ایران انجام داده است که از جمله آنها ساقط کردن هواپیمای ایران، ترور 17 هزار مردم به واسطه پشتیبانی آمریکا،  آغاز جنگ تحمیلی علیه ایران توسط رژیم بعث عراق، جریان محاصره اقتصادی، ایجاد داعش، گسترش فساد در فضای مجازی، ناامید کردن مردم  و شایعه پراکنی علیه مسئولان نظام کشور است.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: آمریکا در چند میدان با ما جنگیده که از جمله میدان نظامی، اقتصادی، سیاسی، فضای مجازی و فرهنگی که البته در این زمینه‌ها هر چند صدمه دیده‌ایم ولی بر دشمنان پیروز شده‌ایم، جز در یک عرصه فضای مجازی و فرهنگی که هنوز دشمن بر ما غالب است و باید در این عرصه قدرتمندانه وارد میدان مبارزه با دشمن شویم.

انتهای پیام/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آمریکا ستاد حقوق بشر قوه قضائیه کمیسیون حقوق بشر اسلامی جامعه مدرسین آمریکا ستاد حقوق بشر قوه قضائیه کمیسیون حقوق بشر اسلامی جامعه مدرسین اجتماعی حوزه علمیه کشور مسئول دفتر سیاسی مبارزه با ظلم بشر آمریکایی فضای مجازی وارد میدان حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۲۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ

دهمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی با حضور مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ از روز گذشته در دانشگاه علم و فرهنگ آغاز به کار کرد و تا امروز، ۶ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، محمدجواد شایگان فرد، دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ و دبیرکنفرانس بین المللی وب پژوهی با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد بین‌المللی، به شرح گزارش مختصری از دوره‌های قبل پرداخت.

وی در خصوص انتخاب محورهای این کنفرانس خاطرنشان کرد: کمیته علمی کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی ۱۵ محور اصلی را برای کنفرانس انتخاب کرد که از جمله آنها می‌توان به یادگیری ماشین، یادگیری عمیق در وب، وب‌کاوی، وب معنایی و تحلیل وب، اینترنت اشیا، بازیابی اطلاعات، شبکه‌های اجتماعی، سکوهای ابری، انبوه و توزیع شده، بلاک‌چین و رمزارز، تعامل انسان و رایانه، کیفیت وب، سکوها و ابزارهای نرم‌افزاری وب، کسب‌وکار و بازاریابی الکترونیکی، امنیت وب، تحلیل رفتار و شخصی‌سازی، پردازش تصویر در وب، رسانه و ارتباط‌شناسی وب، وب و جامعه اشاره کرد.

دبیر کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی در ادامه افزود: ما در این کنفرانس به‌ تمامی موضوعاتی که مربوط به حوزه وب می‌شد نیز توجه کردیم و صرفاً به دنبال ابعاد فناوری آن نبوده و نویسندگان حوزه علوم‌انسانی و… را نیز تشویق کردیم تا در این حوزه ورود کنند.تعداد ۱۴۲ مقاله پذیرش شده است که ۴۵ مورد شفاهی است، البته نکته حائز اهمیت این است که هر مقاله دو داور داشته و بعد اعلام نتایج شده است.

وی عنوان کرد: مقالات و پژوهش‌هایی متعددی به زبان‌هایی فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که آثار پذیرفته شده در پایگاه‌هایی معتبر علمی داخلی نظیر SID و ISC و خارجی نظیر IEEE Xplore نمایه شده است. گفتنی است امسال حدود ۷۵ درصد مقالات به زبان انگلیسی بوده است و این نشان از تمایل پژوهشگران به تعاملات بین‌المللی است.

*مسئله اجتماعی، راه حل اجتماعی دارد

همچنین در ادامه این کنفرانس آرش حیدری عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان سخنران ویژه درباره شکاف دیجیتال(گفتاری درباره نسبت فضای مجازی و فضای اجتماعی) نکاتی را مطرح کرد.
حیدری گفت: «مسئله اجتماعی، راه حل اجتماعی دارد» این گزارۀ کلیدی محوریتی اساسی در فهم علوم اجتماعی دارد. فقدان مواجهه با این گزاره موجب می‌شود که برای حل مسائل اجتماعی مسیرهایی غیر اجتماعی پیموده شود و این مسیر ضرورتاً با شکست مواجه خواهد شد.

وی افزود:  فهم امر اجتماعی همواره نسبتی با مفهوم فضا دارد. فضای اجتماعی در حدفاصل کنش‌ها، تعامل‌ها و روابط میان افراد شکل می‌بندد و چیزی را خلق می‌کند که «حوزه عمومی» نامیده می‌شود. حوزه عمومی عرصه تعاملات نمادین و معنادار انسان‌ها است و مجموعه وسیعی از الگوهای تعاملی را در بر می‌گیرد.

عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ در ادامه تشریح کرد: این شبکه تودرتو که حاصل کنش و واکنش میان انسان‌هاست ساختاری نظام‌مند به خود می‌گیرد و به سیستمی سیال بدل می‌شود. این سیستمِ سیال واجد کلیتی می‌شود که چیزی بیش از تک تک اجزای آن است. این تبیین بدان معناست که «جامعه جمع جبری تک تک افراد نیست» بلکه نظامی است که در نتیجۀ تعاملات جزئی واجد یک کلیت می‌شود و امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و… را در بر می‌گیرد. از این حیث جامعه یک کلیت است، یک فضای خلق شده است که بخش‌ها، اجزا و خرده‌نظام‌هایی دارد.
حیدری عنوان کرد:  با این مقدمه، فضای مجازی را باید زیرمجموعه فضای اجتماعی دانست. خطای رایج در فهم رابطه میان فضای اجتماعی و فضای مجازی آنجاست که گاه این دو را اینهمان فرض می‌کنند و فهم امر اجتماعی و فضای اجتماعی را به فهم فضای مجازی تقلیل می‌دهند. درست در این نقطه است که مفهوم شکاف دیجیتال موضوعیت می‌یابد.

وی همچنین عنوان کرد: جنس و نوع و کیفیت دسترسیِ کاربران به فضای مجازی تابع شرایط اجتماعی آنهاست. نابرابری‌ها، تضادها و تعاملات اجتماعی در فضای مجازی بازتولید می‌شوند. به عبارت دقیق‌تر شکاف‌هایی که در قلمرو اجتماعی در سطوح مختلف (سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی) تولید می‌شوند در قلمرو مجازی تکرار و تثبیت می‌شوند. درست در همین نقطه است که درباره فهمِ نسبت فضای اجتماعی و فضای مجازی نیاز به بازاندیشی اساسی وجود دارد.

عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: فروکاست فهم فرایندهای اجتماعی، مسائل اجتماعی، و فضای اجتماعی به فضای مجازی به معنای نادیده گرفتن منطق درونیِ امر اجتماعی است. فضای مجازی مبتنی بر بازنمایی است، اینکه چه کسی در چه جایگاهی توان بازنمایی بیشتری دارد بیش از آنکه به فضای مجازی مرتبط باشد به فرصت‌ها و امکاناتی وابسته است که در فضای اجتماعی کسب شده است. بنابراین بازنمایی فضای مجازی همواره واجد شکافی بنیادینی است با آنچه در فضای اجتماعی در حال رخ دادن است. بنابراین این مبحث برای مفهوم‌پردازیِ نسبت میان این دو فضا و توضیح چگونگی بازتولید روابط نابرابر اجتماعی در فضای مجازی است.

روز اول این مراسم با حضور اساتید و مهمانانی از مرکز تحقیقات مخابرات، وزارت علوم،تحقیقات وفناوری، ایرانداک، جهاددانشگاهی، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی و علامه طباطبایی و….حضور داشتند و در این کنفرانس جایزه پرفسور کامبیز بدیع اهدا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انصارالله یمن سرکوب معترضان در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کرد
  • تعهد پاکستان برای اجرایی کردن خط لوله صلح/ پارادایم جدید از قدرت اقتصادی ایران در آسیا
  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • برگزاری نشست خبری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا
  • معاون رئیسی: دشمن با برنامه وارد مساله حجاب شده
  • دشمن با برنامه وارد مساله حجاب شده است