Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد زرین اندیشمند و  فعال مسلمان اهل کشور مالی در گفتگو با تقریب مفهوم وحدت را جمع شدن صاحبان سلایق گوناگون در کنار یکدیگر دانسته و اظهار داشت: وحدت اجتماعی به معنای گرد آمدن افراد با سلیقه‌ها و رویکردهای متفاوت حول محور اسلام و ذیل احترام به عقاید و آرای دیگران است. به تعبیر دیگر وحدت بین همه مسلمانان و تقریب مذاهب اسلامی براساس ارزش های مشترک اسلامی و اتخاذ موضع عملی واحد جهت تحقق اهداف و مصالح عالیه امت اسلامی و موضع­‌گیری واحد در برابر دشمنان اسلام و نیز تحمل سلیقه های متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد زرین در ادامه یکی از راههای به وجود آوردن همبستگی در میان مسلمانان را جذب محبت دانست و گفت: یکی از روش‎های ایجاد وحدت، محبت و جلب توجه سایرین به خود و ایجاد یک رابطه مسالمت آمیز با زبانی خوش است. کتاب الهی قرآن مجید نیز همه مسلمانان را به خوش رفتاری و خوش سخنی سفارش می‌‎کند و هشدار می دهد که بد زبانی اخلاقی شیطانی است که باعث تفرقه و جدایی می‌‎شود.

او همچنین اظهار داشت: بزرگان دین اسلام با تکیه بر مشی و سیره عملی و سخنان روشنی بخش خود، همواره مسلمانان را به سوی اتحاد و برادری و پرهیز از اختلاف و دودستگی سفارش می کرده اند. این در حالی است که دین اسلام هرگونه ایجاد مرز اعتقادی، سیاسی و فکری را داخل جامعه نکوهش می کند و تاکید دارد که مسلمانان جهان با رجوع به اشتراکاتی مانند قرآن، پیامبر، قبله واحد می‌توانند زندگی مسالمت ‌آمیز داشته باشند و با توجه به محورهای اشتراکی به اهداف جامعه اسلامی برسند.

محمد زرین افزود: بزرگان دین اسلام و ائمه در حالی مسلمانان را به وحدت فرا می خواندند که با شرایط سیاسی و اجتماعی متفاوتی رو به رو بوده اند. از این رو روش ها و  تاکتیک ‌های متفاوتی هم برای ایجاد وحدت در پیش گرفتند. این روش ها بر مبنای  فضا و مصلحت نظام و حفظ موجودیت دین اسلام در حال تغییر بوده است. از این رو کشورهای اسلامی باید رویکرد این بزرگان را در اجرای الگوی وحدت در پیش گیرند و عنوان الگوی همه جانبه در همه زمینه‌ها از ایشان تأسی بجویند و مشی آن بزرگواران را سر لوحه زندگی اجتماعی خود قرار دهند.
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: دین اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۳۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر شنبه در همایش زائران حج تمتع استان مرکزی اظهار کرد:
وحدت، توحید، ایمان و تقوا از مهم‌ترین دستاوردهای آئین حج است که مسلمانان باید به آنها توجه ویژه داشته باشند.

وی رمز پیروزی و موفقیت هر ملت، مذهب و دینی را در اتحاد و یکپارچگی آنان دانست و گفت: همانگونه که رمز پیروزی ما در انقلاب اسلامی نیز همین بود و امروز آنچه می‌تواند اسلام را از گزند دشمنان مصون بدارد وحدت و یکپارچگی مسلمانان است.

استاندار مرکزی سفر معنوی حج را فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی عنوان کرد و گفت: حج یک عمل عبادی سیاسی و جز خدا کسی را ندیدن است.

مخلص الائمه گفت: دولت همه مقدمات و برنامه‌ریزی‌ها را برای مناسک حج انجام داده است از این حاجیان بدون نگرانی در این مراسم معنوی حضور یابند و در ایران و عربستان شرایط لازم مهیا شده است.

مخلص الائمه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به نگاه ویژه خود معتقد است حج یک عمل عبادی سیاسی است و دین از سیاست جدا نیست.

وی گفت: در این سفر معنوی هیچ امتیاز خاصی برای افراد وجود ندارد بلکه همه با یک پوشش به گرد کعبه طواف می‌کنند و اعمال خود را انجام می‌دهند.‌

حجاج بیت‌الله‌الحرام به عنوان سفیر کشور باید رفتار شایسته داشته باشند

امام جمعه موقت اراک نیز با بیان اینکه پیام حج با حضور و همبستگی حاجیان به جهان اسلام و خارج از اسلام مخابره می‌شود، گفت: ضروری است همه حجاج در انجام درست فرامین و رفتاری شایسته تلاش کنند.

حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی افزود: حجاج بیت‌الله الحرام سفیران کشور, استان و شهر خود هستند بنابراین باید تلاش کنند همه اعمال را به درستی و شایسته انجام دهند.

وی با بیان اینکه برگزار کنندگان مراسم حج در کشور زحمات زیادی برای برگزاری این مراسم انجام داده‌اند، افزود: ضروری است ضمن رعایت فرامین اخلاقی حلالیت گرفته شود که حج مورد قبول حق واقع شود.

کد خبر 6096376

دیگر خبرها

  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی است
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • اسرار موفقیت امام صادق (ع) در تقویت بنیان‌های وحدت امت اسلام
  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین