Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@22:40:04 GMT

نبود شفافیت مالی در صنعت پوشاک

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۷۵۲۶۴

مجید نامی، در گفتگو با  خبرگزاری صدا و سیما با بیان این مطلب افزود: شفاف نبودن فعالیت‌های صنفی در صنعت پوشاک باعث شده تا آمار دقیقی از میزان مصرف، تولید و ظرفیت‌های واقعی این صنعت وجود نداشته باشد و به همین علت، تاکنون نتوانسته ایم سند راهبردی مشخص و جامعی را برای توسعه این صنعت تدوین کنیم.   وی گفت: یکی از پیش نیاز‌های اصلی برای تهیه سند راهبردی در این صنعت، اطلاعات درست و شفاف است تا بتوان همه ظرفیت‌های کشور را برای توسعه این صنعت به کار گرفت، اما ضعف اطلاعات و آمار در این بخش باعث شده تا بخش صنفی و بخش صنعتی هر کدام براساس اطلاعات خود، تنظیم سند راهبردی صنعت پوشاک را پیشنهاد دهند و به همین علت تاکنون اجماعی برای تدوین یک سند جامع که قابلیت اجرایی در این صنعت را داشته باشد شکل نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نامی با بیان اینکه یکی از مواردی که باعث می‌شود شفافیت مالی به وجود بیاید بحث مالیات بر ارزش افزوده است، گفت: مالیات بر ارزش افزوده که عنوان صحیح آن باید مالیات بر مصرف باشد و هر کس هر چقدر یشتر مصرف کند باید مالیات بیشتری بدهد در بخش صنفی اصلا انجام نمی‌شود و نه فروشندگان و نه کسانی که در بحث تولید صنفی فعالیت می‌کنند این موضوع برایشان تعریف شده نیست و باعث می‌شود آن شفافیت مالی که مدنظر سیاستگذار است، صورت نگیرد.   وی افزود: واحد‌های بسیاری هستند که در بخش صنفی فعالیت می‌کنند که از نظر اندازه و حجم کاری به اندازه واحد‌های صنعتی پوشاک هستند، اما وقتی می‌خواهند به یک واحد صنعتی در چارچوب قوانین موجود تبدیل شوند، باید شفافیت مالی داشته باشند و هم مالیات بر ارزش افزوده و هم بیمه پرداخت کنند، به همین علت برای فرار از پرداخت مالیات ترجیح می‌دهند در قالب واحد صنفی فعالیت کنند.   نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات صنعت نساجی و پوشاک با بیان اینکه هم اکنون بحث مالیات بر ارزش افزوده و تفاوت اجرای آن بین واحد‌های صنفی و صنعتی یکی از چالش‌های اصلی این صنعت است، ادامه داد: قانون مالیات بر ارزش افزوده و سایر قوانین مالی و مالیاتی حاکی از آن است که شیوه اجرای این قوانین در اصناف که مجوز صنفی دارند با یک واحد صنعتی متفاوت است؛ بدین صورت که واحد‌های صنفی یا معاف از مالیات هستند، یا مالیات بر ارزش افزوده را پرداخت نمی‌کنند، اما یک تولیدکننده صنعتی از ابتدا که اقدام به واردات مواد اولیه می‌کند تا زمانی که می‌خواهد کالا را بفروشد، باید مالیات پرداخت کند. این موضوع باعث شده از یک سو، واحد‌های صنفی برای فرار از پرداخت مالیات به صورت غیرشفاف فعالیت کنندو از سوی دیگر، تولید برای واحد‌های صنعتی در مقایسه با واحد‌های تولیدی صنفی مقرون به صرفه نباشد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: حسین طائب مذاکرات دوحه کنکور شفافیت مالی پوشاک تولید حسین طائب مذاکرات دوحه کنکور مالیات بر ارزش افزوده شفافیت مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۵۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در فروردین ماه امسال از محل یک درصد افزایش مالیات ارزش افزوده از ۹ درصد به ۱۰ درصد حدود ۴۴۰ میلیارد تومان درامد مالیاتی جدید ایجاد شده است.

این تغییرات بر اساس حکم مندرج در بند ر تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ اعمال شده است.

تسنیم در گزارشی نوشت: این درآمد طبق حکم قانون بودجه صرف متناسب سازی حقوق بازنشستگان خواهد شد. این برای نخستین بار است که از سازوکار مالیات ارزش افزوده برای پوشش افزایش هزینه های مرتبط با حقوق بازشستگان استفاده شده است.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902822

دیگر خبرها

  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد